Προς το περιεχόμενο

ανεμιστηρακι για packard bell bu-45

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.το pc μου επαθε ατυχημα και εφαγε κανατα με τσαι.ναι το καταφερα.τελος παντων το θεμα ειναι οτι εζησε μετα απο λυσιμο στεγνωμα και δεσιμο.παρατηρησα ομως οτι δεν δουλευει το ανεμιστηρακι.μπορω να βρω καπου?και ποσο κανουν περιπου?ευχαριστω please help!

• Moderators
Δημοσ.

Μια φωτο απο το ανεμιστηρι ή καποιος χαρακας για να μετρησεις τη μια του πλευρα καθως επισης και περιγραφη του τυπου συνδεσης που χρησιμοποιει ειναι αναγκαια.

Δημοσ.

δεν ειναι.αλλα εκτος απο αυτο θα φανει οτι εχει ανοιχτει που σε τετοια περιπτωση στο δινουν πισω και δεν μιλας!:oοποτε τι κανω?ασε που δεν βρισκω αντιπροσωπο κατι βρηκα οτι για service μαλλον ειναι η εταιρια MDI.το ψαχνω ακομα!

• Moderators
Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι εχει 3pin header.

Γιατι να μη μπορει απλα να βαλει καποιο 6cm ή 7cm ή 8cm slimline με πατεντα?

(κι εγω Desktop νομιζα οτι ητανε!)

Δημοσ.
δεν ειναι.αλλα εκτος απο αυτο θα φανει οτι εχει ανοιχτει που σε τετοια περιπτωση στο δινουν πισω και δεν μιλας!

Εξαρταται την εταιρεια... Αλλωστε, αν δεν τον ανοιξω, πως πχ θα προσθεσω μνημη?

Το header, στα λαπτοπ ειναι "μικροτερο", ενδεχομενως παιζει καποιος ανταπτορας...

Δημοσ.

ρώτα στην αντιπροσωπεία της Acer, ή στις εταιρείες που αναλαμβάνουν το service για τα Acer. Το λέω αυτό επειδή τώρα όλα Acer είναι (Packard Bell, Gateway & Acer)

Δημοσ.

Ρωτας τιμη σε αντιπροσωπεια/service -εκει θα σου χρεωσουν και τοποθετηση/εργατικα, αρα δεν θα ειναι φτηνο :shifty:

Και βεβαιως, αν πιανουν λιγο τα χερια σου και μπορεις να το αντικαταστησεις εσυ, ψαχνεις (παρ)ομοιο πχ στο ebay:

http://shop.ebay.co.uk/items/__packard-bell-fan_W0QQQ5ftrkparmsZ66Q253A2Q257C65Q253A15Q257C39Q253A1QQ_scZ1QQ_sopZ15QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14?_fpos=&_fcid=80&gbr=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...