xania4ever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν μπορεί ο τίτλος να είναι λίγο ακαταλαβίστικος αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να στείλω μηνύματα με κάποιον τρόπο από το pc μου αλλά να εμφανίζεται ο δικός μου αριθμός.Δηλαδή δεν ζητάω να είναι free ας χρεώνομαι απλά επειδή γράφω αργ΄λα στο κινητό προτιμώ να τα γράφω στο pc:-)
darksoho33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 olatzaba.gr σε χρεωνει μονο την πρωτη φορα μετα ειναι τσαμπα
nikos.g Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Και μέσω του VoipDiscount μπορείς να στείλεις sms, στα οποία ο αποστολέας να φαίνεται το κινητό σου.
cd2matheos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 κοιταξε αυτο εδω ειναι με συδρομη bulk-sms
μανος2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν μπορεί ο τίτλος να είναι λίγο ακαταλαβίστικος αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να στείλω μηνύματα με κάποιον τρόπο από το pc μου αλλά να εμφανίζεται ο δικός μου αριθμός.Δηλαδή δεν ζητάω να είναι free ας χρεώνομαι απλά επειδή γράφω αργ΄λα στο κινητό προτιμώ να τα γράφω στο pc:-) Τι κινητό έχεις; Ρωτώ γιατί στα sonyericsson, στα nokia και ίσως και σε άλλα, υπάρχει δυνατότητα μέσω εφαρμογής να συνδέσεις το κινητό σου με το PC και να στέλνεις μηνύματα που γράφεις στο PC από το κινητό σου(οπότε θα φαίνεται ο αριθμός σου) . Εάν ενδιαφέρεσαι δες στο site της εταιρίας του κινητού σου εάν έχει εφαρμογή για να την εγκαταστήσεις. Εάν πάλι ενδιαφέρεσαι και δεν μπορείς να τη βρεις γράψε το τύπο του κινητού σου και θα σε βοηθήσουμε.
xania4ever Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 sony ericsonn έχω παιδιά.Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεία.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Με το πρόγραμμα MyPhoneExplorer μπορείς να συνδέσεις το κινητό με το pc και να γράφεις άνετα αν έχεις sonyericsson.Είναι πολύ καλό.Χρειάζεται bluetooth όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.