Προς το περιεχόμενο

Error σε rapidshare

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να κατεβασω κατι και μου λεει οτι

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Τι σημαινει ρε παιδια ???

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Μεχρι 10 dowloads σε αυτο το αρχειο (και σε ο,τι αλλο ανεβαζεις).

Νομιζω οτι μπορεις να ανοιξεις account δωρεαν μονο και μονο για να μην εχεις τα limits αυτα.

Απλα το δωρεαν account στη rapidshare δε συνοδευεται απο κανενα αλλο προνομιο.

Δημοσ.
Μεχρι 10 dowloads σε αυτο το αρχειο (και σε ο,τι αλλο ανεβαζεις).

Νομιζω οτι μπορεις να ανοιξεις account δωρεαν μονο και μονο για να μην εχεις τα limits αυτα.

Απλα το δωρεαν account στη rapidshare δε συνοδευεται απο κανενα αλλο προνομιο.

Εχω premium acount απο πολυ καιρο.

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 04 : 24 : 11-----

Ότι εν ολίγοις ο uploader πρέπει να το ξανανεβάσει πριν μπορέσει να το κατεβάσει ο οποισδήποτε.

Ο λογος ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ότι το upload δεν είναι "συνδεδεμένο" με premium account ούτε με collector's account. Πιθανότατα ο uploader ήταν free user αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς λένε οι όροι για τέτοιες περιπτώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει καπως (δεν ξερω πως- δεν εχω premium account) να ''συνδεσεις'' το upload με το account σου, ετσι ωστε να μη σβηστει μετα απο 10 downloads.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...