Προς το περιεχόμενο

Vista κόλημα και restart

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

Έχω τα βίστα ultimate και συχνα τώρα τελευταια τρώει κόλημα και σταματάει να δουλευει κολάει στην οθόνη που είμαι και δεν κουνίεται ουτε το ποντικη ουτε τπτ ξέρετε τι μπορει να φταίει?

Δημοσ.

Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα. Π.χ. κάποια χαλασμένη συσκευή, κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα κ.τ.λ.

Για πάρε στα παρακάτω και πες το πρόβλημα που έχεις.

Τηλέφωνο τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών και Τεχνικής Υποστήριξης Microsoft.

801 500 3000 (αστική χρέωση)

+30 211 1206 500

Φαξ

+30 211 1206 045

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικα του μηχανηματος κατα κυριο λογο...Και δευτερον περιεγραψε λιγο καλυτερα το προβλημα...Δηλαδη εαν κανει freeze η οθονη σου...Εαν ακουγεται καποιος ηχος...Εαν δουλευει το Πληκτρολογιο...Σε ρωταω γιατι εχω και εγω ενα αναλογο προβλημα...

Δημοσ.

Εμενα οποτε μου συμβαινει αυτο εδω το freeze παντως ειναι στο 99% των περιπτωσεων απο την θερμοκρασια...Οσο και αν σου ακουγεται παραξενο(επειδη συνηθιζω να εχω ανοιχτα παραθυρα χειμωνα καλοκαιρι) αραια και που κανει τα παγωματα του και χρειαζεται restart...

P.S.Χαρακτηριστικα θυμαμαι στο πρωτο μου μηχανημα επρεπε να το εχω ανοιχτο σε BIOS environment κανα 5 λεπτο μεχρι να πιασει η CPU μια ανεκτη θερμοκρασια και μετα να ξεκινησει για τα windows...Αυτο περι θερμοκρασιας δηλωνω οτι μπορει να ειναι ΑΠΛΑ μια "κουλη" περιπτωση...Επισης δοκιμασε να βγαλεις και να επανατοποθετησεις καρτες γραφικων η καρτα ηχου που "καρφωνει" πανω στην Motherboard σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...