phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Γνωρίζει κανείς καμια κάρτα ήχου που να συνδυάζεται άψογα με τα εν λόγω ηχεία (και όχι μόνο); Το budget είναι άγνωστο ακόμα, αλλά φυσικά αποκλείονται περιπτώσεις όπως αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522601 Από support οι της Asus τι λενε;
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αν είναι εντάξει η τιμή --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540195 δεν νομίζω να χρειαστείς καλύτερη κάρτα
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Με το PCI-E 1x τι παίζει όμως; Είχα διαβάσει παλιότερα οτι δεν αξίζει στις κάρτες ήχου, δε θυμάμαι και το λόγο διάβολε... Επίσης έχω δει πάρα πολλούς να "κράζουν" τις Creative...
Vice Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 απο support σώθηκες. Για να στειλεις ενα απλό email πρέπει να ξέρεις ακόμα και το που φτιάχτηκε το asus parts σου και πώς τους λέγανε αυτους που το συναρμολόγησαν. τα ιδια ηχεία έχω και εγώ και δεν μπορώ να πώ οτι με ενθουσίασαν. πολυ μπάσιδι και καθόλου μεσαία. αμα ακους rnb τότε εισαι οκ. Με μια creative xfi pci express θα εισαι μια χαρούλα. εγώ προσωπικά έχω την extreme audio και ειμαι 60-70% ικανοποιημένος με τον όλο συνδυασμό.
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Με το PCI-E 1x τι παίζει όμως; Είχα διαβάσει παλιότερα οτι δεν αξίζει στις κάρτες ήχου, δε θυμάμαι και το λόγο διάβολε... Επίσης έχω δει πάρα πολλούς να "κράζουν" τις Creative... Πράγματι το PCI-E είναι εκεί κυρίως για το marketing μιας και η διαμεταγωγή δεδομένων δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί την χρήση του. Παρόλα αυτά η κάρτα είναι πολύ καλή και κάνει και συμπαθητικές εγγραφές (αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο). Για την creative και εγώ έχω ανάμεικτα συναισθήματα αλλά σε αυτά τα λεφτά η συγκεκριμένη είναι καλή επιλογή...
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Οκ, την έχω υπ' όψην... Κάποια άλλη με λιγότερα χρήματα;
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Βλέπω και αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540183 που λέει ότι έχει Optical Out αλλά στην εικόνα δεν το βλέπω πουθενά... WTF?
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Γεπδ, μ' αρέσει που όταν κάνεις zoom στη φωτό, αλλάζει τελείως...
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...κάρτα Transformers Πάντως αν έχει Optical Out καλή θα 'ναι
ferongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ...κάρτα Transformers Πάντως αν έχει Optical Out καλή θα 'ναι Μουφα rebranded τσιπ της Creative (το ιδιο με τις χαλια Audigy SE). Αν ειναι να συνδεσεις τα ηχεια μεσω οπτικης, αντι για αυτην, αγορασε ενα λαμακι που συνδεεται στην μητρικη και σου βγαζει οπτικη απο την onboard.
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Θα είναι καλύτερη η onboard της P35-DS4; Πού μπορώ να βρω αυτό το λαμάκι που λες;
ferongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κοιταξα στο site της Gigabyte, και εχει οπτικη και ομοαξονικη εξοδο ενσωματωμενη στο πισω πανελ (κατω απο την παραλληλη, διπλα στη σειριακη). Απο πλευρας ποιοτητας, επειδη μιλαμε για ψηφιακη εξοδο, δεν υπαρχει διαφορα. Λαμβανοντας υποψην οτι με τους σημερινους πολυπηρηνους δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα ταχυτητας μεταξυ hardware η software επιταχυνσης, δεν χρειαζεται να επενδυσεις σε καρτα ηχου. Μονο αν θεωρεις τον εαυτο σου hardcore gamer και θες ΕΑΧ εφε σε οσα παιχνιδια το υποστηριζουν, τοτε μονο αξιζει να επενδυσεις. Για οτιδηποτε αλλο, εδω ειμαστε.
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Βασικά δεν ξέρω τι θα χρειαστώ και πώς να συνδέσω με οπτική ίνα είτε αυτά που έχω τώρα, είτε τα Ζ-2300 αν τα πάρω τελικά...
ferongr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Βασικά δεν ξέρω τι θα χρειαστώ και πώς να συνδέσω με οπτική ίνα είτε αυτά που έχω τώρα, είτε τα Ζ-2300 αν τα πάρω τελικά... Α, sorry, τα 2300 ειναι stereo και οχι surround. Εφοσον συνδεονται αναλογικα μονο, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι μολις τα παραλαβεις (αμα) να δοκιμασεις την υπαρχουσα onboard, και αν δεν ικανοποιηθεις με την ποιοτητα της, αγορασε την Χ-Fi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.