Προς το περιεχόμενο

Μυστήρια και Παράξενα..

wanderer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιρνω την ευκαιρια διαβαζοντας ενα blog, να παραθεσω κατι που μου εκανε εντυπωση,

Ένας αγγλικός λόγος στα ελληνικά..! ενταξει ολοι γνωριζουμε οτι πολλες λεξεις στο αγγλικο λεξιλογιο και μαλιστα σε όρους ιατρικους ,προερχονται απο τα ελληνικα αλλα διαβαζοντας το συγκεκριμενο αρθρο εντυπωσιαστηκα.:-)πειτε και εσεις αλλα παραξενα και μυστηρια πραγματα..

υ.γ.οσοι ψαχνονται παντως το παραπανω blog ειναι αρκετα ενδιαφερον:http://weirdstuff.pblogs.gr/

Δημοσ.

ναι το ειχα ακουστα,αλλα δεν ειχα πετυχει καπου τα λογια που ειχε πει :)

οσο για το παραξενα,δεν εχει να κανει μονο με αυτο αλλα γενικα και σε εσας τι σας εχει κανει εντυπωση και ειναι αξιο αναφορας. ;)

Δημοσ.

,,,να συμφωνήσω με Chrisxxx...το "μυστήριο", πού είναι ;

...Ότι ο Ζολώτας είχε αυτή τη "φαεινή" ιδέα ; So what...Where's the mystery in that (..ότι ήταν του Ζολώτα μήπως ;)

...Ότι το καλαμάρι του βαρκάρη ήταν 10m ; Έχουμε ακούσει και για μακρύτερα...

...To ότι οι Θιβετιανοί είναι αγράμματοι ; Κι άλλωστε οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες πχ είναι ακόμα παλιότερες, μεγαλύτερες, αινιγματικότερες... (έχω και αινιγματικότερο, πάμε μια βόλτα ; )

...Μήπως αυτό με τις προνύμφες κάτω από το δέρμα ; Αin't news..

...Ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά καθορίζεται από διάφορες ουσίες ; Όπως αδρεναλίνη στο αίμα ; Μαλακία στον εγκέφαλο ; Old news man...

Ότι οι Ροδίτες είναι κοντοπούτανοι - όπως και γενικά όλοι οι νησιώτες ; Εχ...

Με το βίντεο από γκουγκλ ερθ σταμάτησα να ασχολιέμαι μόλις είδα την κοκα-κόλα. Όχι ότι πριν έδειχνε κάτι αξιοσημείωτο.

..Με το "επιρρήνια piercing" ; ..Αν φορούσες γυαλιά και τα έψαχνες και 'συ κάθε τρεις και λίγο, δε θα σου φαινόταν "μυστήριο"....γαμάτο θα σου φαινόταν !

...Όσο για τους άλλους που βγάλαν' το μωρό στη δημοπρασία, πάλι δε μου φαίνεται τπτ "τρελλό"...Όταν δεν σταματάει να κλαίει ένα παιδί, ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει (έστω στιγμιαία) στα όριά του...

...Επίσης ούτε αυτό με τις σφαίρες μου φάνηκε "περίεργο". ΜΕ εξέπληξε όμως ευχάριστα, οφείλω να ομολογήσω, γι' αυτό το αναφέρω τελευταίο. Συγκεκριμένα, θα είχε τρελλή εφαρμογή "εδώ μέσα"...:lol:

..σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, απλές κλασσικές σφαίρες , ίσως κάναν' καλύτερη δουλειά...:-)

Δημοσ.
,,,να συμφωνήσω με Chrisxxx...το "μυστήριο", πού είναι ;

...Ότι ο Ζολώτας είχε αυτή τη "φαεινή" ιδέα ; So what...Where's the mystery in that (..ότι ήταν του Ζολώτα μήπως ;)

...Ότι το καλαμάρι του βαρκάρη ήταν 10m ; Έχουμε ακούσει και για μακρύτερα...

...To ότι οι Θιβετιανοί είναι αγράμματοι ; Κι άλλωστε οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες πχ είναι ακόμα παλιότερες, μεγαλύτερες, αινιγματικότερες... (έχω και αινιγματικότερο, πάμε μια βόλτα ; )

...Μήπως αυτό με τις προνύμφες κάτω από το δέρμα ; Αin't news..

...Ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά καθορίζεται από διάφορες ουσίες ; Όπως αδρεναλίνη στο αίμα ; Μαλακία στον εγκέφαλο ; Old news man...

Ότι οι Ροδίτες είναι κοντοπούτανοι - όπως και γενικά όλοι οι νησιώτες ; Εχ...

Με το βίντεο από γκουγκλ ερθ σταμάτησα να ασχολιέμαι μόλις είδα την κοκα-κόλα. Όχι ότι πριν έδειχνε κάτι αξιοσημείωτο.

..Με το "επιρρήνια piercing" ; ..Αν φορούσες γυαλιά και τα έψαχνες και 'συ κάθε τρεις και λίγο, δε θα σου φαινόταν "μυστήριο"....γαμάτο θα σου φαινόταν !

...Όσο για τους άλλους που βγάλαν' το μωρό στη δημοπρασία, πάλι δε μου φαίνεται τπτ "τρελλό"...Όταν δεν σταματάει να κλαίει ένα παιδί, ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει (έστω στιγμιαία) στα όριά του...

...Επίσης ούτε αυτό με τις σφαίρες μου φάνηκε "περίεργο". ΜΕ εξέπληξε όμως ευχάριστα, οφείλω να ομολογήσω, γι' αυτό το αναφέρω τελευταίο. Συγκεκριμένα, θα είχε τρελλή εφαρμογή "εδώ μέσα"...:lol:

..σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, απλές κλασσικές σφαίρες , ίσως κάναν' καλύτερη δουλειά...:-)

:shock:

σωστος ο washcloud,τουλαχιστον παρεθεσες και συ καποια πραγματα αξια αναφορας,γιατι απο τι βλεπω και παραπανω λεω : ''πειτε και εσεις αλλα παραξενα και μυστηρια πραγματα..'' :-)

Δημοσ.

...ακόμα σωστότερος εσύ, που όχι μόνο δεν πειράχτηκες, αλλά υπερθεμάτισες κι΄όλας...:-)

(..μη σου φαίνεται περίεργο αυτό που λέω, "εδώ μέσα" πολλοί είναι για τις σφαίρες που λέγαμε...)

τεσπα, καλή συνέχεια με το thread, "παρά τρίχα συνονόματε" (παλιά το wanderer to είχα alternative nick στις irc εξορμήσεις μου...)

Δημοσ.
washcloud δεν ανέφερες όμως το πιο παράξενο όλον...:P

πωωω,FarCry κατευθειαν στο θεμα,ουτε μια αναφορα τιποτα,παρε να χεις ενα πραγμα:-)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως η ιστορία για το λόγο που εκφώνησε ο Ζολώτας είναι αστικός μύθος, ενώ έρχεται συνήθως πακέτο μαζί με το Hellenic Quest, πως η ελληνική γλώσσα παραλίγο να γίνει επίσημη της ευρώπης, της υφηλίου και του σύμπαντος κτλ

Αν βρει κανείς κάτι παραπάνω ας το ποστάρει. (pun intended :P)

Δημοσ.

...μπα δεν ξέρω γι' αυτό το H.Q. , αλλά η ομιλία Ζολώτα (δεν έχω ακούσει ποτέ ότι δεν υπήρξε) απ' όσο ξέρω ήτο πραγματικότατη...

Ψαχ' το και μόνος http://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1+%CE%96%CE%BF%CE%BB%CF%8E%CF%84%CE%B1&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 :P

Δημοσ.
εγώ το έμαθα από τον πατέρα μου οποτε σίγουρα είναι αληθινή :P

πρωτη φορα εμαθα για την ομιλια του Ζολώτα, στο γυμνασιο,στην ωρα της εκθεσης.αργοτερα εψαχνα για το κειμενο αυτης της ομιλιας..μεχρι που τη βρηκα.και μαλιστα εκανε δυο ομιλιες που ειναι οντως πραγματικες.και φυσικα αυτο το οποιο ειναι σπουδαιο ειναι οτι εγιναν κατανοητες σε ολους.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...