stefkos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ειναι το τελευταιο bios μιας Asus AM3 μητρικης, αλλα μη κολλας εκει. Αν απεγκ/με τους drivers της ΟnBoard και την απενεργοποιησουμε απ το control panel δεν ειναι το ιδιο? Ασε που υπαρχει και η καρτα ηχου της ΑΤΙ...
activex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ειναι το τελευταιο bios μιας Asus AM3 μητρικης, αλλα μη κολλας εκει.Αν απεγκ/με τους drivers της ΟnBoard και την απενεργοποιησουμε απ το control panel δεν ειναι το ιδιο? Ασε που υπαρχει και η καρτα ηχου της ΑΤΙ... Κλείσε την Onboard από το bios πασά μου...και υπάρχει και είναι απαραίτητο!
stefkos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ειναι η τριτη φορα, αντρα μου, που λεω οτι στο bios μου δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Να μην το πω και τεταρτη ε? Για ολα τα υπολοιπα που αναφερω μπορεις να βοηθησεις καθολου?
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ειναι η τριτη φορα, αντρα μου, που λεω οτι στο bios μου δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Να μην το πω και τεταρτη ε? Για ολα τα υπολοιπα που αναφερω μπορεις να βοηθησεις καθολου? Δεν μπορει να μην υπαρχει επιλογη για την onboard καρτα ηχου.Κοιτα καλυτερα.Ειναι παραλογο αυτο που λες.Επισης η απενεργοποιηση απο control panel δεν παιζει ρολο.Χρειαζεται η επιλογη disabled απο το bios. Κοιτα στο bios μηπως την αναφερει ως Ηigh Definition Sound απλα.
stefkos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλα, θα ξανακοιταξω με το μικροσκοπιο Το high definition sound αν ειναι, δεν ειναι της ΑΤΙ?
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλα, θα ξανακοιταξω με το μικροσκοπιο Το high definition sound αν ειναι, δεν ειναι της ΑΤΙ? Oχι.Θα ειναι η onboard αν το εχει.
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον, οντως υπαρχει μια περιεργη επιλογη ηχου, δεν τη θυμαμαι αυτη τη στιγμη, θα την αναφερω λεπτομερως αργοτερα. Στο μεταξυ εκανα μια διαπιστωση σχετικα με το Dirt2. Δοκιμασα να το παιξω σε αναλυση μεν 1680χ1050 αλλα απενεργοποιωντας ή βαζοντας στο minimum ολα τα extra των γραφικων. Και επαιξα κανονικα 4 πιστες χωρις προβλημα! Μετα εβαλα παλι τις ρυθμισεις στο maximum και μου κολλησε, οπως το συνηθιζε. Αρα οπως φαινεται τη βρηκα τη λυση, αν και μου κανει εντυπωση, γιατι αν ενα game δεν μπορει να δουλεψει με τις ρυθμισεις των γραφικων στο maximum, τοτε απλως θα ριξει πολυ τα fps. Εδω ομως εμενα ειχε καλα fps αλλα κολλαγε η εικονα και εκλεινε το προγραμμα δημιουργωντας μετα προβλημα και στους internet browsers(διαλυμενα γραφικα σελιδων). Συνηθιζεται τετοια κατασταση?
stefkos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον, η επιλογη ηχου που εχει στο bios ειναι Advanced-->Chipset-->Southbridge Configuration-->AZALIA AUDIO To εβαλα απο Enabled σε Disabled. Aν Enabled τοτε εμφανιζεται η επιλογη FRONT PANEL SELECT και διαλεγεις απο 1) AC 97 2) HD AUDIO Oσο για το Dirt2 τελικα δε γινεται τιποτα, ακομα κι αν βαλω τα γραφικα ολα στο low παλι θα διαλυθει η εικονα μετα απο 10'.....
activex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αφού έχεις χωριστή κάρτα ήχου που την δουλεύεις, τότε κάνεις Disabled στο bios τις παραπάνω επιλογές. Απεγκατάσταση όλων των drivers και πέρασμα από την αρχή μόνο της χωριστής κάρτας ήχου που δουλεύεις. Κανε αυτά και βλέπουμε γιατί μάλλον μπερδεύτηκε το πράμα.
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Βγήκε τελικά Patch για να παίζει με τα ασύρματα Logitech χειριστήρια?
akisk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φίλε stefkos, σίγουρα απενεργοποιείται η onboard, δύο φίλοι μου με asus am3 την έχουν κάνει disable από το bios μια χαρά . Πέραν αυτού (που δεν πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα), ίσως να φταίει το τροφοδοτικό σου που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.. Στα παιχνίδια, που έχουμε συνήθως full load σε cpu+vga, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ισχύς απ'ότι πχ όταν είσαι σε desktop και κάνεις σέρφινγκ. Ρε παιδιά το παιχνίδι είναι καλό; Ο ρεαλισμός πώς είναι σε σχέση με το 1; Επίσης, τα γραφικά είναι όντως τόσο εντυπωσιακά όσο λένε; Σε σχέση με το Shift πχ;
Voodooman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Τα γραφικά είναι πολύ καλά, αλλά όχι και τίποτε το εξωπραγματικό. Ρεαλισμός 0, παρόλα αυτά έχει πολύ ευχάριστο gameplay, μέχρι και εθιστικό. Απαράδεκτα αυτοκίνητα, απαράδεκτες μορφές αγώνων (μία-δύο ειδικές ο κάθε αγώνας), όλο lifestyle, φρου φρου και αρώματα. Το shift είναι πολλά επίπεδα παραπάνω, αλλά και αυτό πολύ καλό είναι για χαβαλέ, aπλά δεν έχει πια καμμία σχέση με το παρελθόν και μοιάζει όλο και πιο πολύ σε casual racing τύπου burnout paradise.
stefkos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αφού έχεις χωριστή κάρτα ήχου που την δουλεύεις, τότε κάνεις Disabled στο bios τις παραπάνω επιλογές. Απεγκατάσταση όλων των drivers και πέρασμα από την αρχή μόνο της χωριστής κάρτας ήχου που δουλεύεις. Kαι πως θα γινει απεγκατασταση της onboard καρτας ηχου οταν δεν εμφανιζεται στην Προσθαφαιρεση? Υπαρχει μονο τo "ΝVidia drivers" που αφορα ολους τους drivers της μητρικης, και προφανως εκει εντασσεται. Πέραν αυτού (που δεν πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα), ίσως να φταίει το τροφοδοτικό σου που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.. Στα παιχνίδια, που έχουμε συνήθως full load σε cpu+vga, χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ισχύς απ'ότι πχ όταν είσαι σε desktop και κάνεις σέρφινγκ. Το psu ειναι μόλις 450W αλλα τρoφοδοτει μη ενεργοβορο εξοπλισμο: cpu των 95W και καρτα Αti4670. Συμφωνα με το http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp χρειαζομαι μόνο τα μισα. Δε ξερω τι γινεται ομως με τις τασεις, μπορεις να με κατατοπισεις ποσο πρεπει να ειναι? (-Το high definition sound αν ειναι, δεν ειναι της ΑΤΙ?) Oχι.Θα ειναι η onboard αν το εχει. Τελικα της ΑΤΙ ειναι, αφου εχει Advanced-->Chipset-->Southbridge Configuration-->AZALIA AUDIO. Αν Enabled τοτε FRONT PANEL SELECT και διαλεγεις απο 1) AC 97 2) HD AUDIO
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια το παιχνιδι εχει παρει βραβειο για την καλυτερη υλοποιηση directx11 μεσα στο 2009. Εγω πιστευω οτι τα γραφικα ειναι απιστευτα!
chill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το είχα παρατήσει στις γιορτές και το έπιασα πάλι μέσα στο ΣΚ και (ξανα)κόλλησα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό!!!! O Ken block και ο pastranas τρώνε την chill'ο'dust
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα