nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ποιές οι εντυπώσεις σας από το παιχνίδι;Αντιμετοπίζει κανείς προβλήματα;Σε εμένα προσωπικά κολλάει για 1δευτερολεπτάκι όλη την ώρα.Έχει βρεί κανείς λύση;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το έχω τερματίσει στο PC. Για το stuttering που λες, η μόνη λύση (αφού δεν έχω βρει έκδοση 1.1 από θείο), είναι: Να ξεκινήσεις το παιχνίδι, όταν φτάσεις στο main menu, alt-tab για να βγεις desktop, πάτα ctrl-alt-del και κάνε δεξί click στο process του παιχνιδιού. Από εκεί πάτα Process Priority: Realtime και θα πρέπει να πηγαίνει πολύ καλύτερα. Σε μένα τουλάχιστον και άλλους πήγαινε αν και μπορεί να crash-άρει σε καμιά φάση. Ευτυχώς κάνει συχνά autosave.
sno0py Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παιζω το εν λογω game αυτην την περιοδο και εχω κολησει σε μια mission στην οποια πρεπει να βρω 3 hives(κυψελες) και δεν υπαρχει καποια βοηθεια στον χαρτη με σκοπο να τρυγυρναω στην πολη και να μην βρισκω τπτ...anybody help me?
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εγώ το τερμάτισα στο ps3 εδώ και πολύ καιρό. Εντάξει,δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό,αλλά παιζότανε Δεν είχα και τι να κάνω εκείνη τη περίοδο απ'ότι θυμάμαι....Οπότε....
sno0py Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θυμασαι μηπως αυτην την αποστολη να βοηθησεις λιγο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Hives υπάρχουν και στους τοίχους, οπότε κοίτα και στα κτίρια πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.