outlaw star Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εντάξει ρε, αυτό έλειπε να μην παίζουν...υποθέτω ότι ρωτάει για τις βελτιώσεις ε ναι αλλά οι βελτιώσεις(λέμε τώρα) γράφονται στο release...οπότε που να ξέρω και εγώ..τώρα αν έχει καμμιά τελευταία gtx και ρωτάει για αυτή ε τι να πω ας γινόταν πιο συγκεκριμένος..πάντως το fear 2 που το τερμάτισα και με τις 2 τελευταίες εκδόσεις των drivers δεν είδα με το μάτι τουλάχιστον καμμιά ουσιαστική διαφορά ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Έχω την NVIDIA GeForce 8600 GS!Ναι, υφίσταται διαφορά και μάλιστα θεωρώ πως είναι ίσως το καλύτερο (ως τώρα) update που έχει δώσει η NVidia για την 8600GS! διαφορά που είδες??ρωτάω απλά απο περιέργεια
dhmak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καλά οι 182.06 ήταν απλά έσχος σε αντίθεση με του νεότερους 182.08 δέν το περίμενα (τους δουλέυω πάνω σε μία GAINWARD 9600GT 512MB) Στο GTAIV οι 182.06 μετά απο κανα εικοσάλεπτο-μισαωρο παιχνιδιού .αμάγανε το παιχνίδι (χαρακτηριστικά τα 'μάξια, ο Niko και όποια άλλη κίνηση ήτανε σε υπερβολικό slow motion) Με τους τελευταίους 182.08 τό 'χω ανοιχτό το παιχνίδι για ώρες (όπως και με τους 181.xx) και το παιχνίδι άψογο χωρίς ίχνος slow motiοn.
fullon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 dhmak γιατι ρε φιλε? τι προβληματα σου εβγαλαν? εγω εδω και 2 εβδομαδες δεν εχω δει καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.