Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με nvidia geforce 8600GS

kaka1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Εδώ και μια βδομάδα ψάχνω να βρώ τι παίζει με το λαπτοπ μου

και δεν βγάζω άκρη.Υποθέτω οτι ευθύνεται η κάρτα γραφικών.

Είναι καινούργιο λαπτοπ(hp pavilion dv9500) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

Nvidia Ge Force 8600M GS 265mb

Intel® Core2 Duo CPU T7700 @ 2,40 GHz

Ram 2,00GB

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως έκανα εγκατάσταση τα καινούργια παιχνίδια

pro evolution soccer 2009 και football manager 2009 και δεν παίζουν.:-(

Και στα 2 μπαίνω στο menu και οταν παει να κάνει load το παιχνίδι για να

μπώ στο γήπεδο κολλάει στο load και δεν πάει πιο πέρα.Και αμα ανοίξω το

task manager δεν δειχνει οτι το status του παιχνιδιού έχει κολλήσει αλλα

running κανονικά.Πιστευώ οτι το λαπτοπ που πήρα μπορεί να παίξει ολα τα

παιχνίδια και γιαυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και χρειαζομαι

βοήθεια.B)

Επίσης το fm2008,call of duty 4,the sims 2,generals που είναι περσινά παίζουν

τέλεια.Κ κάτι τελευταίο.Εχω το καρκίνωμα που λέγεται windows vista.

Δημοσ.

έχει ακουστεί ότι οι 8600 στα laptop είναι προβληματικές λόγω του ότι υπερθερμαίνονται πάρα πολύ...ισχύει κάτι τέτοιο στο laptop σου???εάν υπάρχει δυνατότητα δες θερμοκρασίες και πες μας πόσο πιάνει(η vga)

Δημοσ.

Το κοίταξα και είναι κομπλέ η θερμοκρασία.Δεν μπορώ να καταλάβω..

Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει για την καρτα μου στην nvidia γιατι ειναι λεει φτιαγμενη για λαπτοπ και απο την κατασκευαστρια του θα πρεπε να βρω αν υπηρχε.Στο site της hp δεν υπηρχε update.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς original και δεν υπάρχει θέμα crack, τότε είναι θέμα driver φίλε και όχι των VIsta.

Ποιά έκδοση driver έχεις?

Ανεξάρτητα από το πότε το αγόρασες, το laptop δεν είναι καθόλου καινούργιο οπότε είναι λογικό οι drivers να είναι παλιοί. Mε ΝVidia 8600 / 256ΜΒ πάντως, δύσκολα θα παίξεις τα καινούργια παιχνίδια..

Μπες στο laptopvideo2go.com, κατέβασε τους τελευταίους drivers και το modified .inf file και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Οχι,η κάρτα γραφικών ειναι καλή. Οποτε δεν τίθεται θεμα να μην παίζει. Το παιχνίδι παιζει μέχρι και με μια Sis Mirage 3 Graphics που είναι επιοικώς απαράδεκτη. Το αλλο λαπτοπ που το δοκιμασα και επαιξε ειχε αυτη την καρτα αλλα ειχε vista home ενω το καλο που εχω εχει vista premium. κατεβασα και τον τελευταιο driver οποτε ουτε αυτο φταιει... καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

Ναι ειναι γνησια... Στο παλιο μου λαπτοπ παιζουν κανονικα απλως "σπανε" σε καποια σημεια. ολα κανονικα πατσαρισμενα...

-----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 02 : 12 : 20-----

Λοιπον,ολα κομπλε! το προβλημα ηταν τελικα των vista premium οπως ειχα πει και αρχικα. τεσπα ευχαριστω!

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω απλα η καρτα αυτη ειναι αδυναμη δεν ειναι για games!αν θελεις να παιξεις σε low μερικα games ψαξε να βρεις συμβατα cr@ck:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...