!!!...sos...!!! Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας, Καταρχάς συγγνώμη εάν τοποθέτησα το θέμα σε λάθος κατηγορία, αλλά είμαι σχετικά καινούργια. Λοιπόν, θα περάσω στο ψητό. Από τον....Ιούνιο (αν θυμάμαι καλά) ο υπολογιστής μου έκλεινε εκεί που έκανα μία δουλειά....Περισσότερο όταν έπαιζα παιχνίδια (like the Sims), αλλά σιγά σιγά και όταν τον είχα ανοιχτό για 2 ώρες...Τώρα όμως ο υπολογιστής μου χειροτέρεψε! Κλείνει σε άσχετες στιγμές! Ούτε ένα 10λεπτο πια δεν μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! Τι φταίει; Πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα; Ps: Ζητώ συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη, αλλά σας γράφω κάτω από τον φόβο μην κλείσει ξανά ο υπολογιστής.....
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Για πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου... PS: αν δεν έγραφες κάτω από αυτό το φόβο που λες, τι θα γινόταν δηλαδή;
gp509 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κάνει επανεκκίνηση δηλαδή ή απλό shutdown?Σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα σφάλματος ή έτσι στην ψύχρα?
washcloud Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν έχεις ξανανοίξει το κουτί του και να έχεις ασχοληθεί με harware, η πιο σωστή πρόταση είναι να τον πας σε κάποιον τεχνικό που να "εμπιστεύεσαι" (ρώτα φίλους/γνωστούς). Σε πρώτη πάντως ανάγνωση, ακούγεται να υπάρχει ζήτημα με υψηλές θερμοκρασίες.
fishfemale Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Στον υπολογιστή της δουλειάς είχα συναντήσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση ήταν θέμα θερμοκρασίας. Το διόρθωσα με εσωτερικό καθάρισμα (κυρίως στα ανεμιστηράκια). Καλό θα ήταν να τον πας σε κάποιον φίλο που να ξέρει να λύνει και να δένει το σύστημα, να στο καθαρίσει για πρώτη φάση. Κι αν συνεχίσει να σου κάνει το ίδιο πρόβλημα, τότε θα χρειαστείς τεχνικό.
patentapc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Είναι σίγουρα θερμοκρασια και πρεπει να είναι απο τροφοδοτικό!!!!! κάνε ενα φύσημα όπως είπαν και τα παιδιά!!!! αλλά αν δεν γνωρίζεις καλό θα ήταν να μην βάλεις χέρι!!!! Είδα πως δεν έδωσες καμία απάντηση! Μήπως δεν προλαβαίνεις να κάνεις login και σε κάνει reboot?
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...αν είναι έτσι, ΠΩΣ περιμένεις ν' απαντήσει ;
!!!...sos...!!! Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν μου εμφανίζει κανένα μήνυμα έτσι κλείνει αμέσως! Όταν λέτε από τι αποτελείται το σύστημα τι εννοείται; Να πω μάρκες, εκτυπωτής,ηχεία κ.τλ. ή κάτι άλλο;
loukas77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν μου εμφανίζει κανένα μήνυμα έτσι κλείνει αμέσως! Όταν λέτε από τι αποτελείται το σύστημα τι εννοείται; Να πω μάρκες, εκτυπωτής,ηχεία κ.τλ. ή κάτι άλλο; Ότι άλλο εκτός από αυτά που είπες Επεξεργαστή, motherboard, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό κλπ... Γενικά ότι έιναι μέσα στο pc (hardware) όχι περιφεριακά Και η δικιά μου γνώμη είναι ότι είναι πρόβλημα θερμοκρασίας... Όταν έχε σπάσει το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού μου τα ίδια εκανε
patentapc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Επειδή δεν σε βλέπω να ξέρεις και πολλά!!!! (μου θυμίζεις εμένα με το μηχανάκι το σκάλιζα το σκάλιζα το έκανα μεγαλύτερη ζημιά και και στο τέλος το πήγαινα στο μάστορα!!!!! Μην βάλεις χέρι!!!! Πήγαινε το κάπου δωσε 30-50 ευρω και σε δύο μέρες θα χεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!! Και θα μπορείς να ζητησεις και απο κάποιον ευθύνες!!!!
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...εκτός κι αν τα ευρώ είναι πολύ ευαίσθητο θέμα για 'σενα. Αλλά να ξέρεις, αν δεν γνωρίζεις πως μοιάζει το εσωτερικό του υπολογιστή, ενδέχεται να παιδευτείς και 'συ και 'μεις μαζί, και ίσως και χωρίς αποτέλεσμα. Τεχνικός πάντως = από 30 έως περίπου 50-60€. Αυτό να περιμένεις ως μέσο όρο - θα εξαρτηθεί από το τί θα κάνει και πόση ώρα θα του πάρει. Λιγότερο από 30 χλωμό, έως 100 τραβηγμένο (μαζί με πχ αλλαγή τροφοδοτικού), αλλά διόλου απίθανο. Λέγε και αναλόγως το συνεχίζουμε ή όχι.
smartdeal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το έκανε και σε μένα αλλά είχα να καθαρίσω ανεμιστηράκια κτλπ περίπου 2 χρόνια οπότε είχαν μπλοκάρει τα πάντα και ανέβαζε θερμοκρασία! Μάλλον δεν είσαι καλή νοικοκυρά! Καθάρισέ το ή βάλτο στο ψυγείο!
!!!...sos...!!! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές......Αύριο τελικά θα τον πάω σε ειδικό.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.