Προς το περιεχόμενο

Πως να στείλω sms μέσω Internet με τον αριθμό μου?

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μπορεί ο τίτλος να είναι λίγο ακαταλαβίστικος αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να στείλω μηνύματα με κάποιον τρόπο από το pc μου αλλά να εμφανίζεται ο δικός μου αριθμός.Δηλαδή δεν ζητάω να είναι free ας χρεώνομαι απλά επειδή γράφω αργ΄λα στο κινητό προτιμώ να τα γράφω στο pc:-)

Δημοσ.
Λοιπόν μπορεί ο τίτλος να είναι λίγο ακαταλαβίστικος αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να στείλω μηνύματα με κάποιον τρόπο από το pc μου αλλά να εμφανίζεται ο δικός μου αριθμός.Δηλαδή δεν ζητάω να είναι free ας χρεώνομαι απλά επειδή γράφω αργ΄λα στο κινητό προτιμώ να τα γράφω στο pc:-)

Τι κινητό έχεις;

Ρωτώ γιατί στα sonyericsson, στα nokia και ίσως και σε άλλα, υπάρχει δυνατότητα μέσω εφαρμογής να συνδέσεις το κινητό σου με το PC και να στέλνεις μηνύματα που γράφεις στο PC από το κινητό σου(οπότε θα φαίνεται ο αριθμός σου) .

Εάν ενδιαφέρεσαι δες στο site της εταιρίας του κινητού σου εάν έχει εφαρμογή για να την εγκαταστήσεις.

Εάν πάλι ενδιαφέρεσαι και δεν μπορείς να τη βρεις γράψε το τύπο του κινητού σου και θα σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Με το πρόγραμμα MyPhoneExplorer μπορείς να συνδέσεις το κινητό με το pc και να γράφεις άνετα αν έχεις sonyericsson.Είναι πολύ καλό.Χρειάζεται bluetooth όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...