Προς το περιεχόμενο

καμένα pixel από τα αποδυτήρια

blaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθες ψώνισα μια οθόνη από e-shop και άνοιξα την συσκευασία την σύνδεσα και άφωνος παρατηρώ 3 καμένα pixel και μια εσωτερική γρατσουνιά !τι πηρά μωρέ λέω ?μεταχειρισμένη?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Return Merchandise Authorization...

η συγκεκριμένη είναι lg πως γίνετε η διαδικασία? παίρνω τηλ. τους λέω μοντέλο φέρνουν καινούρια παίρνουν παλιά?

Δημοσ.
19" εχει σχεση?

Φυσικά και έχει!H LG έχει 0pixel εγγύηση μέχρι και 20 ίντσες.Τι να πώ και γώ με την 22άρα samsung...έχω 2 απο το κουτί και παρακαλάω να μου βγούν άλλα 5 για να κάνω αντικατάσταση (ΑΑΑΑν ισύει το χαρτί που είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ).

Δημοσ.

Κανονικά και τις πιο ακριβές (>20") θα έπρεπε να τις καλύπτουν. Μόνο για τις μικρές είναι σίγουροι ?

Και γω έχω 1 pixel και προσπαθώ να μη το βλέπω

Δημοσ.
εχθες ψώνισα μια οθόνη από e-shop και άνοιξα την συσκευασία την σύνδεσα και άφωνος παρατηρώ 3 καμένα pixel και μια εσωτερική γρατσουνιά !τι πηρά μωρέ λέω ?μεταχειρισμένη?

χαλαραουα παιρνεις τηλ στο E-shop η στην LG για να συννενοηθεις για αντικατασταση

ελπιζω να κρατησες την αποδειξη αγορας

Υγ χωστα τους στο e-shop για την γρατζουνια γιατι πολυ χλωμο να ειναι απο την μεταφορα

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα pixel λίγο κάτω από την μέση της οθόνης που φωτίζει, αλλά όταν ζεσταθεί η οθόνη μετά από 5-10 λεπτά σβύνει. Το καλοκαίρι δεν το έκανε γιατί ήταν φαίνεται ζεστή.

Λέτε να χειροτερέψει η κατάσταση στο μέλλον;

Δημοσ.
Εγώ έχω ένα pixel λίγο κάτω από την μέση της οθόνης που φωτίζει, αλλά όταν ζεσταθεί η οθόνη μετά από 5-10 λεπτά σβύνει. Το καλοκαίρι δεν το έκανε γιατί ήταν φαίνεται ζεστή.

Λέτε να χειροτερέψει η κατάσταση στο μέλλον;

Ισως στην περίπτωση που να μην ειναι καμενο αλλα κολλημενο!

Για να ξεκολλήσει δοκίμασε αυτο σε full screen!

Μην κανεις το λαθος και το παρακολουθησεις γιατι την επομενη θα πας οφθαλμειατρο! :P

Δημοσ.

Για να καταλαβω και εγω...

Η lg εχει 3 χρονια εγγυηση στις κατω απο 20 για αμεση αλλαγη? παραπάνω??? η samsung τι εχει??

εγω που ψηνομαι για μια Τ220 δηλαδη να φοβαμαι για κανενα καμμενο pixel???????

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι απο επιστροφή...

Απο εκεί και πέρα κάτω απο 20" η LG έχει 0 πίξελ εγγύηση. Απο εκεί και πάνω όχι.

Δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη (και εγώ έχω ένα καμένο πίξελ, περισσότερο ψυχολογικό είναι...καινούργιο πράγμα)

Όμως ανεξαρτήτου αυτού, έχει δικαίωμα να επιστρέψεις κάτι, απλά επειδή το μετάνιωσες σε 14 μέρες απο όσο ξέρω. Θα σου πούν ότι ανοίχτηκε... θα το συσκευάσεις κανονικά, όπως το πήρες, και πίεσε τους. Όχι επειδή έχει καμένα πίξελ κτλ, έτσι απλά θέλω να επιστρέψω κάτι. Γιατί? Γιατί έτσι. Και αν βγάλεις άκρη πές μας να ξέρουμε και εμείς τι παίζει.

Δημοσ.
εγω που ψηνομαι για μια Τ220 δηλαδη να φοβαμαι για κανενα καμμενο pixel???????

Η Samsung δίνει εγγύηση για 7+ καμμένα πίξελ στις οθόνες πάνω από τις 20".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...