Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση στον υπολογιστή;

DIAS72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βλέπω τηλεόραση απο το PC μου. Τι σύσυημα θα μου προτείνατε? κάρτα γραφικών, μνήμη, ...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν εχει απαιτισεις. ολη τη δουλεια την κανει η καρτα tv

διαλεξε μια λυπον και συνιθος καπου στα χαρακτηριστικα γραφουν και τις "απαιτισεις" λιγο τυπικα βεβαια...

εκτος και αν ενοης χωρης καρτα, μέσο internet! (εκει αλλαζει το πραμα και δεν θεωριτε καλη λυση για διαφορους λογους)

Δημοσ.

Αν θες να βλέπεις τηλεόραση ακόμα και με κλειστό pc, μπορείς να πάρεις οθόνη με tv tuner, εφόσον φυσικά χρειάζεσαι κι οθόνη. Σ αυτήν την περίπτωση δε μπορείς να βλέπεις tv και να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή συγχρόνως, ούτε να γράψεις κάτι απ την τηλεόραση.

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια να μην χρησομοποιουμε προγραμματακια ωστε να βλεπουμε τηλεοραση μεσω internet? Βασικα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο?

Το θεμα επισης βρισκεται σε εμας που εχουμε Laptop πως δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε ευκολα καρτα τηλεορασης (ή και καθολου)...:shifty:

Δημοσ.
Γιατι ρε παιδια να μην χρησομοποιουμε προγραμματακια ωστε να βλεπουμε τηλεοραση μεσω internet? Βασικα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο?

Το θεμα επισης βρισκεται σε εμας που εχουμε Laptop πως δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε ευκολα καρτα τηλεορασης (ή και καθολου)...:shifty:

Υπάρχουν και τα εξωτερικά tv tuners.

Επίσης δωρεάν (ελληνική) tv μέσω internet και χωρίς προβλήματα, πώς μπορείς να δεις; My guess, δε μπορείς. Υπάρχει σχετικό topic εδώ.

Δημοσ.

για laptop υπάρχουν οι USB tv cards.

όσο για (και) ελληνικά κανάλια, http://www.livegoal.tk/tv.html , ό,τι πιάνει, ό,ποτε πιάνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...