Προς το περιεχόμενο

καμένα pixel από τα αποδυτήρια

blaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Samsung δίνει εγγύηση για 7+ καμμένα πίξελ στις οθόνες πάνω από τις 20".

Συγνώμη????:rolleyes::rolleyes::fear: το εννοείς τωρα αυτο????:fear::cry:

ε δεν πρεπει να ειναι και τοσο εμφανη, σωστα??:fear:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταλαβα... ε αν ειναι ετσι τι να πω??? δεν μπορεις να τους πεις και τιποτα αλλα φταιμε και εμεις που τις παιρνουμε, θα μπορουσαμε να πουμε α'ι' γ!#$$#$ πια!! ή θα φτιάχνετε τέλειες οθόνες (χωρις προβλήματα δηλαδή...) ή δεν θα τις παίρνουμε καθολου... Ειναι μια αποψη και αυτη....

Δημοσ.

τωρα που το λες, οκ...

σιγα! μες στα τοσα δεν ειναι τιποτα... αλλα ειναι αυτο που λες "καινουρια ειναι ρε γαμ#@$!!" τεσπα...

Τουλαχιστον προετιμαστηκα ψυχολογικα.....

Δημοσ.

Αστα βραστά,η απόλυτη ξενέρα.Σάν τις ταινίες που παίζει η μουσική και ξαφνικά τζιιοουυυυ...χράτς.

Και οχι τίποτ'αλλο,επειδή είμαι και γκαντέμης ήθελα το κουτί να το διαλέξω μόνος μου.Ήμουν πεπεισμένος δλδ,θα πέσω σε ελαττωματική οθόνη δέν υπάρχει περίπτωση,τουλάχιστον να διαλέξω εγώ το κουτί.Ελα που η πωλήτρια που διάλεξε το κουτί ήταν κουκλί και την κοίταγα σάν χάνος (με ένα ομολογουμένως μεγάλο,φρικαλέο και ανώμαλο χαμόγελο)...Φάτα τώρα,είναι και ζευγάρι τα άτιμα τα pixel,σάν τους Χιώτες

Δημοσ.
Ρώτα τον Tenshi, αυτός (δυστυχώς) ξέρει καλύτερα...

Παρήγγειλα κι εγώ την 2253BW και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δε θα τη γλιτώσω...

ωχ μη μου λες τετοια,σημερα τη παρηγγειλα κ εγω:fear:

Δημοσ.

Δηλαδη συγνωμη για να καταλαβω δεν συμπεριλαμβανονται στην εγγυηση τα καμενα pixels? Δεν θεωρητε σαν προβλημα που θελει διορθωση ή αλλαγη?

Δηλαδη τωρα που ετοιμαζομαι για την νεα samsung μου να την περιμενω με φοβο μηπως δω τιποτα καμενο και οτι και να γινει θα την κρατησω αναγκαστηκα?

Δημοσ.

Καλά, δεν είναι κι έτσι ακριβώς...

Αν είναι έτσι, και καμια 30αριά (ας πούμε) να είχε δηλαδή δε θα έτρεχε τίποτα, τι είναι τα 30 μπροστά στα 1.764.000...

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μόνο που η εγγύηση πχ για 7 pixels και πάνω καλύπτεται από το πρότυπο ISO something (δεν θυμάμαι νούμερο) και δεν μπορεί να κάνει κανείς κάτι όσο και να μην του αρέσει

άρα οι εταιρείες δεν έχουν πρόβλημα...

Δημοσ.
γιατι το κουραζετε ειναι lg?τελος. παιρνεις τηλ lg Κ ρχονται κ την παιρνουν.

ναι φιλέ μου το ξερα και πριν ανοίξω το θέμα .

αλλά γίνετε συζήτηση περί καμένων pixel και εγγύησης

και ως γνωστό συζήτηση λύνετε με διάλογο B)

Δημοσ.

και εγω εχω 2 καμενα στην lg l1917s αλλα μου καηκαν μετα τα 2 χρονια οποτε....δεν με ενοχλουν και τοσο ουτε καν που τα βλεπω ειναι πανω δεξια (σε μεγιστοποιημενο παραθυρο κατω απο το κουμπι σμικρινσης) μετα απο μια αποσταση ουτε καν φαινονται

Δημοσ.

αποφασιστε τελικα οι 20αρες LG εχουν 0 pixel ?? Πηρα την LG W2042T 20" του κουτιου και εχω ενα πρασινο pixel μεσ τη μεση και κυματιζει γενικοτερα η ο8ονη συνεχεια ....

Θα ερθουν να την παρουν για αλλαγη ή να αρχίσω να δένω τη θηλια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...