Προς το περιεχόμενο

Training Lite Manager και ελληνικοί χαρακτήρες

w4tt4n4b3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λειτουργικό του υπολογιστή είναι ελληνικά Windows XP Home Sp2.

To πρόγραμμα είναι το Training lite manager. Ενώ έχω δηλώσει ως γλώσσα του προγράμματος τα αγγλικά -μιας και δεν έχει ελληνικά- σε μερικές επιλογές μου βγάζει ελληνικά...

π.χ. δείτε ότι τους μήνες τους βγάζει στα ελληνικά...

traininglitegreekcf8.th.png

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα. Κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζει τις ημέρες -στα αγγλικά- αλλά μάλλον προσπαθεί να τις εμφανίσει στα ελληνικά ή δεν ξέρω εγώ σε ποια γλώσσα και βγαίνει το παρακάτω αποτέλεσμα...

trainingliteproblemze6.png

Είναι θέμα συνεργασίας ελληνικών windows με το πρόγραμμα ή μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω;

Δημοσ.

Mico000, εγώ είχα ελληνικά τόσο στις τοπικές ρυθμίσεις οσο και στα μη Unicode προγράμματα και εμφανιζόταν το πρόβλημα στις εικόνες... Αλλαξα τη γλώσσα τόσο στις τοπικές ρυθμίσεις όσο και για τα μη unicode και έβαλα Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών και πλέον εμφανίζει στο πρόγραμμα τις μέρες στα αγγλικά.

Δε βρίσκω άλλη λύση.

Δημοσ.

Στις Μη Unicode μόνο να άλλαζες πιστεύω να διορθωνόταν. Το κακό είναι ότι αν το αφήσεις στα Αγγλικά μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα σε άλλα προγράμματα.

Κάποια ασυμβατότητα του προγράμματος πρέπει να είναι.

Αν έχει τμήμα υποστήριξης στείλε ένα μήνυμα μήπως το διορθώσουν σε μελλοντικές εκδόσεις.

Δημοσ.

Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να βάλω για τα μη unicode προγράμματα την αγγλική γλώσσα και να αφήσω τα ελληνικά στις τοπικές ρυθμίσεις. Αυτό το έκανε χειρότερα γιατί εκτός από τις μέρες που συνέχιζε να τις δείχνει με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες, χάσαμε και τους μήνες. Οπότε έβαλα Αγγλικά και για τα μη unicode και στις τοπικές ρυθμίσεις.

ΚΑτέβασα από το internet την τελευταία έκδοση του προγράμματος...

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 09 : 23 : 20-----

Το ξαναδοκίμασα. Εβαλα ελληνικά στις τοπικές ρυθμίσεις και στα μη unicode έβαλα Αγγλικά Η.Π.Α. Πλέον εκτός από τις μέρες στη μία εικονα τωρα βγάζει και τους μήνες ακαταλαβίστικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...