Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες πήρα την ατι 5850 κάρτα γραφικών και μέσα εκτός την κάρτα είχε και ενα παιχνίδι το colin mcrae dirt 2 με steam .. Λοιπόν εχει μέσα και ένα κωδικό και λέει κατέβασε το παιχνίδι και οταν σου ζητηθεί πέρασε τον κωδικό. Επειδη δεν το έχω ξανακάνει ξέρει κάποιος να μου πει από που και με ποιον τρόπο να το κατεβάσω και πωσ θα το στήσω για να παίξει και online..

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το steam θα πας στο my games και μετά στο κουμπί κάτω που γράφει "Activate a product on steam". Αφού βάλεις το serial θα εμφανιστεί το παιχνίδι στη λίστα. Τέλος κάνεις δεξί κλικ πάνω του και πατάς install game.

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει ακόμα το παιχνιδί αλλά λιγο που ασχολήθηκα απο τι είδα καταρχάς με το πληκτρολόγιο λιγό χλωμο το βλέπω να παιζω, 2 μου σπαει τα νευρα με όλα αυτα τα video για να καταλήξει να μπει στο παιχνιδι και 3 ενω στη αρχή επαίζε κανονικά τώρα μου παίζει σε παράθυρο στα settings δεν βλέπω να έχει εντολή για fullscreen εντωμεταξύ για να μπω στα options settings κτλ μπαινώ μόνο όταν αρχίσει ο αγωνας. Ξερει κανεις να μου πει?? Το pc μου έχει 955 amd 5850.

Δημοσ.
Δεν το έχω παίξει ακόμα το παιχνιδί αλλά λιγο που ασχολήθηκα απο τι είδα καταρχάς με το πληκτρολόγιο λιγό χλωμο το βλέπω να παιζω, 2 μου σπαει τα νευρα με όλα αυτα τα video για να καταλήξει να μπει στο παιχνιδι και 3 ενω στη αρχή επαίζε κανονικά τώρα μου παίζει σε παράθυρο στα settings δεν βλέπω να έχει εντολή για fullscreen εντωμεταξύ για να μπω στα options settings κτλ μπαινώ μόνο όταν αρχίσει ο αγωνας. Ξερει κανεις να μου πει?? Το pc μου έχει 955 amd 5850.

alt+enter

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
:lol::lol:

δηλαδή αν παω να το παίξω στην ρουμανια θα εχει χιονια?

την ωρα που το εφτιαχναν δεν ειχε χιονισει :devil:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως θα γινει να αποφυγουμε τα video κατα την εκκινηση και κατα το παιχνιδι?

Ουτε με το χειριστηριο γινεται ουτε με καποιο κμουμπι απο το πληκτρολογιο, οπως τα πατουσα στην τυχη...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά το αγόρασα από Steam χθες, αφού μου σπασε τα νεύρα με busy Steam servers κλπ το εγκατέστησα. Μπαίνω να τρέξω, βάζω το "Windows Live id" μου που χω και στο MSN Messenger μου και όταν πάω για online μου λέει "Η χώρα σας δεν υποστηρίζεται για online!"

Έχω μείνει άφωνος, αγόρασα το game ακριβώς και μόνο για να παίζω online!! Τι μπορώ να κάνω;; Είμαι έξω φρενών!

Δημοσ.
Ρε παιδιά το αγόρασα από Steam χθες, αφού μου σπασε τα νεύρα με busy Steam servers κλπ το εγκατέστησα. Μπαίνω να τρέξω, βάζω το "Windows Live id" μου που χω και στο MSN Messenger μου και όταν πάω για online μου λέει "Η χώρα σας δεν υποστηρίζεται για online!"

Έχω μείνει άφωνος, αγόρασα το game ακριβώς και μόνο για να παίζω online!! Τι μπορώ να κάνω;; Είμαι έξω φρενών!

Το έκανες register (το serial) σε αυτό το account ;

αν ναι, απλά την πάτησες :o

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία. Φτιάξε άλλο account και δήλωσε αυτή την φορά κάποια άλλη ευρωπαική χώρα και μπες στο live με αυτόν τον λογαριασμό και θα δουλέψει μια χαρά.

Τον τελευταίο καιρό τα online racing έχουν πάρει φωτιά και πλέον οι περισσότεροι βάζουν και το dmg on.

Δημοσ.
Δεν έχει σημασία. Φτιάξε άλλο account και δήλωσε αυτή την φορά κάποια άλλη ευρωπαική χώρα και μπες στο live με αυτόν τον λογαριασμό και θα δουλέψει μια χαρά.

Τον τελευταίο καιρό τα online racing έχουν πάρει φωτιά και πλέον οι περισσότεροι βάζουν και το dmg on.

Θα δοκιμάσω να φτιάξω άλλο account και θα ξαναδώ... Το serial το χω κάνει register όμως όντως στο αρχικό μου live id:mad: Θα τους πάρει ο δι@ολος τον πατέρα γιατί το αγόρασα ακριβώς για να παίζω online και ήδη αρκετά μου σπασε τα νεύρα με το κ@λοSteam που δε βρίσκω πού τα εγκαθιστά για να φτιάξω profile για το τιμόνι κλπ:mad::mad::mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...