Cygnus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, όπως είδατε και σε προηγούμενο θέμα της ενότητας, είμαι κάτοχος του Level One WBR-3600. Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται περίπλοκο ως router. Ας ξεκινήσω με το port forward. Υπάρχει κάτι στάνταρ για αυτό; Χρησιμοποίησα όλες τις διαθέσιμες επιλογές του μενού (port trigger, port forward, port range forward) αλλά δεν με πείθει ακόμα. Μπορεί το utorrent να λέει ότι η πόρτα είναι κομπλέ, αλλά το βελάκι του σχετικά με το δίκτυο είναι πότε κόκκινο, πότε κίτρινο και πότε πράσινο. Επίσης οι ταχύτητες δεν είναι όπως με το Speedtouch. Μήπως θέλει κάτι πιο "περίεργο";
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 α.δες με το emule αν ειναι ανοιχτη μια θυρα.β.το speedtouch εννοειτε ειναι καλυτερο.γ.δεν θελει κατι ιδιαιτερο με το port forward.δ.ναι γινετε να εχεις κανει σωστα port forward αλλα να μην ειναι πρασινο.και γιατι δεν κρατησες το speedtouch?
Cygnus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Έλα ντε..Για αλλαγή. Μήπως να ξαναγυρίσω στο speedtouch?
djxxl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 LEVEL ONE WBR-3600A πηρα αυτο το μοντελο αλλα δεν μπορω να το συνδεσω με τιποτα εχω connex ξερει κανεισ τιποτα?
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 συγχρονιζει?firmware update εκανες?τι προβλημα εχεις?δεν παιρνει ip?τι απο ολα?
reardadea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αυτά που αγοράζουμε είναι ANNEX B ενώ εδώ έχουμε ANNEX A για aDSL. Μπορεί το κουτί να γράφει έξω WBR-3600A αλλά αν πας στο status του μέσα από το web interface, θα δεις ότι είναι WBR-3600B. Μήπως αυτός είναι ο λόγος που Ο,ΤΙ κι αν κάνεις ΔΕΝ συγχρονίζει με τίποτα; Δεν ξέρω, ρίχνω απλά μια ιδέα. Η έκδοση firmware που έχω εγώ για 3600Β είναι η 1.00.13 και δεν υπάρχει αναβάθμισή της σε νεότερη από το site της Level1. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά, έχω DHCP, wireless κ.λπ. Ο συγχρονισμός αποτυγχάνει με το μύνημα ADSL test FAILED, No internet access. Μόλις πάρω τα καλώδια (ethernet και τηλεφώνου) και τα βάλω στο άλλο μου modem, έχω κανονικά ίντερνετ... Καμμιά ιδέα λοιπόν γιατί είμαι κι εγώ με το καινούριο modem στο χέρι;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 αν δεν αλλαζει το firmware τοτε........αν εχεις κανα φιλο με isdn πηγαινε εκει να δεις.αν συγχρονιζει τοτε ξερεις τι ειναι σιγουρα
stavrosbalis Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αν δεν αλλαζει το firmware τοτε........αν εχεις κανα φιλο με isdn πηγαινε εκει να δεις.αν συγχρονιζει τοτε ξερεις τι ειναι σιγουρα Μαλλον δε συγχρονιζει σε γραμμες ADSL αλλα σε ADSL2, ADSL 2+
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ανονικα οσα ρουτερ ειναι adsl2+ θα παιξουν και σε adsl2 και σε adsl δηλαδη g.dmt.μεχρι και g.lite υποστηριζουν.
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Είμαι κάτοχος ενός Level One FBR-1461A από το 2005. 4 χρόνια αδιάκοπης λειρουργίας και κανένα πρόβλημα (μόνο ότι αν κατεβάζω από το internet με ταχύτητα πάνω απο 1500ΚΒ/s, είτε θα κάνει restart , είτε θα χάσει τον συνχρονισμό είτε θα κάνει disconnect, αλλά δεν με απασχολεί τόσο πολυ) Αποφάσισα να πάρω ασύρματο router και κρίνοντας από το fbr-1461 (και ιδιαίτερα το menu του) πήρα το WBR-3600A Αποτέλεσμα? 7mbit KATΩ ο συνχρονισμός (από τα 20mbps στα 13mbps) Δυσνόητο menu Αφού δεν το πέταξα απο το πρώτο λεπτό απο το μπαλκόνι...
Death_In_Paradise Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Στο 1ο εχω το last που υπάρχει..Δεν με πολυαπασχολεί το πρώτο..Και μόνο ότι δουλευει 4 χρόνια τώρα αδιάκοπα μου φτάνει.. Στο 2ο έχω κάνει αλλά δεν είδα διαφορά στον συνχρονισμό (που υποτίθεται ότι θα έφτιαχνε με το last firmware)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.