Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέμα με καρτα γραφικών κατα την λειτουργία σε παιχνίδια

καλησπερα! εχω την Gigabyte gtx 760 OC και δεν την εχω πηραξει για oc Κτλπ και παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι παρατηρησα πως όποτε τράκαρω μου κανει αυτα τα χρωματιστά κόλπα οπως φαινεται παρακάτω γνωρίζει κανει σε τι μπορει να οφείλεται;;; ειναι προβλημα της κάρτας;; (Ειναι εντός εγγύησης)

δοκιμασα να ριξω και την αναλυσης σε low 

ακυρο..τελικά βλεπω πως το παιχνίδι εχει πρόβλημα και το κάνει αυτο και σε αλλους!

post-210503-0-77095600-1428067438_thumb.jpg

Δημοσ.

του παιχνιδιού πρέπει να είναι,αν είχες πρόβλημα θα το είχες καταλάβει.

νομίζω στο dirt swowdown έτσι είναι όταν τρακάρεις

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ σε ότι είπε ο theo1903, μιας και εγώ έχοντας παίξει αρκετό grid 2 παρατήρησα πως είναι του παιχνιδιού αυτό το κόλπο. Στην αρχή φοβήθηκα και λέω τι έγινε artifact στο άκυρο :P. Επίφοβη απεικόνιση κατά το τρακάρισμα πραγματικά, τα χρειάζεσαι ειδικά αν έχεις κάνεις oc την κάρτα και είναι το πρώτο παιχνίδι που δοκιμάζεις έπειτα από αρκετό furmark :P.

Δημοσ.

αχχαχαχααχ ρε παιδιά ...έτσι κάνει το παιχνίδι οταν κοπανάς στους τοίχους απλά :D

Theo(s) είσαι!! :D

Με έκανες και γέλασα :)

Δημοσ.

μα η φώτο είναι από το GRID2/3 όχι από το dirt :-D

του παιχνιδιού εφέ είναι,σα να χαλάει η κάμερα της λήψης.

Κανένα πρόβλημα δεν είναι που έχουν και άλλοι...εφέ είναι!

ορίστε ίδια πίστα,ίδιο αμάξι :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Θέμα με καρτα γραφικών κατα την λειτουργία σε παιχνίδια

καλησπερα! εχω την Gigabyte gtx 760 OC και δεν την εχω πηραξει για oc Κτλπ και παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι παρατηρησα πως όποτε τράκαρω μου κανει αυτα τα χρωματιστά κόλπα οπως φαινεται παρακάτω γνωρίζει κανει σε τι μπορει να οφείλεται;;; ειναι προβλημα της κάρτας;; (Ειναι εντός εγγύησης)

δοκιμασα να ριξω και την αναλυσης σε low 

ακυρο..τελικά βλεπω πως το παιχνίδι εχει πρόβλημα και το κάνει αυτο και σε αλλους!

Μα καλα και εσυ δεν ξερεις ποιο παιχνιδι παιζεις? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...