Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα δοκιμάσω να φτιάξω άλλο account και θα ξαναδώ... Το serial το χω κάνει register όμως όντως στο αρχικό μου live id:mad: Θα τους πάρει ο δι@ολος τον πατέρα γιατί το αγόρασα ακριβώς για να παίζω online και ήδη αρκετά μου σπασε τα νεύρα με το κ@λοSteam που δε βρίσκω πού τα εγκαθιστά για να φτιάξω profile για το τιμόνι κλπ:mad::mad::mad:

Φίλε δυστυχώς την έχω πάθει και εγώ έτσι...

Δε μπορείς να το ξανά κάνεις register :-(

Δημοσ.

Και τώρα τι κάνουμε;;;;; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ;;; ΜΗΝΥΣΕΙΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ;;; ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕ! ΖΩΑ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά την πάτησα και γω όπως ο Greek_Tornado .Ελεος αγόρασα το παιχνίδι μόνο για online και τώρα ουτε save γίνεται..

Καμιά πρόχειρη λύση υπάρχει ?Δοκίμασα να κάνω καινούργιο λογαριασμό windows live βάζοντας US ως χώρα αλλα δεν δέχεται το product key.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ πραγματικα

Δημοσ.

Δεν έχει καν επιλογή για offline account , οι μόνες επιλογές που έχει ειναι

- create new profile

- use existing live profile

---------- Προσθήκη στις 00:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ----------

ακυρο φίλε το βρήκα το offline account , καταλαβαίνεις με τα νεύρα που χω τωρα ουτε αυτό δεν είμαι σε θέση να κάνω.. ΕΛΕΟΣ !!!!!!!

Δημοσ.

Έπαθα πλάκα με το πως παίζει το παιχνίδι με την 5870!

Καμία μα καμία σχέση με GTX295 τόσο στο οπτικό όσο και στο Frame Rate!

Ίσως το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη διαφορά που είδα ανάμεσα στις δύο κάρτες!

Dirt 2

1920x1200 Max Ultra Settings DX11 4msaa

Το παιχνίδι παίζει απίστευτα από 55-75+FPS!

dirt2_game2010-06-0915cgei.png dirt2_game2010-06-0915ge9m.png dirt2_game2010-06-09159gji.png dirt2_game2010-06-09157ecg.png dirt2_game2010-06-0915jc9j.png dirt2_game2010-06-0915kcm0.png dirt2_game2010-06-09152dld.png dirt2_game2010-06-0915zelr.png

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερες

Υπαρχει κανενα τρυπακι μπας και κανω την τιμονιερα Logitech Driving Force GT να δουλεψει στο dirt2.

Ευχαριστω

Επεξ/σία από jonis
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στον πρώτο που θα απαντήσει εδώ.

Μέσα στην κάρτα γραφικών που αγόρασα υπάρχει κι ένα κουπόνι για δωρεάν κατέβασμα του παιχνιδιού.

Εγώ το είχα ήδη, οπότε, λέω, κρίμα να κάθεται :rolleyes: . Χρειάζεται μόνο ο κωδικός (που θα στείλω με πμ) και το κατέβασμα γίνεται μέσω steam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...