Steven Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς τα γνωστά apple sites, αλλά τις τελευταίες μέρες τρέχει ένα thread για ένα τύπο που αγόρασε από το ebay ένα MacBook Air Prototype το οποίο με κάποιο τρόπο ξέφυγε από το Cupertino και βρέθηκε ελεύθερο. Λειτουργεί αρκετά καλά, αν και έχει μια άλλη version macosx tiger που δεν έχει ολα τα features και το κάτω μέρος του είναι από μαύρο αλουμίνιο! Αν κάποιος θέλει περισσότερες info μπορεί να διαωασει το topic στο Macrumors http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=601953 Επίσης το παιδί που το πήρε το ξαναέβαλε στο ebay όπου μπορείτε να το αγοράσετε http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=200278121944 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το είδα πριν λίγες μέρες και εγώ στο macrumors .. Ουσιαστικά δεν έχει μεγάλες διαφορές από το τελικό προϊόν, και από ότι έχω διαβάσει, στο παρελθόν διέρρευσαν και άλλα prototypes apple προϊόντων ... Πάντως πολύ τυχερός ο φίλος, που θα βγάλει και κέρδος από όλη αυτή την ιστορία ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Απότι έλεγαν τα παιδιά εκεί κυκλοφορούν πολλά prototypes της Intel κλπ, αλλά είναι γνωστό πως η Apple είναι κέρβερος σε αυτά τα πράγματα.. Εγώ πάντως τα τελευταία 4 χρόνια που ασχολούμαι πολύ με Apple δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο. Μεγάλη τύχη το παλικάρι! Ερώτηση: Άμα τύχαινε σε εσάς κάτι τέτοιο τι θα κάνετε? Πούλημα στο ebay ή βιτρίνα στο σπίτι?? Εγώ μάλλον μετά τον αρχικό παροξυσμό και όταν κυριαεχούσε η λογική θα το έβαζα στο ebay... Μη ξεχνάμε βέβαια πάντα ότι κατα πάσα πιθανότητα μιλάμε για μοναδικό μοντέλο στον κόσμο εκτός Cupertino σε circulation!... Δεν είναι και λίγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ερώτηση: Άμα τύχαινε σε εσάς κάτι τέτοιο τι θα κάνετε? Πούλημα στο ebay ή βιτρίνα στο σπίτι?? Πούλημα στο ebay χωρίς δεύτερη σκέψη !! ... Και αγορά ενός "loaded" μοντέλου με τα λεφτά που έβγαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 νομιζω πως δεν προκειτε για μελοντικο μοντελο αλλα για καποιο ηδη υπαρχον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 προφανώς και είναι το prototype αυτουνου που κυκλοφορεί τώρα... αν ήταν μελλοντικό μοντέλο αυτή τη στιγμή το παιδί που το έχει θα βρισκόταν κλειδωμένο σε κάποιο υπόγειο στο cupertino... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.