Προς το περιεχόμενο

5.1 αλλα ποια;;;

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω 5.1 ηχεια. Τα θελω για ενα δωματιο 18 τετραγωνικα. Εχει κανεις να προτεινει κατι καλο και συγχρονως οικονομικο; Σκεφτομουν τα LOGITECH X-530 ή τα CREATIVE INSPIRE T6100. Τι λετε;

Δημοσ.

Για τα Creative δεν ακούγονται και τα καλύτερα..

Εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=184966 θα βρεις ένα review για τα Χ-540, που ίσως σε βοηθήσει να αποφασίσεις.

Δημοσ.

Διαβασα το review. Και τα χ-540 ειχαν θεμα. Με προβληματισες! Για τα Creative τι ακουγεται; Δεν εχω κατι στα υπ' οψην!

Δημοσ.

Χμμ, να σου πω την αλήθεια δεν είχα προσέξει τα τελευταία posts, είχα μείνει στα περσινά και προβληματίστηκα κι εγώ τώρα... :o

Τα Creative είναι συνήθως υποδεέστερα των Logitech.

2 φίλοι μου έχουν τα Χ-530, ένας έχει τα Χ-230 όπως κι εγώ στο σύστημα του αδερφού μου και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι (αναφορικά με τα χρήματα που ξοδέψαμε).

Απ' ότι φαίνεται δυστυχώς σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο... στα ~100 ευρώ αλλάζουν τα πράγματα όμως...

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω Creative Cambridge Works 2.1 αγορασμενα το 2001. Εχουν αποδειχθει σκυλια. Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο Logitech. Μαλλον για τα Τ6100 θα παω.

Τα Χ-530 βγαζουν καθαρο ηχο;

Δημοσ.

Εγώ είμαι κάτοχος των Logitech X-540 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το δωμάτιο στο οποίο τα έχω είναι περίπου 15 τετραγωνικά μέτρα. Την ένταση την έχω στο 1/3, και άντε να την πάω στην μέση... O ήχος είναι καταπληκτικός!

Τα 7.1 τι να τα κάνεις σε τόσο μικρό χώρο;

Επίσης το down-firing subwoofer έιναι το κατάλληλο για μικρό δωμάτιο, καθώς δεν σου γεμίζει μπάσο τον χώρο, με αποτέλασμα να έχεις ένα πιο "ολοκληρωμένο" ήχο.

Ελπίζω να έχεις καλή κάρτα ήχου για την πλήρη αξιοποίηση τους και εννοείται να υποστιρίζει 5.1 ;)

Έχω την Sound Blaster X-FI Platinum :-)

Δημοσ.

Μη φανταστείς τίποτα τρελό σε υψηλές εντάσεις, μια χαρά θα τα χαρακτήριζα για τα ~60 ευρώ που κοστίζουν.

Επίσης παίζει ρόλο και η κάρτα ήχου, π.χ. η onboard της P5K τα ψιλοέθαβε...

Περίμενε καλύτερα να απαντήσει κάποιος που έχει ακούσει και τα Τ6100 να μας πει.

Δημοσ.

εγω εχω αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500657 αλλα σε 5.1 (ολοιδα αλλα 2 λιγοτερα rear αποτι βλεπω και μαλιστα ταχα παρει πριν 6 χρονια καμια 80αρα ευρω και ο ηχος πολυ δυνατος και καθαρος) ΑΛΛΑ μετα απο τα 5 χρονια δλδ πριν κανα χρονο αρχισε και μου κανε προβλημα αυξομειωσης ηχου σε ασχετες στιγμες,οχι πολυ εντονο αλλα οσο ναναι οταν ακους μουσικη η βλεπεις ταινια και ξαφνικα η ενταση αυξομειωνεται...ε ειναι κριμα ναχεις δωσει λεφτα και να στο παθαινει...για logitech ηχεια δεν ξερω..το ποντικι μου και το πληκτρολογιο ειναι logitech :P

Δημοσ.

Έχω τα X-530 (σκέφτομαι να τα πουλήσω) αλλά και τα X-540.

Πολύ καλά ηχεία και τα 2. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα στα x-530 είναι οτι έχουν την ρύθμισει πάνω στο ένα ηχείο γιαυτό και τα άλλαξα και οτι μερικές φορές απο διακόπτες ρεύματος κλπ ακούω κάτι τσαφ. Είναι λίγο εκνευριστικό. Τα χ-540 δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι στιγμής. Η απόδοση πάντως είναι η ίδια με λίγο πιο δυνατά τα χ-540 οι δορυφόρητου βασικά. Το woofer στα x-530 είναι πιο δυνατό.

Απο design τα x-530 είναι πολύ πιο όμορφα. Τα x-540 είναι αρκετά τετράγωνα και με γωνίες.

Ο μόνος λόγος που έχω τα x-540 είναι για το χειριστήριο τους και επειδή τα πήρα απο έναν φίλο που είχε ανάγκη, περισσότερο ψυχικό έκανα παρά ανάγκη.

Δημοσ.

εχω τα χ-530 εχουν καλο και καθαρο ηχο οχι μεγαλη ενταση καλο μπασο και δυο μειονεκτηματα το ρυθμιστικο εντασης ειναι στο ηχειο και το σημαντικοτερο εχουν προβλημα κατασκευαστικο μαλλον και καθε φορα που ανοιγεις διακοπτη φως η κατι αναλογο κανουν ενα ενοχλητικο τσακ... καλη τιμη αλλα παρε κατι αλλο...

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης υπερισχυουν τα Creative T6100 στην προθεση αγορας. Φαινεται πως εινια πιο σοβαρη κατασκευη σε σχεση με τα Logitech. Αν υπαρχουν και αλλες εμπειριες σχετικα ας αναφερθουν. Θα βοηθησουν σιγουρα.

Δημοσ.

Γενικά τα Creative βγάζουν προβλήματα με τον καιρό απο λεγόμενα άλλων σε αυξομιώσεις έντασης.

Ψάξτο λίγο.

Για καινούργια θα σου πρώτινα να πάρεις τα x-540 η αν βρείς καμια καλή τιμή για μεταχειρισμένα χ-530.

Εγώ τα χ-530 τα είχα 1χρόνο και κάτι, και στο παλιό το σπίτι δε μου κάναν κανένα πρόβλημα, αλλά στο καινούργιο λόγο μάλλον ηλεκτρολογικής εκγατάστασης της πολυκατοικίας κάνουν ψιλό θόρυβο.

Τα χ-540 είναι άψογα πάντως.

Και τα δύο έχουν πολύ καλή απόδοση στον ήχο για να μη πω εξαιρετική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...