leukonas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εχω ένα αρχείο test.war το οποίο θέλω να κάνω deploy στον Apache tomcat που έχω εγκατεστημένο τοπικά στο μηχάνημά μου.Δεν τίποτα επι του θέμματος.Εψαξα στο ίντερνετ βρήκα κάποια πράγματα αλλά δυστηχώς δεν κατάφερα να δώ σελίδα στον explorer.Μπορεί κάποιος να μου δόσει τα φώτα του.Θέμματα στα οποία έχω κολήσει είναι ότι μέσα στο test.war και αφού το έκανα deploy μέσα στο \Tomcat 6.0\webapps\test δεν βλέπω κανένα html file και επίσης κατάλαβα πως πρέπει να κάνω edit το Tomcat 6.0\conf\server.xml και να κάνω reference την εφαρμογή μου.Μέσα στο directory του \webapps\test υπάρχουν οι εξής φακέλοι WEB-INF , images , META-INF , styles και ένα αρχείο sequence.jsp. Χρησιμοποιώ Windows xp sp2 και tomcat 6
Dionisos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις deploy μέσα από το manager. Π.χ. αν είναι στο port 8080 ο τοπικός tomcat πήγαινε στο http://localhost:8080/manager/html Δώσε username και password με priviledges manager και κάνε deploy από κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.