Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 έχει κανείς δουλέψει καθόλου με το συγκεκριμένο boxaki ? επειδή δεν θέλω άλλες usb συσκευές και τα GB έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται και προβλέπω πραξικόπημα, έχω και 1-2 sata που κάθονται άπραγοι και τέλος η τιμή δεν μου φαίνεται απαγορευτική σκέφτομαι να το τσιμπήσω >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801638 Γενικά δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα καθώς το θέλω απλά και μόνο για αποθηκευτικούς σκοπους. Αν θέλω να αντιγράψω τίποτα μεγάλο το πολύ πολύ ριχνω και εναν ύπνο στο μεταξύ Με νοιάζει ΠΟΛΥ η αξιοπιστία και η ευκολη/γρήγορη αλλαγή δισκων. Αν γενικά έχετε καποια καλύτερη πρόταση shoot σε LAN λύση πάντα (λογικά πλαίσια δεν θα κάνω Host το youtube ) .
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804979 το έχεις υπόψιν σου;
varemarious Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δες και αυτά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613473 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615188 (θα προτιμούσα αυτό )
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 το LINKSYS NAS200 μου φαίνεται όντως πιο ελκυστικό και μόνο απο το ότι, αν κατάλαβα καλά, κάνει μόνο του spin down τους δίσκους χωρίς ενα ψιλομπελά που μπορεί να θέλει το Icy box.κατα τα άλλα πανω κάτω τα ίδια. Να πω την μαύρη αλήθεια το Netgear και μόνο απο το όνομα το φοβάμαι Μάλλον για LINKSYS θα πάω λοιπόν και ο άγιος των Gigabytes μαζί μας.
georgeadams Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Το NetGear, αν και δικτυακό, χρειάζεται ειδικούς drivers για να παίξει και είναι συμβατό μόνο με windows. Κι εγώ στη θέση σου θα το απέφευγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.