Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη κατανάλωση RAM από Firefox

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω εγκαταστήσει τον Firefox 3.0.4

Το πρόβλημα μου είναι πολύ μεγάλο μετά από κανα 20 λεπτό και με ανοιχτεί μόνο μια η δυο σελίδες η κατανάλωση τις μνήμης χτυπάει το 80%

Έχω κάνει και τις ρυθμίσεις στο about:config αλλά δεν υπάρχει καμιά βελτίωση

τι να κάνω μπορεί να βοηθήσει κανείς???

Έχω βαλει και ενα προγραμματακι το firefox optimizer σταματάει τη χρίση μνήμης αλλά τρελαίνει την cpu

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι????

πλζζζζζ ρε παιδεία είναι μεγάλη ανάγκη B):mad:

Δημοσ.

Καταρχήν έχεις ξεχάσει να πεις τα ποιο βασικά πράγματα πόση Ram έχεις και ποια cpu!!!!

Δημοσ.
μια η δυο σελίδες η κατανάλωση τις μνήμης χτυπάει το 80%

δεν το επιασα αυτο.

καταναλώνει το 80% των 2 Gb μνήμης; ή απασχολεί κατα 80% τη cpu?

αν ειναι το 2ο , λεω οτι φταινε τα φλασακια.

1. ανοιξε τον fx σε safe mode (υπαρχει εικονιδιο στο start menu : "c:\program files\... \Firefox\firefox.exe -safe-mode"

δηλ. με απενεργοποπιημενα ολα τα extensions . δες αν τρωει παλι τόση μνήμη.

αν όχι, απενεργοποιείς, ενα-ενα τα extensions μεχρι να βρεις τι φταιει

2. αν και σε safe mode το ίδιο,

μπορει να φταιει κατι άλλο. μηπως καποιο firewall, antivirus, antispyware ανακατευεται στη λειτουργια του browser?

3. uninstall, delete ολα τα προφιλ εχοντας κρατησει τα bookmarks se backup, και φρεσκια εγκατασταση firefox

4. πολλές φορές, ο Fx κολλάει απο το flash plugin.

θα μπορουσες να απεγκαταστησεις το Plugin, αλλα σε μερικές σελίδες όπως το Youtube, θα το θέλεις,

βάλε το Flashblock http://flashblock.mozdev.org/

μπλοκάρει τα flash απο το να φορτώνουν αυτόματα. Θα παιζουν μονο αυτα που θελεις εσυ, μετά απο κλικ πάνω τους.

επισης σιγουρεψου οτι εχει την τελευταια έκδοση flash, (10.x.x)

Δημοσ.
ψαξε για το προγραμμα που ακουει στο ονομα firefox ultimate optimazer και πες μου:devil: :devil::devil: :devil: :devil: :devil: ειναι καλο.

φίλε μου το είχα ποιο παλιά αλλά μου τρέλαινε την cpu άσε που από ενα ψάξιμο στο νετ είδα οτι πολύ το κατηγορούν για spyware

εσύ το έχεις αυτο??

Δημοσ.

Εμένα μου καταναλώνει 150-200 ΜΒ μνήμης και έχοντας μόνο 1 GB μνήμης αποτελεί πρόβλημα αφού φτάνω σε συνολική κατανάλωση 80% πράγμα που με ανησυχεί (αν και δεν δείχνει να έχει κάποιες συνέπειες προς το παρόν).

1.Είναι φυσιολογικές τιμές?

2.Υπάρχει τρόπος να τις μειώσω και με τί κόστος σε λειτουργίες ή κατανάλωση CPU?

3.Ο OPERA θα έχει μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μνήμης?Αξίζει τον κόπο όσον αφορά την κατανάλωση μνήμης ή όχι?

Δημοσ.
Εμένα μου καταναλώνει 150-200 ΜΒ μνήμης και έχοντας μόνο 1 GB μνήμης αποτελεί πρόβλημα αφού φτάνω σε συνολική κατανάλωση 80% πράγμα που με ανησυχεί (αν και δεν δείχνει να έχει κάποιες συνέπειες προς το παρόν).

1.Είναι φυσιολογικές τιμές?

2.Υπάρχει τρόπος να τις μειώσω και με τί κόστος σε λειτουργίες ή κατανάλωση CPU?

3.Ο OPERA θα έχει μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μνήμης?Αξίζει τον κόπο όσον αφορά την κατανάλωση μνήμης ή όχι?

Τελικά εσυ Κατερίνα το χρησιμοποιείς αυτό?

Δημοσ.

to firefox ultimate optimazer

-----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 09 : 21 : 57-----

Όχι δεν το χρησιμοποιώ αλλά αν είναι να μου τρελάνει τον CPU δεν το βρίσκω χρήσιμο.

Tελικα Κατερίνα δεν υπαρχή κανένας τρόπος να ρίξουμε την μνήμη που χρησιμοποιεί ο αγαπημένος μας browser???:cry:

Δημοσ.

Tελικα Κατερίνα δεν υπαρχή κανένας τρόπος να ρίξουμε την μνήμη που χρησιμοποιεί ο αγαπημένος μας browser???:cry:

who knows...

Ελπίζω να υπάρχει τρόπος και να μας τον πουν τα παιδιά.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο ΟPERA προσφέρει κάποια ουσιαστική διαφορά στην κατανάλωση μνήμης.

Δημοσ.
who knows...

Ελπίζω να υπάρχει τρόπος και να μας τον πουν τα παιδιά.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο ΟPERA προσφέρει κάποια ουσιαστική διαφορά στην κατανάλωση μνήμης.

απο οτι ξέρω ο οπερα δεν καταναλώνει τόσο πολύ μνήμη αλλά δεν έχει τα extension που

εχει ο firefox για παραδειγμα αν καποιος μου ελεγε πως να βαλω ολα μου τα bookmarks και τα password στον οπερα και αν έχει κάτι αντίστοιχο με το foxmarks o opera πολυ ευχαρίστως να τον εγκαταστήσω ξέρει κανείς? B)

Δημοσ.
απο οτι ξέρω ο οπερα δεν καταναλώνει τόσο πολύ μνήμη αλλά [...]

Δεν καταναλώνει τόση πολύ αλλά αν αντί για 200 ΜΒ καταναλώνει 180 δεν έχει νόημα να μπω σε διαδικασία προσαρμογής σε νέο browser.

Γι αυτό ρωτάω αν προσφέρει ουσιαστική διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...