EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να κάνω boot με live cd σε ενα laptop που έχουν πρόβλημα τα windows για να πάρω backup. Δοκίμασα λοιπόν το knoppix cd με kernel 2.6.19 αλλά κολλάει στο "starting udev hot-plug hardware detection..." εν το μεταξύ δεν έχω συνδέσει καμία συσκευή. Στην αρχή δοκίμασα μια άλλη έκδοση που βρήκα τυχαία στο γραφείο μου, ubuntu 7.10 tribe 5 αλλά πάλι χωρίς επιτυχία, συγκεκριμένα κολλάει στο "starting hardware abstraction layer hald" Ποια έκδοση προτείνεται για laptop ώστε να πάρω backup σε έναν εξωτερικό δίσκο ; -edit- τελικά η λύση ήρθε απο αλλού, έβγαλα τον σκληρό από το laptop και τον σύνδεσα στο pc μου για backup. Έπρεπε να το σκεφτώ νωρίτερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ενημερωτικά, ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και οταν απενεργοποιησα τον scsi controler το live cd μπουταρε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...knoppix cd με kernel 2.6.19... Αρκετά παλιός kernel πλέον. ...ubuntu 7.10 tribe 5... Ομοίως. Θα σου πρότεινα για τέτοιες δουλειές να εφοδιαστείς με 2-3 DVD+RW δισκάκια και να τα ανανεώνεις που και που, γράφοντας σε αυτά το πιο πρόσφατο ISO image κάποιου εξειδικευμένου recovery LiveCD, όπως π.χ. SystemRescueCd. Υπ' όψιν ότι υπάρχουν και σε Windows flavor: [[uBCD4Win HOWTO]] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DR.BILOUKOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Παρόμοιο πρόβλημα με κόλλημα στο UDEV το έλυσα με απενεργοποίηση του ACPI στο BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.