Προς το περιεχόμενο

κλησεις προς UK

psycoclan1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια η κοπελα μου δουλευει στην σκωτια κ θελουμε να μιλαμε στο κινητο καθε μερα. δυστυχως το κοστος απο κινητο gr σε κινητο UK ειναι αρκετα υψηλο. υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μιλησουμε φθηνα? μεσω skype πχ τι παιζει? αν πληρωνω μπορω να εχω κλησεις προς κινητα στην αγγλια ή με περιοριζουν σε σταθερα?

Δημοσ.

Σου έχω την απόλυτη λύση :

http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/3skypephone/

Με λίγα λόγια είναι ένα κινητό τηλέφωνο που υποστηρίζει skype. Εσύ μπορείς να την καλείς από τον υπολογιστή σου κ αυτή θα απαντά στο κινητό της. Φυσικά οι μεταξύ σας κλήσεις είναι δωρεάν, έχει περίπου 10000 λεπτά και 10000 μηνύματα το μήνα κ μοναδική της υποχρέωση να κάνει top up ανά κάποια χρονικά διαστήματα (μήνα ή τρίμηνο, δεν θυμάμαι). Τα χρήματα αυτά μπορεί να χρησιμοποιήσει για κλήσεις εκτός skype.

Δημοσ.

ναι οκ αλλα αυτα προυποθετουν wifi internet. σε περιπτωσεις που δεν ειναι σε χωρο με wifi δεν γινεται :)

βρηκα οτι το voipbuster ειναι πιο φτηνο απο το skype οποτε λεω να παω σε καποια τετοια λυση. 18cent/λεπτο. δε με πειραζει να πληρωνω το τηλεφωνημα αλλα ειναι too much μεταξυ κινητων.

σταθερο τηλεφωνο που να βαλω ang1??η κοπελα μου δουλευει σε ξενοδοχειο κ μενει εκει. κ εγω εχω σταθερο αλλα ειναι το ιδιο πραμα. παλι χρεωνεσαι πολλα!

Δημοσ.
[...] εγω εχω σταθερο αλλα ειναι το ιδιο πραμα. παλι χρεωνεσαι πολλα!

Οι εναλλακτικοί δεν έχουν δωρεάν κλήσεις προς Αγγλία;

Ναι πιθανόν να χεις ΟΤΕ αλλά αν αυτό το σενάριο συνεχιστεί για κανα χρόνο, ίσως συμφέρει.

Δημοσ.
ναι οκ αλλα αυτα προυποθετουν wifi internet. σε περιπτωσεις που δεν ειναι σε χωρο με wifi δεν γινεται :)

βρηκα οτι το voipbuster ειναι πιο φτηνο απο το skype οποτε λεω να παω σε καποια τετοια λυση. 18cent/λεπτο. δε με πειραζει να πληρωνω το τηλεφωνημα αλλα ειναι too much μεταξυ κινητων.

σταθερο τηλεφωνο που να βαλω ang1??η κοπελα μου δουλευει σε ξενοδοχειο κ μενει εκει. κ εγω εχω σταθερο αλλα ειναι το ιδιο πραμα. παλι χρεωνεσαι πολλα!

Διάβασε το λινκ που σου έστειλα.... μίλησα εγώ για WIFI ??

Δημοσ.

Το Skypephone της 3 είναι η καλύτερη λύση ΑΛΛΑ, επειδή έχω κολλητό στο UK και μου τα "κάρφωσε", το τσάμπα Skype είναι ΜΟΝΟ για λογαριασμούς χρηστών (δηλαδή μπορείς να πάρεις τον τάδε χρήστη, όχι τον δείνα αριθμό τηλεφώνου) ενώ θέλει ανανέωση χρόνου ομιλίας £10 το μήνα (ή συμβόλαιο στις £12 μηνιαίως), άρα μάνι-μάνι πάμε στις £120 το χρόνο. Α! Και το Skypephone λειτουργεί όχι με Wi-Fi αλλά με δίκτυο (2G ή 3G), και το δίκτυο της 3 καλύπτει όλη την Αγγλία.

Μία πιο ανέξοδη λύση αλλά όχι για κινητό είναι το ίδιο το Skype: έχει βγάλει πακετάκι που διαλέγεις μια χώρα στης οποίας τα σταθερά μπορείς να καλείς και να μιλάς όσο θες! Κοστίζει €33 το χρόνο (12 μήνες) ενώ υπάρχει και μηνιαίο πρόγραμμα (νομίζω και εξάμηνο αλλά δεν είμαι σιγουρός). Προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας (τυπικά μέχρι 10.000 λεπτά είναι νομίζω, δηλ. 166 ώρες) σε όλα τα σταθερά και λέει με χίλια!

Δημοσ.

ρε παιδια δε με καταλαβαινετε!! η κοπελα μου εκει που δουλευει δεν εχει και ΔΕΝ μπορει να εχει σταθερο τηλεφωνο!!!! εχει καρτοκινητο VODAFONE UK!!! εγω θελω να παιρνω στο ΚΙΝΗΤΟ της με μικρη χρεωση! τζαμπα δεν γινεται!!! ανακαλυψα οτι το voipbuster ειναι πολυ πιο φτηνο κ θα κανω ενα account απο δευτερα για να δω πως ειναι!

Δημοσ.
ρε παιδια δε με καταλαβαινετε!! η κοπελα μου εκει που δουλευει δεν εχει και ΔΕΝ μπορει να εχει σταθερο τηλεφωνο!!!! εχει καρτοκινητο VODAFONE UK!!! εγω θελω να παιρνω στο ΚΙΝΗΤΟ της με μικρη χρεωση! τζαμπα δεν γινεται!!! ανακαλυψα οτι το voipbuster ειναι πολυ πιο φτηνο κ θα κανω ενα account απο δευτερα για να δω πως ειναι!

Τελευταία κάτι δεν πάει καλά στο φόρουμ..... Αν διαβάσεις την απάντηση ακριβώς πριν από τη δική σου και αξιωθείς να ανοίξεις τη σελίδα του skype θα καταλάβεις οτι: Αν της πάρεις για δώρο ένα καρτοκινητο στο δίκτυο "3 UK" πως λέμε vodafone UK, θα μπορείτε να μιλάτε δωρέαν, εσύ από τον υπολογιστή σου κ αυτή από το ΚΙΝΗΤΟ της. Η φίλη σου, μια φορά το μήνα, θα πρέπει να βάζει 10 λίρες = 13 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα τα χρησιμοποιεί για να παιρνει τη μαμά της, τις φίλες της, εντός και εκτός Αγγλίας κλπ. ΜΕ ΕΣΕΝΑ θα μιλάει από αυτό το ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο ΔΩΡΕΑΝ

Δημοσ.

Για όνομα του Θεού, ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Το Skype θέλει σύνδεση στο internet (για το πακετάκι που λέγαμε χρειάζεται ένα PC με internet και ένα σταθερό τηλέφωνο -στην περίπτωσή σου εσύ το σταθερό και η κοπέλα του το PC+net) ενώ το Skypephone είναι ένα ΚΙ-ΝΗ-ΤΟ με σύνδεση ή κάρτα στο δίκτυο της 3 Telecoms.

:shock:

Δημοσ.

+ πλέον το skypephone υποστηρίζει skypeout για κλήσεις εκτός Αγγλίας, οπότε με πολύ οικονομική χρέωση θα μπορεί να μιλάει και με Ελλάδα.

Δημοσ.
+ πλέον το skypephone υποστηρίζει skypeout για κλήσεις εκτός Αγγλίας, οπότε με πολύ οικονομική χρέωση θα μπορεί να μιλάει και με Ελλάδα.

Πού το διάβασες;; Απ' ότι ήξερα το Skypephone δεν υποστηρίζει skypeout για πουθενά... :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...