JNik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα και sorry για το καινούριο thread αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Δουλεύω στον σταθερό(amd x2 3.0 GHz, GeForce 9800GT) KDE 4, με kubuntu 8.10 καί είμαι ικανοποιημένος. Σήμερα πήρα το Lenovo 3000 N200 με Core2Duo στα 2.0GHz, και Ιntel 965 κάρτα γραφικών. Έχει δουλέψει κανείς σε κάτι παρόμοιο KDE 4? Ή είναι πολύ βαρύ για το μηχάνημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ε όχι και βαρύ! Μη σου πω πως θα πηγαίνει καλύτερα από το σταθερό σου, λόγω Intel κάρτας γραφικών! Πάντως με ενδιαφέρει. Δοκίμασέ το να μου πεις αν πηγαίνει καλύτερα με την Intel σε 2D επιδόσεις, π.χ resize παραθύρων, scroll στα προγράμματα κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Οκ ξεκινάω τώρα Βασικά ξέρω ότι δεν είναι θέμα βάρους.. αυτό εννοούσα πως πάνε oi drivers γι'αυτό Δοκιμάζω άμεσα και τα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Γενικά έχω ακούσει πως σε 2D είναι καλύτερα. Απλά σε opengl επειδή δεν είναι πολύ δυνατές οι κάρτες υστερούν λίγο σε επιδόσεις σε σχέση με μια nvidia π.χ. Αλλά έχουν καλύτερους οδηγούς οι intel (νομίζω είναι και open source) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Όχι δεν είναι βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Βασικά θα το θέσω λίγο διαφορετικά... Τώρα κατάλαβα πόσο χάλια τρέχει στο desktop μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Θετικές οι εντυπώσεις λοιπόν; Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω μηχάνημα και να πάρω μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel για αυτό το σκοπό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ναι ομολογώ ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Δουλεύει πολύ ομαλά. (να δούμε βέβαια πότε θα ξεπεραστεί το bug με τα tray icons...). Οπότε αν δεν σε ενδιαφέρουν τα 3D γραφικά... do it! (πλάκα πλάκα δεν δοκίμασα κύβο... I'll check it) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Για ποιο bug λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.