Lomar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) δεν κρατήθηκα, λίγο το ψευτοκουλτουρέ, λίγο μια στραβή έξοδος κάτι πρέπει να κράξω σήμερα. Αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον για την πολυεπίπεδη πολιτισμική προσέγγιση των λαών της Ευρώπης μεσα απο πλούσιο ελπίζω διαδραστικό περιεχόμενο ενώννοντας με κοινά σημεία και χαρκατηριστιικά τους λαούς της Ευρώπης. Εξάλλου μπορει να πιστεύουμε ότι έχουμε περισσότερα κοινά μεταξύ μας παρά διαφορές.. ορθογραφικό και εκτός θέματος. υπάρχει bug στην ανάλυση των domain με κατάληξη eu. παρακαλούνται οι mods να προχωρήσουν σε διαδικασίες debugging. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2008 από Lomar
PCharon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 @tzoykas: Όντως, έτσι που το θέτεις δείχνει να έχει μια λογική. Μάλλον κι εγώ στο μυαλό μου μπέρδεψα τα hits με τον αριθμό επισκεπτών.
michael92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μαλλον για attack μου φαίνεται! Καλά ποιος ψυχανώμαλος θα έκανε attack σε μία non-commercial ιστοσελίδα; Τι θα είχε να επωφεληθεί από αυτό; Εμένα μου φαίνονται παράλογα τα 10 εκατομμύρια χρήστες, άντε να ήταν 500.000, απλώς για να δικαιολογήσουν το κακό στήσιμο που κάναν παραποίησαν τον αριθμό. Δεν γίνεται σε μια ευρώπη που τα 100 εκατομμύρια έχουν Internet να μπουν 10 εκατομμύρια την ώρα και εγώ για παράδειγμα να μην ξέρω καν ότι υπάρχει αυτό το site, δεν στέκει... Αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον για την πολυεπίπεδη πολιτισμική προσέγγιση των λαών της Ευρώπης μεσα απο πλούσιο ελπίζω διαδραστικό περιεχόμενο ενώννοντας με κοινά σημεία και χαρκατηριστιικά τους λαούς της Ευρώπης. Εξάλλου μπορει να πιστεύουμε ότι έχουμε περισσότερα κοινά μεταξύ μας παρά διαφορές.. Read the Muhaf***ing thread dude
tzoykas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καλά ποιος ψυχανώμαλος θα έκανε attack σε μία non-commercial ιστοσελίδα; Τι θα είχε να επωφεληθεί από αυτό; Εμένα μου φαίνονται παράλογα τα 10 εκατομμύρια χρήστες, άντε να ήταν 500.000, απλώς για να δικαιολογήσουν το κακό στήσιμο που κάναν παραποίησαν τον αριθμό. Δεν γίνεται σε μια ευρώπη που τα 100 εκατομμύρια έχουν Internet να μπουν 10 εκατομμύρια την ώρα και εγώ για παράδειγμα να μην ξέρω καν ότι υπάρχει αυτό το site, δεν στέκει... 1. Δεν υπάρχουν αυτοί που επωφελούνται οικονομικά μόνο. Υπάρχουν και αυτοί που είναι απλά τσόγλανοι .... (αν και δεν είναι αυτό το πρόβλημα της σελίδας, είμαι σίγουρος). 2. Δεν είναι δέκα εκατομύρια χρήστες. Είναι δέκα εκατομύρια hits. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. 3. Δεν είναι δέκα εκατομύρια hits συνολικά, είναι δέκα εκατομύρια hits την ώρα, άρα αν άντεξε πέντε ώρες ήταν 50 εκατομύρια τα hits. 3. Δεν είναι κτίριο με έδρα το Παρίσι η βιβλιοθήκη. Είναι στο διαδίκτυο που τυχαίνει να είναι παγκόσμιο. Η πρόσβαση είναι παγκόσμια. Άρα 7 δισεκατομυρια πιθανοί χρήστες (λέμε τώρα). Λέμε τους Αμερικάνουν κλεισμένους στη γυάλα τους αλλά φαίνεται ότι και οι Έλληνες (ως Ευρωπαίοι) νοιώθουμε και μεις κλεισμένοι στη γυάλα μας. Δεν προσπάθησαν να μπουν μόνο οι Ευρωπαίοι.... Ακόμα και δέκα εκατομύρια χρήστες να ήταν, εμένα μου φαίνονται από φυσιολογικοί εώς λίγοι. 5. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν και παίζουν γύρω σου. Έτυχε αυτό να μη το πάρεις χαμπάρι. Δε σημαίνει ότι δεν το πήραν και οι άλλοι. Άρα είναι απολύτως λογικό και στέκει το να μην έτυχε να το μάθεις. @PCharon:
michael92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 1. Δεν υπάρχουν αυτοί που επωφελούνται οικονομικά μόνο. Υπάρχουν και αυτοί που είναι απλά τσόγλανοι .... (αν και δεν είναι αυτό το πρόβλημα της σελίδας, είμαι σίγουρος).2. Δεν είναι δέκα εκατομύρια χρήστες. Είναι δέκα εκατομύρια hits. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. 3. Δεν είναι δέκα εκατομύρια hits συνολικά, είναι δέκα εκατομύρια hits την ώρα, άρα αν άντεξε πέντε ώρες ήταν 50 εκατομύρια τα hits. 3. Δεν είναι κτίριο με έδρα το Παρίσι η βιβλιοθήκη. Είναι στο διαδίκτυο που τυχαίνει να είναι παγκόσμιο. Η πρόσβαση είναι παγκόσμια. Άρα 7 δισεκατομυρια πιθανοί χρήστες (λέμε τώρα). Λέμε τους Αμερικάνουν κλεισμένους στη γυάλα τους αλλά φαίνεται ότι και οι Έλληνες (ως Ευρωπαίοι) νοιώθουμε και μεις κλεισμένοι στη γυάλα μας. Δεν προσπάθησαν να μπουν μόνο οι Ευρωπαίοι.... Ακόμα και δέκα εκατομύρια χρήστες να ήταν, εμένα μου φαίνονται από φυσιολογικοί εώς λίγοι. 5. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν και παίζουν γύρω σου. Έτυχε αυτό να μη το πάρεις χαμπάρι. Δε σημαίνει ότι δεν το πήραν και οι άλλοι. Άρα είναι απολύτως λογικό και στέκει το να μην έτυχε να το μάθεις. @PCharon: Δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά και πάλι δεν στέκει για νέα ιστοσελίδα τουλάχιστον κατ' εμέ μην έχωντας παρατηρήσει καμία διαφήμιση. Δεν σημαίνει ότι κάθε ώρα είχε 10 εκατομμύρια hits καθώς θα είχε πέσει από την πρώτη ώρα, απλώς την 5η ώρα έφτασε στο peak. Ναι μπορεί να μην το παρατήρησα έχεις δίκιο αλλά και πάλι μου φαίνεται kinda strange P.S To 50% της Γης είναι κάτω από το όριο της φτώχιας
tzoykas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Γι αυτό έβαλα και το "λέμε τώρα" στην παρένθεση. Βγάλε τους άνω των 70, βγάλε τους κάτω των 12, βγάλε αυτούς που δεν έχουνε να φάνε, βγάλε αυτούς που δεν ενδιαφέρονται ... κτλ κτλ. Το περίεργο για μένα δεν είναι ούτε ο αριθμός των hits ούτε ότι με τόσα hits έπεσε. Είναι ότι για ακόμα μια φορά ένα site που θα έπρεπε να είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο, δεν ήταν τελικά. Ας ελπίσουμε ότι όταν επανέρθει θα επανέρθει δυναμικά γιατί μιλάμε για πραγματικό θησαυρό. Όσο για την ταπεινή ΕΡΤ .... πρέπει να ετοιμάσει eurovision ... δε προλαβαίνει να ασχοληθεί με ανοησίες ....
poscaman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 το τελευταιο αξιοσημειωτο εργο που θυμαμαι να εκανε η ερτ ηταν η ψηφιοποιοηση του αρχειου της.... σε κλειστο φορμα!
tzoykas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 @poscaman: Σε αυτό το έργο αναφερόμουν αλλά έγινε μια αρχή και μετά καμμία εξέλιξη. Όσο το έχω παρακολουθήσει δηλαδή. @luxx: Τι εννοείς με την εγγραφή; στο αρχείο της ΕΡΤ; τσάμπα είναι (όπως θα επρεπε άλλωστε) γιατί κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα στην κατοχή εκπομπών που είναι παραγωγή της ΕΡΤ. Για οτιδήποτε είναι εκτός τη online βιβλιοθήκης προς το παρόν και δεν έχει καταστραφεί από κάποιους ηλίθιους, μπορείς να απευθυνθείς στο αρχείο της ΕΡΤ και να σου στείλουν οποιαδήποτε εκπομπή χρεώνοντάς σου τα έξοδα για το αποθηκευτικό μέσο (VHS).
Luxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δε λεω για την ΕΡΤ. ΓΙα το site που δημοσιευτηκε στην πρωτη σελιδα λεω. Εκτος και αν ειναι της ΕΡΤ.
tzoykas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δε νομίζω ότι έχει κόστος εγγραφής. Αν είχε αμφιβάλλω ότι θα έπιανε τόσα hits.
Robertox25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ακομη τα ιδια... still down... προσωπικα, αν βορω καπως να συνεισφερω... μεταφραση, κειμενα, επεξηγησεις θα το κανω.. πραγματικα πολυ καλη προσπαθεια... και ελπιζω και σε πληρη υποστηριξη ελληνικων... μακρινο βεβαια αλλα ειναι στο χερι μας.... αρχικα και η wiki δεν ειχε ελληνικα.... τωρα με τη βοηθεια πολλων εγινε..
oneofthem Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 τώρα που λειτουργεί το project τι γνώμη έχετε για το περιεχόμενο προσωπικά οι προσδοκίες μου ίσως λανθασμένα ήταν πως θα έχει γνήσιο υλικό στο οποίο δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας μας όπως αυθεντικές πηγές εγγράφων, όσο πιο παλιές γίνεται κλπ, δλδ απείραχτα κείμενα, αναλλοίωτα ντοκουμέντα μετά ήλπιζα να χει τουλάχιστον κάποια καλή βάση πληροφοριών αλλά έψαξα (για δυο λεπτά μιλάμε δεν το ψαξα πολύ) κάποια θέματα και απογοητεύτηκα όχι εξειδικευμένες πληροφορίες δεν έχει αλλά δεν έχει και απλά πράγματα ακόμη και οι πληροφορίες που έχει είναι εντελώς χύμα, δλδ δεν βρίσκω λόγο να τη χρησιμοποιήσω αντί του search ή της wiki εσείς τι λέτε? θα αλλάξει στο μέλλον, είναι θέμα χρόνου, έχω λάθος προσδοκίες, πως σας φάνηκε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα