Προς το περιεχόμενο

Account στο edustore.gr

alestr9s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σε ένα open24 και έκανα account για το edustore... Η κοπέλα άκουγε για πρώτη φορά αυτά που της έλεγα (για edustore και account) και με κοίταγε σαν εξωγήινο λες και της έκανα φάρσα... Με τα πολλά (αφού τηλεφώνησε σε 3-4 προϊσταμενους) βρήκε σε ένα ντουλάπι την αίτηση που πρέπει να κάνω. Πήρε όλα τα στοιχεία μου και ότι χαρτούρα είχα (μόνο βιβλιάριο υγείας κ ενσήμων δεν μου ζήτησαν...) και συμπλήρωσα την αίτηση...

Στο τέλος την ρώτησα "και τώρα τι γίνεται?" και προφανώς δεν είχε ιδέα....

Ξέρει κανείς από σας τι μέλλει γενέσθαι? Περιμένω και θα με ενημερώσουν αυτοί για τον κωδικό μου? Θα τον στείλουν ταχυδρομικώς? (email δεν ζήταγε η αίτηση...)

Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να μου στείλουν το account μου? Θέλω κάνω καμιά αγορά στις αρχές των γιορτών...

Αα και κάτι άσχετο... Εκτός από Macbook και iMac έχει και software (λειτουργικό κ λογισμικά) με έκπτωση?

Δημοσ.

Προσωπικά αφού έκανα την αίτηση μου στείλανε τον κώδικο μετά από κάμποσο καιρό με email. Θυμάμαι πάντως ότι είχα δώσει mail...

Δημοσ.

Είχες συμπληρώσει μία τεράστια 2πλότυπη φόρμα (Α3)? Αυτή συμπλήρωσα εγώ και δεν είχε πεδίο για email...

Μετά από πόσο καιρό περίπου πήρες τον κωδικό?

Δημοσ.

Θυμάμαι είχα συμπληρώσει μια φόρμα που είχε αρκετές σελίδες αλλά δεν ήταν Α3,ήταν κανονικό μέγεθος... Κανονικά δεν κάνει πολύ καιρό να σου έρθει ο κωδικός,αν και εμένα μου άργησε 2-3 εβδομάδες...

Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν έκανα την αίτηση στο open24 της γειτονιάς μου (που πάλι δεν ήξεραν για τι τους μιλάω και έκαναν τηλεφωνήματα για να μάθουν τι πρέπει να κάνουν), κάτι δεν πρέπει να πήγε καλά γιατί ποτέ δεν έφτασε η αίτηση στην Rainbow.

Οπότε πήγα σε ένα εκθεσιακό κέντρο της Rainbow, ξαναέκανα αίτηση(με όλα τα χαρτιά που ζητάνε από την αρχή) και γράφτηκα τελικά στο κατάστημα.

Δεν θυμάμαι όμως πόσο καιρό έκαναν να με γράψουν.

Δημοσ.

Πείτε μου τι ακριβώς κερδίζεις με αυτό το account γιατί μ' ενδιαφέρει πολύ. Υπάρχει κάποια λίστα;

Δημοσ.

10% έκπτωση σε macbook / imac (1 τεμάχιο / ακαδημαϊκή σεζόν)

Δε ξέρω αν έχουν εκπτώσεις και σε άλλα είδη (software, λειτουργικά, accessories)

p.s. πρέπει να είσαι μέλος ακαδημαϊκής κοινότητας για να εγγραφείς (καθηγητής, σπουδαστής)

Δημοσ.

Βασικά είνα λίγο ξεχασιάριδες στην rainbow. Πρέπει να τους πάρεις εσύ για να στο δώσουν. Εγώ έκανα την εγγραφή στο apple store στουρνάρη, κ ενώ το παιδί μου έιπε σε 3-4 μέρες, κλάσσικα δεν με πήρε κανείς. Οπότε τηλεφωνάκι σε rainbow και μου το έδωσαν.(ή το έστειλαν σε email καλύτερα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...