BritGreek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το συγκεκριμένο site μου στέλνει συνεχώς mail με προσφορές. Τους έχω αναφέρει το πρόβλημα σε mail και ότι δεν επιθυμώ να λαμβάνω mail από αυτούς, αλλά με 'έγραψαν' κανονικά. Το δήλωσα ως spam στο yahoo, αλλά έρχεται και στο Inbox κάποιες φορές. Τι άλλο να κάνω πια για να σταματήσουν να με ενοχλούν; Βαρέθηκα να σβήνω μηνύματά τους. Κάθε πρόταση δεκτή.
arxaggelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 από ότι κατάλαβα είναι ελληνικό site,ε? τα mail που στέλνεις μάλλον δεν τα βλέπει κανένας. Καλύτερα πάρε τους τηλέφωνο και αν το σηκώσει τηλεφωνήτρια ή κάτο τέτοιο ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο, και ζήτα με έντονο αλλά πολύ ευγενικό ύφος να σβήσει τη διεύθυνσή σου από το mailing list τους. Λογικά θα το κάνει επιτόπου (δυστυχώς αναγκάστικα κι εγώ να το ζητήσω αυτό κάποιες φορές). Αν αγριέψει το πράγμα (που δεν νομίζω) μπορείς να επικαλεστείς την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την οποία μια εταιρία μπορεί να κρατήσει τα στοιχεία σου για προωθητικούς λόγους αν συναινέσεις (που μάλλον το κάνεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι), αλλά μπορείς να ζητήσεις τροποποίηση ή διαγραφή τους οποτεδήποτε.
mkgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 εκτος απο την δηλωση ως spam,μπορεις να κανεις το εξης: Πας στις επιλογες -> Αποκλεισμος διευθυσεων -> και γραφεις την διευθυνση του και ησυχαζεις!
BritGreek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το mail που έστειλα ήταν σε συγκεκριμένη address που έχουν για να κάνεις unsuscribe. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
opts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ειχα και γω πρόσφατα spam delivery αλλά με εντελώς προσωπικά στοιχεία Spam με προσωπικά στοιχεία απο Best Radio 92,6Mhz : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284114 και ούτε που ακούω τον σταθμό, άσε που τώρα και στο αυτοκίνητο να τον πετύχω τον αλλάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.