DIAS72 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να βλέπω τηλεόραση απο το PC μου. Τι σύσυημα θα μου προτείνατε? κάρτα γραφικών, μνήμη, ... Ευχαριστώ
activex Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δεν εχει απαιτισεις. ολη τη δουλεια την κανει η καρτα tv διαλεξε μια λυπον και συνιθος καπου στα χαρακτηριστικα γραφουν και τις "απαιτισεις" λιγο τυπικα βεβαια... εκτος και αν ενοης χωρης καρτα, μέσο internet! (εκει αλλαζει το πραμα και δεν θεωριτε καλη λυση για διαφορους λογους)
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αν θες να βλέπεις τηλεόραση ακόμα και με κλειστό pc, μπορείς να πάρεις οθόνη με tv tuner, εφόσον φυσικά χρειάζεσαι κι οθόνη. Σ αυτήν την περίπτωση δε μπορείς να βλέπεις tv και να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή συγχρόνως, ούτε να γράψεις κάτι απ την τηλεόραση.
GiwrgosHrw Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Γιατι ρε παιδια να μην χρησομοποιουμε προγραμματακια ωστε να βλεπουμε τηλεοραση μεσω internet? Βασικα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο? Το θεμα επισης βρισκεται σε εμας που εχουμε Laptop πως δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε ευκολα καρτα τηλεορασης (ή και καθολου)...
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Γιατι ρε παιδια να μην χρησομοποιουμε προγραμματακια ωστε να βλεπουμε τηλεοραση μεσω internet? Βασικα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο?Το θεμα επισης βρισκεται σε εμας που εχουμε Laptop πως δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε ευκολα καρτα τηλεορασης (ή και καθολου)... Υπάρχουν και τα εξωτερικά tv tuners. Επίσης δωρεάν (ελληνική) tv μέσω internet και χωρίς προβλήματα, πώς μπορείς να δεις; My guess, δε μπορείς. Υπάρχει σχετικό topic εδώ.
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Γιατι ρε παιδια να μην χρησομοποιουμε προγραμματακια ωστε να βλεπουμε τηλεοραση μεσω internet? Βασικα μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο?Το θεμα επισης βρισκεται σε εμας που εχουμε Laptop πως δεν μπορουμε να εγκαταστησουμε ευκολα καρτα τηλεορασης (ή και καθολου)... για laptop υπάρχουν οι USB tv cards. όσο για (και) ελληνικά κανάλια, http://www.livegoal.tk/tv.html , ό,τι πιάνει, ό,ποτε πιάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.