fe31h Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας... Τις προάλες πήγα και πήρα ένα mini HI-FI από τον κοτσόβολο, ήταν το τελευταίο κομμάτι και μάρκας philips... Το βάζω να παίξει και όλα οκ, μόλις όμως το συνδέω στην τηλεόραση (sony wega απο τις τελευταίες "μπαουλο" που βγήκαν) τότε που πάγωσε την τηλεόραση τελείως, δεν άκουγε τίποτα!!την σβήνω (απο το κουμπί γιατί το τηλεκοντρολ δεν έποιανε!!) την ανάβω με συνδεδεμένο το mini HI-FI μέσω ενός κιτρινου καλωδίου και όχι scart αυτήν την φορά... Το τηλεκοντρόλ δεν έποιανε καθόλου και μετά από λίγη ώρα που ήταν πάνω στην τηλεόραση μου έβγαλε μια πρασινίλα κάτω δεξιά...:mad: Φαντάστικα λοιπόν ότι φταίει το στερεωφονικό, το πάω πίσω και παίρνω ένα αλλο της ίδιας μάρκας το οποίο θεωρήται από τα καλύτερα της εταιρίας... Το συνδέω και αυτό και ευτηχώς όλα καλά! Μετα από κάποιες μέρες και όταν είναι πολλές ώρες το στερεωφονικο ανοιχτό μου κάνει το ίδιο πράγμα...(μόνο την πρασινίλα κάτω δεξια ή πάνω δεξιά τα υπόλοιπα οκ...) αυτό διορθώνεται με μια "επαννεκινηση" και των δύο συσκευων... Σήμερα όμως έγινε αυτό το πράγμα: το στερεωφονικό έπαιζε καπου στις 10 ωρίτσες ραδιόφωνο μέχρι που άναψα την τηλεόραση και χώρις να το βάλω στο "AUX" που την ¨γ@μ@#$@@#$" την τηλεόραση:mad: βγάζοντας πολλά παράσιτα σε αυτήν!!! αμέσως έκλεισα και τα δύο μηχανήματα και μετά από 10 λεπτά δούλευαν όλα τέλεια... Με λίγα λόγια όταν είναι πολλές ώρες ανοιχτό το HI-FI και ανάβει η τηλεόραση τότε βγάζει παράσιτα σε αυτήν.... αυτό τώρα είναι λογικό??????? Η τηλεόραση ευτηχώς δεν φένεται να έχει κάποιο πρόβλημα γιατί στην ίδια υποδοχή έχω βάλει και ps2 και τον υπολογιστή μου και όλα οκ!!! Τι μπορεί να φταίει? Μήπως έχετε καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας... ΥΣ αν η "περιοχή" που έγραψα το ΄θεμα αυτό δεν είναι η καταλληλη παρακαλώ τους mod να το ΄βαλουν στην κατάλληλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.