Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson W302

nitro912gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, το πήρα και εγώ χθες το κινητό και στην αρχή ενθουσιάστηκα, και μετά απογοητεύτηκα, πραγματικά είμαι έτοιμος να το δώσω στην αδερφή μου και να γυρίσω στο W550i μου.

Προβλήματα

1) Πολύ χαμηλός ήχος, και οκ για την κλήση πάει στα κομμάτια, το ξυπνητήρι; Σήμερα δεν το άκουσα, και έχω την εντύπωση ότι δεν βαράει και η δόνηση στο ξυπνητήρι. Και η δόνηση ψόφια εντελώς.

2) Δεν έχει οδηγούς για το modem και κατά επέκταση για την σύνδεση σε κατάσταση τηλεφώνου (που χρειάζεται το myphone explorer για να περάσω τις επαφές μου), πήρα στην τεχνική υποστήριξη και μου είπαν σαν να μην τρέχει τίποτα ότι δεν υπάρχουν! (στην σελίδα υπάρχει, αλλά όταν πας να το κατεβάσεις σε βγάζει σε 404)

3) Δεν έχει φλας, δε το πρόσεξα στην αρχή, και είναι αρκετά χρήσιμο σαν φακός μερικές φορές.

4) Μα καλά το καπάκι της μπαταρία κουμπωτό είναι; τι στο καλό; τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην το σπάσω κάθε φορά που το ανοίγω.

Γενικά βρήκε κάποιος κάποιον τρόπο για να δουλέψει με το myphone? Δοκίμασα στο φορητό μου μήπως μπορέσω με bluetooth αλλά τζίφος.

Βρήκε μήπως κάποιον οδηγό για το μόντεμ? Έφαγα το google και δεν βρήκα κάτι.

Ξεφτίλα πάντως. Βρήκα και εγώ ένα κινητό να μου αρέσει (είμαι δύστροπος λίγο ) και τελικά μάλλον θα γυρίσω στο παλιό.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Βασικά μου αρέσει να έχω ένα κινητό απλό και μικρό για να μπορώ να το κουβαλάω στην τσέπη και γενικώς να κάνει τη δουλειά του χωρίς φρου φρου.

Είμαι μεταξύ W302, S302, R300 και T280...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
με καλώδιο ή bluetooth;

στο myphone.gr το προσπαθησαν και με τις 2 μεθοδους. ακαρπες οι προσπαθειες.

εγω με καλωδιο usb, μια απο τα ιδια. αν εχεις να προτεινεις κατι...

Ουτε pc suite 1.xx το αναγνωριζει, ουτε 4.χχ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με λύπη διαπίστωσα και εγώ τα παραπάνω προβλήματα. Δυστυχώς θεωρούσα δεδομένα μερικά πράγματα για ένα σύγχρονο τηλέφωνο, όπως το να μπορώ να διαχειρίζομαι τις επαφές με υπολογιστή. Μέγα λάθος, έπρεπε να το ψάξω πριν το αγοράσω. Η Sony Ericsson θέλει τη γνώμη μας στη διεύθυνση

http://www.landingpage.be/SER/survey/websurvey/index.asp?cc=gr&lc=el

θα πρότεινα να τη δώσουμε.

Δημοσ.
Τελικά πως ανοίγει το καμπάκι της μπαταρίας ;

Το καπάκι της μπαταρίας είναι κουμπωτό !!!

Θέλει αρκετή προσοχή και όχι πολλά άνοιξε-κλείσε.

Δημοσ.
Με λύπη διαπίστωσα και εγώ τα παραπάνω προβλήματα. Δυστυχώς θεωρούσα δεδομένα μερικά πράγματα για ένα σύγχρονο τηλέφωνο, όπως το να μπορώ να διαχειρίζομαι τις επαφές με υπολογιστή. Μέγα λάθος, έπρεπε να το ψάξω πριν το αγοράσω.

Έλα ντε!!! Κι εγώ έτσι την έπαθα. Το θεωρούσα δεδομένο να μπορείς εν έτη 2009 να διαχειριστείς τις επαφές σου από τον υπολογιστή. Αντί να πάνε μπροστά πάνε πίσω. Επίσης πέρα απ' αυτό έχω κι ένα πρόβλημα με την ποιότητα του ήχου κατά την ομιλία. Ακούγεται πολύ χάλια, τόσο με το τηλέφωνο όσο και με όσα handsfree δοκίμασα. Όταν καλώ κάποιον και χτυπάει, μπορώ και ακούω από το ακουστικό ότι πιάνει το μικρόφωνο. Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει;

Δημοσ.
Με λύπη διαπίστωσα και εγώ τα παραπάνω προβλήματα. Δυστυχώς θεωρούσα δεδομένα μερικά πράγματα για ένα σύγχρονο τηλέφωνο, όπως το να μπορώ να διαχειρίζομαι τις επαφές με υπολογιστή. Μέγα λάθος, έπρεπε να το ψάξω πριν το αγοράσω. Η Sony Ericsson θέλει τη γνώμη μας στη διεύθυνση

http://www.landingpage.be/SER/survey/websurvey/index.asp?cc=gr&lc=el

θα πρότεινα να τη δώσουμε.

εγω τους ειπα την δικη μου γνωμη. με απλα λογια εξυπηρετηση κ service: απαισια!!!!:mad:

Δημοσ.
Έλα ντε!!! Κι εγώ έτσι την έπαθα. Το θεωρούσα δεδομένο να μπορείς εν έτη 2009 να διαχειριστείς τις επαφές σου από τον υπολογιστή. Αντί να πάνε μπροστά πάνε πίσω. Επίσης πέρα απ' αυτό έχω κι ένα πρόβλημα με την ποιότητα του ήχου κατά την ομιλία. Ακούγεται πολύ χάλια, τόσο με το τηλέφωνο όσο και με όσα handsfree δοκίμασα. Όταν καλώ κάποιον και χτυπάει, μπορώ και ακούω από το ακουστικό ότι πιάνει το μικρόφωνο. Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει;

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Ισως να πρέπει να το δείτε με το service της εταιρείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...