kid4computer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1)Έχω έναν χαλασμένω λαπτοπ που μέσα στον δίσκο έχει σημαντικά και θέλω να τα μεταφέρω σε άλλο σκληρό 2)Ο δίσκος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα 3)Με τι τρόπο πορώ να κάνω αυτή την μεταφορά δεδομένων και τί θα χρεαστώ??? Ο σκληρός του λάπτοπ είναι sata και σ'αυτόν που μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μπορεί να είναι και sata και ide (διαφορετικός σκληρός) Ελπίζω να σας έδωσα ότι χρεάζεται... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αγοράζεις αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804979 και τα μεταφέρεις στον desktop σου. Και μετά είτε με το παραπάνω, είτε με το κλασικό IDE της μητρικής σου τα γράφεις στον νέο. (το ξέρω ότι δεν είναι η πιο οικονομική λύση αλλά θα σου μείνει για το μέλλον!)
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ..δεν έχει σημασία τι σόι δίσκος θα είναι ο άλλος. Η μητρική έχει σημασία. Αν έχει SATA connectors, θα τον συνδέσεις απλά σε έναν από αυτούς. Δεύτερο καλώδιο σήματος SATA θα έχει λογικά ο υπολογιστής (που να πηγαίνει πχ σε SATA dvd συσκευή) - κι αν δεν έχει με 2-3 € παίρνεις ένα). Αν η τροφοδοσία του δίσκου γίνεται ΚΑΙ αυτή από SATA interface βύσμα, κι αν το τροφοδοτικό δεν έχει τέτοια βύσματα, θα χρειαστείς έναν αντάπτορα. 1-2 € έχει. Aν έχει μόνο IDE connectors, τότε η πιο φθηνή λύση θα είναι αυτή (+τα πιθανά έξοδα μεταφοράς, αν δεν είσαι Αθήνα για να το πάρεις από το κατάστημα, 3€ ) (για σύνδεση μέσω USB) Εναλλακτικά, αυτή
kid4computer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πού για τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.