Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ποιος ο λόγος να υπάρχει?

Πέραν της πλήρους θεωρητικής συμβατότητας προς τα πίσω που μας λέγαν και δεν τη βλέπουμε...

θεωρείς ότι το Dx10 δεν έχει λόγο ύπαρξης ; (άσε το 10.1 που είναι βασικά speed update) δηλαδή shader 4.0 κλπ κλπ... όλα τζάμπα ; :o

Δημοσ.
από την στιγμή που βγήκε το DX11 όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται...

Αν εννοείς ότι το Dx11 περιέχει το dx10 και οποιαδήποτε κάρτα θα αξιοποιηθεί πλήρως, να συμφωνήσω...

αν και τότε το πρώτο ερώτημα παραμένει όσον αφορά το benchmark, ώστε να δούμε επιδώσεις / διαφορές.

Ξεπερασμένο ή αδιάφορο πάντως δε νομίζω να είναι! ούτε φυσικά έχουν όλοι dx11 ώστε να θεωρούμε το 10 πλέων άχρηστο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε εγώ έχω DX11 vga αλλά το θεωρώ χάσιμο χρόνο να ασχολούνται με dx10/10.1 οι developers όταν μπορούν πλέον να ασχοληθούν με dx11 (το dx9.0c αυτονόητο ακόμα :P )

Δημοσ.

Όπως πάντα, η πρώτη γενιά καρτών που υποστηρίζει ένα νέο API τα βρίσκει σκούρα. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό, ανέκαθεν γινόταν.

Περιμένετε την επόμενη γενιά καρτών με υποστήριξη για DX11 και να ελπίζετε να αξιωθούν οι devs να χρησιμοποιήσουν το tesellation ιδανικά.

PS: Και εννοείται ότι όποιος πάρει μια 5970 δεν θα την πάρει για το DX11 αλλά γιατί είναι γρηγορότερη μέχρι στιγμής σε DX9/10. Ακριβώς δηλαδή όπως είχε γίνει με την 8800GTX... όποιος την είχε πάρει για το DX10 της τότε πολύ απλά LOL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα 2χ5870 μια χαρα θα αποδιδουν πιστευω σε games για κανενα 6 μηνο....αφου καθε τοσο αλλαζω καρτες!

Σε σχεση με την 295 σε καποια games η διαφορα ειναι τεραστια....Δεν ακουγονται! Ειναι παγος σας καρτες, και oc απιστευτο!

Επεξ/σία από pscrazy
  • Moderators
Δημοσ.
Μπράβο. ___

Ετσι ακριβως!

Παντως καλο που εφυγε το Colin Mc Rae απο τη παλια αποκλειστικη στειρα "rally" mode.

Αν και ειναι κακο αυτο που γινεται τωρα, δηλαδη αυτο το mode να αποτελει ενα πολυ μικρο τμημα του παιχνιδιου...

Θα ηθελα να υπαρχει ξεχωριστα τετοιο mode, με το οποιο να ασχολιοσουν για μεεεεεεεεεεερες οταν το επιανες :-)

Για μενα ειναι αναμφιβολα ο πιο αναμενομενος τιτλος της χρονιας.

Δημοσ.

Αυτο ειναι αλλα παει πολυ αργα

http://ftp1.2u.com.cn/f130a45d4c1711f56ad2467a5f537a1a/4b120ef6/game_client/2U_PC_Dirt2Demo.rar

μονο με download manager

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:11 ----------

Το δοκιμασα και οι εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες

Αριστα γραφικα και κινηση, κανενα κολλημα

Οι λιμνες νερου φαινονται εντυπωσιακα

Αριστος ελεγχος του αυτοκινητου με τα πληκτρα τουλαχιστον

Τα μενου ειναι λιγο περιεργα

Το fraps δε λειτουργει με το game αυτο

Με ολα στο full μου δειχνει 46fps στις επιλογες των γραφικων που εχει στα options

Δημοσ.

Ο free download manager συνεχεια σταματαει και ξεκιναει ! Δεν το κατεβαζει σταθερα με μια ταχυτητα! Τι να κανω ? Υπαρχει λυση ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ----------

1920x1200 + x8AA +ULTRA PROFILE

AVERAGE -> 90 FPS

MIN -> 75 FPS

Συστημα -> 2 X 5870

Ρε παιδια πως θα δω εαν μου τρεχει dx11? Εβαλα ultra στο profile των γραφικων....τι αλλο πρεπει να βαλω.

Γενικα μου τρεχει νερακι το παιχνιδι. Η εικονα του ειναι κορυφαια. Τα νερα ειναι απο αλλο πλανητη.....

Γενικα κορυφαιο το demaki...αντε σε λιγο το original! Εχω και δυο κουπονακια :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...