Προς το περιεχόμενο

Μπορει το Λινουξ να αντικαταστησει τα win για τις δουλειες που το θελω?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηραμε πουλακι :-(

Κολλαει στη φορτωση αρχειων απο το cd του mandriva... Απλα στη μπαρα φορτωσης μετα απο πολληηηηη ωρα ακινισιας βγαινει μια μαυρη οθονη και... μειναμε εκει.

Και σαν να μην εφτανε αυτο δοκιμασα να κανω εγκατασταση τα καλα μας τα XP (:P) και μου βγαινει μια ωραιοτατη μπλε οθονη...

Τι χαρα μου φτιαξε το βραδυ! :-( :mad:

Επειδή είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και μάλλον είναι το ίδιο δες αυτο:

http://wiki.mandriva.com/en/2009.0_Errata#One_editions_fail_to_boot_to_a_graphical_desktop_.28xorg.conf_not_created.29

Alternatively, when you see the blank screen, press Alt+F2 to get to a text login screen. You can then log in as user root (no password) and run drakx11. Accept all the default settings in this tool, and then close it. Then run the command service -f dm, and the graphical desktop should start up correctly. If you then install One to hard disk, the issue should not recur when booting the installed system. However, it will recur each time you boot live from the One CD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηραμε πουλακι :-(

Κολλαει στη φορτωση αρχειων απο το cd του mandriva... Απλα στη μπαρα φορτωσης μετα απο πολληηηηη ωρα ακινισιας βγαινει μια μαυρη οθονη και... μειναμε εκει.

Και σαν να μην εφτανε αυτο δοκιμασα να κανω εγκατασταση τα καλα μας τα XP (:P) και μου βγαινει μια ωραιοτατη μπλε οθονη...

Τι χαρα μου φτιαξε το βραδυ! :-( :mad:

Πιθανότατα έχεις hw πρόβλημα.

Μα δεν ηθελα Live cd, να το εγκαταστησω ηθελα.

Κατι conflictαρει στο pc μεσα, θα το ψαξω καλυτερα αυριο (θα βγαλω και μια καρτα TV Που εχω μπας και το κολλαει αυτη... αλλα αφου και τα win βγαζουν Μπλε οθονη κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης μαλλον κατι σοβαροτερο ειναι :-( )

επίσης κάψε το iso σε χαμηλή ταχύτητα για σιγουριά, αν δεν το έκανες ήδη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...