{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ναι ok το fanaki είναι λίγο απαράδεκτο...φυσικά δεν είναι πολύ θορυβώδες αλλα σίγουρα δεν είναι silent και άσε που κάνει και έναν άλλο θόρυβο εκτος από τον αέρα...Αλλα ένταξη έτσι κι αλλιώς σε κάνα χρόνο θα βάλω δεύτερο GPU, μέχρι τότε θα κάνω καμια πατέντα. Ναι φίλος Dante αυτό λέω...το πολύ περνώ τα Noctua NF-P12 120mm που έχουν διαφορα ρεύματα και δοκιμάζω...το πολύ τα βάζο max στα 1300RPM. p.s.Ah και βασικά δεν κάνω καθόλου Ο/C ώστε να με απασχολούν ιδιαιτερα τα temps. Και βασικά ο μονος λόγος που παο σε full tower και ειδικά το Κόσμος είναι για είναι μέσα στις τρύπες και γενικά είναι πολύ εύκολα να το moddareis χωρίς να κόβεις και να ράβεις... Επίσης είναι πολύ φιλικό για μελλοντικό W/C στο οποιο ίσος ξανά καταλήξω όταν έχω πολλά λεφτά να ρίξω μιας και λούσο και το πρόβλημα MOBO όταν κάνω SLI. Ευχάριστο όλους για τις προτάσεις και την βοήθεια σας...θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μέχρι να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατόν. Thanx once again guys
shadowmann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Σαν να έχεις δίκιο shadowm, μάλλον διάβασα λάθος το OP. Για την περίπτωσή σου, τι χρώμα led σε ενδιαφέρει? Επίσης, ο ανεμιστήρας που ακριβώς θα μπεί? Αυτό που μπορώ να σου πω στα γρήγορα είναι πως οι silenx είναι αθόρυβοι ανεμιστήρες αλλά με πολλά προβλήματα ποιότητας κατασκευής και πολύ κακή τιμή. Πάμε για τον φίλο τώρα. Παρακάτω, ένα silent rig. Με τα χαρακτηριστικά πάνω κάτω που διάλεξε. AKASA AK-BKCSE-02 MIRAGE 62 ALL BLACK + 2Χ Nexus Real Silent Fan Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W Thermalright HR-01 Plus + Nexus Real Silent Fan ASUS P5Q PRO EVGA GTX280 1024MB(και περιμένεις να βγεί η TR HR03-GTX τον άλλο μήνα) SCYTHE KM01-BK-5.25 KAZE MASTER BLACK Πιο αθόρυβο δεν γίνεται χωρίς να έχεις συμβιβασμούς στην απόδοση. Μπορείς αν δεν θέλεις οπωσδήποτε την 280, να πας στο εξής combo για να είσαι από τώρα αθόρυβος: Sapphire - 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5) ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV.2 2X Noiseblocker BlackSilentFan XE1 ή 1Χ Nexus Real Silent Fan βασικά για το χρώμα δεν έχω κατάληξη ακόμα...αλλα από τι καταλαβαίνω είναι ένα σημαντικό κριτήριο για να μου προτείνεις κάποιο ανεμιστηράκι...ας πούμε λοιπόν για αρχή κόκκινο. η ανεμιστήρες θα μπούν μπροστά από τους δίσκους,στο πίσω μέρος του κουτιού,πάνω και στο πλαϊνό παράθυρο. για την κατασκευή δεν ξέρω..(για αυτό άλλωστε ρώτησα)αλλα από τιμή ναι είναι απαράδεκτη... και κάτι ακόμα τι είναι το TR HR03-GTX ? κάποια ψήκτρα για την GPU ίσος αλλα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...αν είναι όντως ψήκτρα με ενδιαφέρει.
Dante80 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ευχάριστο όλους για τις προτάσεις και την βοήθεια σας...θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μέχρι να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατόν. Thanx once again guys Τπτ man, καλοφάγωτο, και περιμένουμε εντυπώσεις. Προσωπικά έχω κάποιες διαφωνίες με επιλογές σου, αλλά its your rig, go for it!... βασικά για το χρώμα δεν έχω κατάληξη ακόμα...αλλα από τι καταλαβαίνω είναι ένα σημαντικό κριτήριο για να μου προτείνεις κάποιο ανεμιστηράκι...ας πούμε λοιπόν για αρχή κόκκινο.η ανεμιστήρες θα μπούν μπροστά από τους δίσκους,στο πίσω μέρος του κουτιού,πάνω και στο πλαϊνό παράθυρο. για την κατασκευή δεν ξέρω..(για αυτό άλλωστε ρώτησα)αλλα από τιμή ναι είναι απαράδεκτη... και κάτι ακόμα τι είναι το TR HR03-GTX ? κάποια ψήκτρα για την GPU ίσος αλλα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...αν είναι όντως ψήκτρα με ενδιαφέρει. Δεν είναι τόσο σημαντικό κριτήριο το χρώμα, απλά ανάλογα με αυτό γίνεται εύκολο ή δύσκολο το να βρεις καλό φουρφούρι. Για κόκκινο, ρίξε μια ματιά. Revoltec Led Fan Dark Red 120mm COOLERMASTER TLF-S12-ER 120MM SILENT LED RED FAN Η HR-03 GTX είναι μια ψήκτρα της thermalright σχεδιασμένη για τις nvidia 260 και 280. Βγαίνει τον άλλο μήνα, περίμενε τιμή γύρω στα 40-50 euro. Παίρνει ένα 120αρη ανεμιστήρα, και πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών...^^
shadowmann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 μούρλια η ψήκτρα! και ευχάριστο πολύ για τις απάντησης.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλή φάση το HR-03 θα το τιμήσω...από κει και πέρα με την cpu psuxtra ψάχνομαι λίγο από ότι βλέπω είναι top στα charts...will see. -----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 03 : 22 : 05----- -----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 03 : 23 : 57----- Dante όταν έχεις χρόνο φτιάξε ρε dude μια λίστα με το κόσμος με SLI setup please εάν δεν σου κάνει κόπο, silent πάντα έτσι...και οποιος άλλος θέλει και προσφέρεται θα το εκτιμήσω...ευχάριστο. p.s. Θα ήταν καλύτερο άμα το έχετε η το έχετε δοκιμάσει. Thank you.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.