Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση (Tης χρoνιάς)!!

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ακριβός από ένα χρόνο αγόρασα το σύστημα που έχω αυτή τη στιγμή, σκέπτομαι να κάνω μια μικρή αναβάθμιση και θα ήθελα τι γνώμη σας, επίσης να σας πω ότι έχω σκοπώ να “ανεβάσω” λίγο τον επεξεργαστή (στα 3.0 ας πούμε, από ότι έχω διαβάσει πάει εύκολα).

Λιπών το σύστημα μου αποτελείτε από:

Κουτί:Thermaltake Soprano

Τροφοδοτικό:Thermaltake TR-2 550W

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q6600

Μητρική: MSI P31-NEO

Μνήμες: 2Χ1024 2048 GB DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) μάρκα?????

Κάρτα Γραφ.: NVIDIA GeForce 8800GT XFX 512 MB

Τροφοδοτικό, επεξεργαστή, μητρική, κάρτα γραφικών, δεν σκοπεύω να αλλάξω, κουτή ψήνομαι για αυτό, εάν μου περισσέψουν ευρώ.

Μνήμες θα άλλαζα ούτος ύαλος, έχω vista 32bit όποτε πάμε 3072GB, πρέπει να βάλω 3Χ1024 ή 1Χ1024 + 1Χ2048 ή 2Χ2048 (απλά ο υπολογιστής θα αναγνωρίζει μόνο 3072GBστην τελευταία περίπτωση) και τι μνήμες προτείνετε?

Για overcloking θα χρειαστώ σίγουρα ψύχρα για τον επεξεργαστή, τη προτείνετε?

Για την μητρική δεν ξέρω, σηκώνει Overcloking?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μην αποκλείεις και την αλλαγή τροφοδοτικού, τα TR2 δεν ανήκουν στα καλά τροφοδοτικά της Thermaltake.

Αν και το έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο σύστημα και δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα...

Δημοσ.
Μην αποκλείεις και την αλλαγή τροφοδοτικού, τα TR2 δεν ανήκουν στα καλά τροφοδοτικά της Thermaltake.

Αν και το έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο σε ένα άλλο σύστημα και δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα...

Μην μου λες τέτοια (αντίο κουτί )!!! :shock:

Δημοσ.
Μ' αρέσει που έβαλες και τα cents... :lol:

Το σωστό, σωστό! :lol:

Ψύχρα σκέπτομαι κάτι σε αυτό ή αυτό, φοβάμαι το μέγεθος της πρώτης , στο soprano που έχω τώρα δεν την κόβω να μπαίνει!

RAM πώς σας φαίνονται αυτές?

Δημοσ.

Ψύκτρα θα σου πρότεινα αυτή πολύ καλύτερη και χωράει στο soprano δοκιμασμένα!!! Αυτές που παρέθεσες εσύ χωράνε επίσης και οι δύο πολύ ανετα από απόδοση όμως είναι πολύ χαμηλότερα από την Xigmatec.

Για μνλημες σου προτείνω κάτι τέτοιο καλύτερα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον προτάσεις και στα λεφτά που θέλω, thanks stm00192.

Εάν αλλάξω της μνήμες με αυτές, αντικαταστήσω την ψύχρα και με βάση το υπόλοιπα κομμάτια του PC μου, πώς με κόβεται για overcloking???:rolleyes:

Δημοσ.

Όσο αφορά την ψύκρα θα καταφέρεις να πας τον επεξεργαστή στο θεό! εγώ με αυτή έχω ένα 8400 κλοκαρισμένο μόνιμα στα 4320Mhz με 1,38 ρεύμα και οι θερμοκρασίες δεν ξεπερνούν ποτέ τους 60βαθμους (μέσα στο κατακαλόκαιρο). Τις μνήμες ίσως καταφέρεις να τις φτάσεις μέχρι τα 1000Mhz αλλα το κόβω λίγο δύσκολο γιατι τα κιτακια 2Χ2 GB δεν φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο oc αλλα αυτό λίγο σε ενδιαφέρει γιατί από μνήμες δεν κερδίζεις αισθητά σε επιδόσεις εκτός και αν μπεντσάρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...