chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παίζω online συνεχώς. Αν θέλετε μπορούμε να διοργανώσουμε ένα online event με όσους από το insomnia θέλουν να φάνε χώμα..
chill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω παίξει online ποτέ και tbh δεν με ενθουσιάζει τόσο η ιδέα του. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή ωστόσο μιας και λέω να ολοκληρώσω όλα τα achievements, να πάρει τα πάνω του λίγο το παραμελημένο gfw account μου . Νομίζω η asus και όποια άλλη εταιρία το έδινε δώρο με τις νέες ATI πέτυχε διάνα. Όσες gpu κατά καιρούς έχω πάρει έχουν κάποια extra games μέσα. Πρώτη φορά ωστόσο ευχαριστιέμαι τόσο πολύ την επιλογή του συνοδευτικού παιχνιδιού.
Djole_7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πηρα τα saves απο τα 7 και τα περασα στα vista αλλα δεν τα βρισκει...καμια ιδεα? Ειναι οι φακελοι GFWLive,XLive και Dirt 2 απο εγγραφα...
Giorgos3924 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εχθές έκανα το pc format, ενώ είχα σώσει τα αρχεία save απο "τα έγγραφά μου" (φάκελος DiRT2) και σήμερα που πήγα να εγκαταστήσω το game ξανά, όταν έβαλα τα save πίσω στη θέση τους το παιχνίδι δεν μπορούσε να τα βρεί!!! Ο προορισμός είναι σωστός, δηλαδή <Έγγραφα -> My Games -> DiRT2>. Καμιά βοήθεια; Δοκίμασα πολλές φορές αλλά τίποτα... δεν τα βρίσκει και ξεκινάει νέο profile.
Phantolino Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως δεν φτανει μονο αυτος ο φακελος γιατι το Dirt 2 χρησιμοποιει το Games For Windows Live και πρεπει να παρεις και αυτους τους 2 φακελους απο το παλιο σου προφιλ: C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\GFWLive C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\XLive και στα XP: C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\GFWLive C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
Giorgos3924 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως δεν φτανει μονο αυτος ο φακελος γιατι το Dirt 2 χρησιμοποιει το Games For Windows Live και πρεπει να παρεις και αυτους τους 2 φακελους απο το παλιο σου προφιλ: C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\GFWLive C:\Users\<user>\AppData\Local\Microsoft\XLive και στα XP: C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\GFWLive C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive :shock: Και στην περίπτωση που έχω κάνει το pc format και δεν υπάρχουν πλέον αυτοί οι φάκελοι τί γίνεται; Ξανά απο την αρχή...
kinitos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 παιδια προβλημα. εκανα με το ζορι ενεργοποιηση με το λαιβ και κολησε ο δισκος και δεν θυμαμαι το email τι κανουμε?
npapagri_xtra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 :shock:Και στην περίπτωση που έχω κάνει το pc format και δεν υπάρχουν πλέον αυτοί οι φάκελοι τί γίνεται; Ξανά απο την αρχή... μπορεις να κανεις μια δοκιμη με καποιο recovery προγραμμα οπως το get data back for ntfs αρκει να μην εχουν γραφτει δεδομενα στο σημειο του δισκου που ηταν τα saves.
DJJordan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, έχω 2 προβληματάκια: Πρώτο πρόβλημα με το DiRT2 πως γίνεται μετά από διάφορες χρήσεις του υπολογιστή, όταν ανοίξω το dirt2 να κολάει και να γονατίζει τα fps, και όταν κάνω απλώς restart και αμέσως μετά ανοίξω το dirt να μην κολάει και να πιάνει κανονικά 27 fps? το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι επίσης έχω το colyn mc rae 5, και το world racing 2, τα οποία έχουν σύστημα προστασίας starforce το οποίο στα windows 7 δε δουλεύει αν και του έκανα update με download από το επίσημο site, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τα πάιξω
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν μπορουμε να σου πουμε κατι αν δεν μας πεις τι συστημα εχεις
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Για το DiRT 2 πάντως (ας μεταφερθεί η απάντηση πακέτο με το thread σε αυτό του παιχνιδιού) τσέκαρε όταν σου "γονατίζει" το σύστημα με ένα Alt+Ctrl+Del τι processes τρέχουν στο background. Μπορεί να μένει κάτι ανοιχτό που να τρώει RAM και έτσι να 'ρχεται και το DiRT 2 και να σου στήνουν το μηχάνημα στα πέντε μέτρα (ενώ όταν τρέχεις το παιχνίδι κατ' ευθείαν μετά από εκκίνηση του PC, αυτό τρέχει σφαίρα).
DJJordan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Σύστημα: CPU: P4 (478) 3,4GHz HT RAM: 2x 1GB kingston PC2700 VGA: ATI HD3650 (725MHz GPU), 512MB DDR2(500MHz) PSU: 450W THERMALTAKE HDD: WD 400GB SATA MOBO: GIGABYTE GA 8IPE1000 G3 AUDIGY 2 ZS MANLI TV TUNER DVD RW NEC DVD R PIONEER EXT. HDD: WD MY BOOK 1TB on AUDIGY FIREWIRE THRUSTMASTER STICK X USB JOY EASY TOUCH τιμόνι.
THEMACHINE Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Έχω την 5650 που υποστηρίζει Directx11 . Πως θα καταλάβω αν μου τρέχει το παιχνίδι σε dx11 μιας και δεν έχει τέτοια επιλογή από τα graphic options όπως είχε πχ. το Age of conan για το Dx10. Sent from my iPhone using Insomnia.app
sozz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Έχω την 5650 που υποστηρίζει Directx11 . Πως θα καταλάβω αν μου τρέχει το παιχνίδι σε dx11 μιας και δεν έχει τέτοια επιλογή από τα graphic options όπως είχε πχ. το Age of conan για το Dx10. Sent from my iPhone using Insomnia.app και να εχει δεν θα το παιξεις εδω καλα καλα δεν το σηκωνει με dx9
THEMACHINE Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 και να εχει δεν θα το παιξεις εδω καλα καλα δεν το σηκωνει με dx9 Πως διαλέγω με ποιο directx θα το παίξω ? Πάντως στο λαπτοπ μου με επιλογή graphics high και όχι extreme μια χαρά πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα