Προς το περιεχόμενο

Visual C++ .NET Προγραμματισμος

pananaoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εια σας εχω ενα προβλημα οσον αφορα το προγραμματισμο τον buttons και components στο visual studio της Microsoft. Θελω να φτιαξω μια παραθυρικη εφαρμογη σε visual c++. Συγκεκριμενα στη σχολη μου χρησιμοποιούσαμε το RAD Studio της Codegear. Ο προγραμματισμος των buttons και components γινόταν αν κάνοντας διπλό κλικ επάνω στο Button σου πετούσε τον κώδικα απο πισω και προγραμμάτιζες ως εξής: "Button1->" και μετα το βελακι σου πετουσε τα properties του Button. Το ιδιο συνεβαινε και με ολα τα αλλα components. Τωρα ομως που θέλω να χρησιμοποιησω το visual studio δε συμβαινει αυτο. Όπως επίσης ανοιγοντας το visual studio της Microsoft δε ξέρω πως να ξεκινησω το project μου γιατι εχει παρα πολλες επιλογες οπως:

MFC

WIN32

WINDOWS FORMS APPLICATION

ATL

και καποια αλλα.

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Δημοσ.
Ο προγραμματισμος των buttons και components γινόταν αν κάνοντας διπλό κλικ επάνω στο Button σου πετούσε τον κώδικα απο πισω και προγραμμάτιζες ως εξής: "Button1->" και μετα το βελακι σου πετουσε τα properties του Button. Το ιδιο συνεβαινε και με ολα τα αλλα components. Τωρα ομως που θέλω να χρησιμοποιησω το visual studio δε συμβαινει αυτο.

Αυτό που περιγράφεις λέγεται Autocompletion. Η Microsoft στα σχετικά προϊόντα της το ονομάζει IntelliSense. Ψάξε στις ρυθμίσεις του VS γι' αυτόν τον όρο, μήπως είναι απενεργοποιημένο και πρέπει να το ενεργοποιήσεις.

Όπως επίσης ανοιγοντας το visual studio της Microsoft δε ξέρω πως να ξεκινησω το project μου γιατι εχει παρα πολλες επιλογες οπως:

MFC

WIN32

WINDOWS FORMS APPLICATION

ATL

και καποια αλλα.

Λογικά, Windows Forms είναι αυτό που θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...