Προς το περιεχόμενο

[email protected] Δεν σταματά να μου στέλνει mail

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο site μου στέλνει συνεχώς mail με προσφορές.

Τους έχω αναφέρει το πρόβλημα σε mail και ότι δεν επιθυμώ να λαμβάνω mail από αυτούς, αλλά με 'έγραψαν' κανονικά. Το δήλωσα ως spam στο yahoo, αλλά έρχεται και στο Inbox κάποιες φορές.

Τι άλλο να κάνω πια για να σταματήσουν να με ενοχλούν; Βαρέθηκα να σβήνω μηνύματά τους.

Κάθε πρόταση δεκτή.

Δημοσ.

από ότι κατάλαβα είναι ελληνικό site,ε? τα mail που στέλνεις μάλλον δεν τα βλέπει κανένας. Καλύτερα πάρε τους τηλέφωνο και αν το σηκώσει τηλεφωνήτρια ή κάτο τέτοιο ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο, και ζήτα με έντονο αλλά πολύ ευγενικό ύφος να σβήσει τη διεύθυνσή σου από το mailing list τους. Λογικά θα το κάνει επιτόπου (δυστυχώς αναγκάστικα κι εγώ να το ζητήσω αυτό κάποιες φορές). Αν αγριέψει το πράγμα (που δεν νομίζω) μπορείς να επικαλεστείς την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την οποία μια εταιρία μπορεί να κρατήσει τα στοιχεία σου για προωθητικούς λόγους αν συναινέσεις (που μάλλον το κάνεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι), αλλά μπορείς να ζητήσεις τροποποίηση ή διαγραφή τους οποτεδήποτε.

Δημοσ.

εκτος απο την δηλωση ως spam,μπορεις να κανεις το εξης:

Πας στις επιλογες -> Αποκλεισμος διευθυσεων -> και γραφεις την διευθυνση του και ησυχαζεις! ;)

Δημοσ.

Ειχα και γω πρόσφατα spam delivery αλλά με εντελώς προσωπικά στοιχεία

Spam με προσωπικά στοιχεία απο Best Radio 92,6Mhz : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284114

και ούτε που ακούω τον σταθμό, άσε που τώρα και στο αυτοκίνητο να τον πετύχω τον αλλάζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...