earth_walker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έχω εγκαταστήσει τον Firefox 3.0.4 Το πρόβλημα μου είναι πολύ μεγάλο μετά από κανα 20 λεπτό και με ανοιχτεί μόνο μια η δυο σελίδες η κατανάλωση τις μνήμης χτυπάει το 80% Έχω κάνει και τις ρυθμίσεις στο about:config αλλά δεν υπάρχει καμιά βελτίωση τι να κάνω μπορεί να βοηθήσει κανείς??? Έχω βαλει και ενα προγραμματακι το firefox optimizer σταματάει τη χρίση μνήμης αλλά τρελαίνει την cpu Έχει κάποιος να προτείνει κάτι???? πλζζζζζ ρε παιδεία είναι μεγάλη ανάγκη
Antwni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καταρχήν έχεις ξεχάσει να πεις τα ποιο βασικά πράγματα πόση Ram έχεις και ποια cpu!!!!
earth_walker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ Memory Type DDR2 2 απο 1 GB η καθε μια
random Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 μια η δυο σελίδες η κατανάλωση τις μνήμης χτυπάει το 80% δεν το επιασα αυτο. καταναλώνει το 80% των 2 Gb μνήμης; ή απασχολεί κατα 80% τη cpu? αν ειναι το 2ο , λεω οτι φταινε τα φλασακια. 1. ανοιξε τον fx σε safe mode (υπαρχει εικονιδιο στο start menu : "c:\program files\... \Firefox\firefox.exe -safe-mode" δηλ. με απενεργοποπιημενα ολα τα extensions . δες αν τρωει παλι τόση μνήμη. αν όχι, απενεργοποιείς, ενα-ενα τα extensions μεχρι να βρεις τι φταιει 2. αν και σε safe mode το ίδιο, μπορει να φταιει κατι άλλο. μηπως καποιο firewall, antivirus, antispyware ανακατευεται στη λειτουργια του browser? 3. uninstall, delete ολα τα προφιλ εχοντας κρατησει τα bookmarks se backup, και φρεσκια εγκατασταση firefox 4. πολλές φορές, ο Fx κολλάει απο το flash plugin. θα μπορουσες να απεγκαταστησεις το Plugin, αλλα σε μερικές σελίδες όπως το Youtube, θα το θέλεις, βάλε το Flashblock http://flashblock.mozdev.org/ μπλοκάρει τα flash απο το να φορτώνουν αυτόματα. Θα παιζουν μονο αυτα που θελεις εσυ, μετά απο κλικ πάνω τους. επισης σιγουρεψου οτι εχει την τελευταια έκδοση flash, (10.x.x)
parsifal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Spam cleanup. Είμαι ιδιαίτερα ευδιάθετος και δε θα αποδοθούν infractions. On topic please...
didassa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ψαξε για το προγραμμα που ακουει στο ονομα firefox ultimate optimazer και πες μου :devil: :devil: :devil: ειναι καλο.
earth_walker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ψαξε για το προγραμμα που ακουει στο ονομα firefox ultimate optimazer και πες μου :devil: :devil: :devil: ειναι καλο. φίλε μου το είχα ποιο παλιά αλλά μου τρέλαινε την cpu άσε που από ενα ψάξιμο στο νετ είδα οτι πολύ το κατηγορούν για spyware εσύ το έχεις αυτο??
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εμένα μου καταναλώνει 150-200 ΜΒ μνήμης και έχοντας μόνο 1 GB μνήμης αποτελεί πρόβλημα αφού φτάνω σε συνολική κατανάλωση 80% πράγμα που με ανησυχεί (αν και δεν δείχνει να έχει κάποιες συνέπειες προς το παρόν). 1.Είναι φυσιολογικές τιμές? 2.Υπάρχει τρόπος να τις μειώσω και με τί κόστος σε λειτουργίες ή κατανάλωση CPU? 3.Ο OPERA θα έχει μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μνήμης?Αξίζει τον κόπο όσον αφορά την κατανάλωση μνήμης ή όχι?
earth_walker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εμένα μου καταναλώνει 150-200 ΜΒ μνήμης και έχοντας μόνο 1 GB μνήμης αποτελεί πρόβλημα αφού φτάνω σε συνολική κατανάλωση 80% πράγμα που με ανησυχεί (αν και δεν δείχνει να έχει κάποιες συνέπειες προς το παρόν). 1.Είναι φυσιολογικές τιμές? 2.Υπάρχει τρόπος να τις μειώσω και με τί κόστος σε λειτουργίες ή κατανάλωση CPU? 3.Ο OPERA θα έχει μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μνήμης?Αξίζει τον κόπο όσον αφορά την κατανάλωση μνήμης ή όχι? Τελικά εσυ Κατερίνα το χρησιμοποιείς αυτό?
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Τελικά εσυ Κατερίνα το χρησιμοποιείς αυτό? Όχι δεν το χρησιμοποιώ αλλά αν είναι να μου τρελάνει τον CPU δεν το βρίσκω χρήσιμο.
earth_walker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 to firefox ultimate optimazer -----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 09 : 21 : 57----- Όχι δεν το χρησιμοποιώ αλλά αν είναι να μου τρελάνει τον CPU δεν το βρίσκω χρήσιμο. Tελικα Κατερίνα δεν υπαρχή κανένας τρόπος να ρίξουμε την μνήμη που χρησιμοποιεί ο αγαπημένος μας browser???
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Tελικα Κατερίνα δεν υπαρχή κανένας τρόπος να ρίξουμε την μνήμη που χρησιμοποιεί ο αγαπημένος μας browser??? who knows... Ελπίζω να υπάρχει τρόπος και να μας τον πουν τα παιδιά. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο ΟPERA προσφέρει κάποια ουσιαστική διαφορά στην κατανάλωση μνήμης.
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δείτε πιο πάνω αυτά που έγραψε ο random για τα φλασάκια. Είναι από τα συνηθέστερα αίτια αυξημένου CPU και RAM usage.
earth_walker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 who knows...Ελπίζω να υπάρχει τρόπος και να μας τον πουν τα παιδιά. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο ΟPERA προσφέρει κάποια ουσιαστική διαφορά στην κατανάλωση μνήμης. απο οτι ξέρω ο οπερα δεν καταναλώνει τόσο πολύ μνήμη αλλά δεν έχει τα extension που εχει ο firefox για παραδειγμα αν καποιος μου ελεγε πως να βαλω ολα μου τα bookmarks και τα password στον οπερα και αν έχει κάτι αντίστοιχο με το foxmarks o opera πολυ ευχαρίστως να τον εγκαταστήσω ξέρει κανείς?
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 απο οτι ξέρω ο οπερα δεν καταναλώνει τόσο πολύ μνήμη αλλά [...] Δεν καταναλώνει τόση πολύ αλλά αν αντί για 200 ΜΒ καταναλώνει 180 δεν έχει νόημα να μπω σε διαδικασία προσαρμογής σε νέο browser. Γι αυτό ρωτάω αν προσφέρει ουσιαστική διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.