jasondr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά! Ενώ έχω σβήσει με uninstall το Vuze από το pc έχω τσεκάρει οτι δέν υπάρχει ούτε στην προσθαφαίρεση ούτε στο program files , έκανα και επανεκίνηση και παρόλα αυτά όταν το κατεβάζω και πάω να το κάνω install μου εμφανίζει κατευθείαν το vuze με τα download που έκανα όταν το έσβησα.Παρακαλώ βοηθήστε.
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μήπως μετά την απεγκατάσταση παραμένει ο κατάλογος C:\Documents and Settings\[ΟΝΟΜΑ_ΧΡΗΣΤΗ]\Application Data\Azureus ... ;
jasondr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς δέν μπορώ να βρώ καν τον φάκελο Application Data για να τσεκάρω αυτό που μου λες.Δεν ξέρω τι συμβένει
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Άνοιξε ένα τερματικό και δώσε την εντολή: >echo %APPDATA% Τί σου επιστρέφει;
jasondr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αν ενοείς να το δώσω στο command promt το έκανα αλα η επιστροφή ήταν c:\documents and settings\[username]\application data. στον φάκελο documents and settings εξακολουθεί να μην υπάρχει το application data
parsifal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Άρα, δεν έχεις ρυθμίσει τα Windows να σου δείχνουν τους «κρυφούς» καταλόγους:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.