ravend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μια γνωστη επιγει να παρει κεντρικη μοναδα. ψαχνω για κατι πολυ φτηνο,δηλαδη να εχει τα ακρως απαραιτητα.ουτε ακριβα κουτια ουτε πολλα περιττα πραγματα, μονο για office και internet.οσο πιο φτηνα γινεται innovator midi tower rja 290 amd athlon x2 4850 2.5ghz akasa ak-860cp amd cooler kingston kvr667d2n5 1gb x2 asus m2n68-am gainward 9733 8400gs 256mb samsung hd250 250gb sony optiarc απο το e-shop εφτιαξα αυτο εδω που βγαινει στα 260ε.μου φαινεται καλη συνθεση για τα χρηματα που θα διατεθουν.ποια η γνωμη σας?εχετε να προτεινετε κατι? παρακαλω!ειναι επειγον!
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν δουλεύει το link σου, πάντως κάτι διαίτερα φθηνό που μπόρεσα να βγάλω είναι αυτο. (psu αν θες βάζεις πιο φθηνό, εμένα δεν μου πάει η καρδιά να προτείνω κάτι φθηνότερο πάντως). edit. Τώρα που παρέθεσες αυτά που κοιτάς, μια χαρά φαίνεται και η δική σου σύνθεση για την χρήση που το θες. Λάβε υπ όψη την δική μου ως εναλλακτική.
ravend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 βασικη απορια μου ειναι αν αυτα που εχω διαλεξει ειναι σωστα και αν θα λειτουργουν με ασφαλεια μαζι.
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Για αρχή να σου πω πως η σύνθεσή σου δεν έχει τροφοδοτικό. (εκτός και αν κοιτάω λάθος κουτί)...
ravend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 το κουτι ειναι το πρωτο πρωτο στη λιστα,το φθηνοτερο,δν εχει μεσα δικο του τροφοδοτικο? απο e-shop γινεται να προτεινεις καποια συνθεση?
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 το κουτι ειναι το πρωτο πρωτο στη λιστα,το φθηνοτερο,δν εχει μεσα δικο του τροφοδοτικο? Δεν έχει. Και αν θες τη γνώμη μου καλό είναι να αποφύγεις τα noname psu's. απο e-shop γινεται να προτεινεις καποια συνθεση? Nαι. Αλλά γιατί σώνει και καλά eshop?
ravend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δεν ξερω μου εχει κατσει το e-shop. θα σκεφτω και τις προτασεις σου παντως, κατι τελευταιο,το λειτουργικο ειναι απαραιτητο η μπορουμε να παρουμε και μια "νεκρη" κεντρικη?γτ δν λεει να παρει και βιστα.
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν έβαλα για να φαίνεται πιο ελκυστική η τιμή... (δεν ξέρεις εσύ από marketing)
ravend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη ειναι απαραιτητο.ωωωωχ!τελος παντων,ευχαριστω για τη βοηθεια
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δεν ξερω μου εχει κατσει το e-shop. Ρίξε μια ματιά σε αυτά... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=285668&highlight=eshop http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=160374&highlight=eshop+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=224712&highlight=eshop+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=101097&highlight=eshop+%CE%B5%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 και ξανασκέψου το. θα σκεφτω και τις προτασεις σου παντως,κατι τελευταιο,το λειτουργικο ειναι απαραιτητο η μπορουμε να παρουμε και μια "νεκρη" κεντρικη?γτ δν λεει να παρει και βιστα. Δεν είναι υποχρεωτικό, αν θες αγοράζεις λειτουργικό.
ravend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μπορω να πω οτι με επεισες για το e-shop!στο πλαισιο ομως βλεπω πως ειναι απαραιτητη η αγορα λειτουργικου. επειδη μαλλον απο εκει θα το παρω τελικα,να προβω σε παραγγελια μεσω ιντερνετ η να παω σε καποιο καταστημα?
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι υποχρεωτική η αγορά λειτουργικού. Τα προϊόντα σε WebOffer από το Πλαίσιο είναι φθηνότερα αν τα πάρεις μέσω internet. Επίσης δεν υπάρχει λόγο να τραβιέσαι σε καταστήματα. Συμπλήρωσε την παραγγελία και θα στο φέρουν.
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μπορω να πω οτι με επεισες για το e-shop!στο πλαισιο ομως βλεπω πως ειναι απαραιτητη η αγορα λειτουργικου. Πουθενά δεν είναι απαραίτητη η αγορά λειτουργικού. (με εξαίρεση τα laptop, που είναι έτοιμα/στημένα). επειδη μαλλον απο εκει θα το παρω τελικα,να προβω σε παραγγελια μεσω ιντερνετ η να παω σε καποιο καταστημα? Οι τιμές που βλέπεις ισχύουν (σε κάποιες περιπτώσεις) μόνο μεσω internet. Οπότε, ναι συμφέρει η online παραγγελία. Από εκεί και πέρα, αν έχεις την εμπειρία να τα στήσεις μόνος σου, καλό είναι να τα παραγγείλεις ως κομμάτια και να το κάνεις, γιατί συχνά στις έτοιμες συνθέσεις αναφέρονται μεταχειρισμένα parts...
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] @liopyr: Revenge! [/offtopic] Sorry για το spam ravend.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.