Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάθησα και διάβασα τις τελευταίες 5-6 σελίδες του thread, όλοι ασχολούμαστε με fps, ρυθμίσεις γραφικών και controllers, για το παιχνίδι σαν παιχνίδι τίποτε.

Wεlcomε to PC Gaming! :-)

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μάλλον δε πάει κάτι καλά με το σύστημα σου.

Σε άλλα παιχνίδια δεν έχεις τέτοια προβλήματα ;

Αυτό το "χαλάει η εικόνα" θα μπορούσε να ισχύει πχ αν ζεσταίνεται η μνήμη της κάρτας σου (ή ακόμα και αν είναι ελλατωματική..)

Oxι δεν εχω σε αλλα, πλην του ΝΒΑ2Κ10 που επισης δοκιμασα προσφατα. Υπηρξαν τα ιδια ακριβως συμπτωματα.

Η θερμ/σια δεν παει πανω απο 60οC.

Mηπως παιζει κατι με το dx11? H καρτα μου(ενος χρονου) λεει υποστηριζει μονο 10,1.

Δημοσ.
Oxι δεν εχω σε αλλα, πλην του ΝΒΑ2Κ10 που επισης δοκιμασα προσφατα. Υπηρξαν τα ιδια ακριβως συμπτωματα.

Η θερμ/σια δεν παει πανω απο 60οC.

Mηπως παιζει κατι με το dx11? H καρτα μου(ενος χρονου) λεει υποστηριζει μονο 10,1.

Καταρχήν το ΝΒΑ2Κ10 είναι dx9

Από εκεί και πέρα και το dirt2 σε dx9 σου παίζει...

Ή κάρτα τι θερμοκρασίες πιάνει όταν παίζεις ;

Τρέξε κάτι σε παράθυρο και κοίτα παράλληλα όταν το gpu είναι 100% απασχολημένο.

Δημοσ.

Αρα δεν τιθεται θεμα directΧ... τι αλλο μπορει να ειναι? Δυστυχως δεν εχω και αλλη καρτα να δοκιμασω.

Παντως το Dirt1 το παιζει κανονικα.

Ψαχνοντας στο νετ μαθαινω οτι και αλλοι χρηστες εχουν προβλημα με τo Dirt2.

Θερμ/σια ειπαμε, ως 60ο.

Mηπως μπορει να φταιει η καρτα ηχου?

Το γεγονος οτι μολις κολλησει το Dirt2/NBA2K10 αποκτα προβλημα ΚΑΙ ο internet browser, τι μπορει να σημαινει?

Δημοσ.
Αρα δεν τιθεται θεμα directΧ... τι αλλο μπορει να ειναι? Δυστυχως δεν εχω και αλλη καρτα να δοκιμασω.

Παντως το Dirt1 το παιζει κανονικα.

Ψαχνοντας στο νετ μαθαινω οτι και αλλοι χρηστες εχουν προβλημα με τo Dirt2.

Θερμ/σια ειπαμε, ως 60ο.

Mηπως μπορει να φταιει η καρτα ηχου?

Το γεγονος οτι μολις κολλησει το Dirt2/NBA2K10 αποκτα προβλημα ΚΑΙ ο internet browser, τι μπορει να σημαινει?

Χμ..νομίζω ότι και τα δυο αυτά παιχνίδια παίζουν με Openal.

το έχεις εγκαταστήσει, σωστά ; μήπως παίζει κανένα μπέρδεμα εδώ...

Επίσης δοκίμασε από έναρξη, εκτέλεση, γράφοντας dxdiag και πηγαίνοντας στην καρτέλα ήχος,

να κατεβάσεις τέρμα κάτω την hardware επιτάχυνση ήχου...

Δημοσ.

Στην Προσθ/ση Πρ/των υπαρχουν 2 ΟpenAL... μαλλον ενα της OnBoard καρτας και ενα της pci_xpress. Tα υποπτευτηκα και τα εβγαλα, μετα τα ξαναεβαλα.

Αυτο για το dxdiag που ειπες, θα το κανω και θα σου πω:-)

Δημοσ.
Στην Προσθ/ση Πρ/των υπαρχουν 2 ΟpenAL... μαλλον ενα της OnBoard καρτας και ενα της pci_xpress. Tα υποπτευτηκα και τα εβγαλα, μετα τα ξαναεβαλα.

Αυτο για το dxdiag που ειπες, θα το κανω και θα σου πω:-)

Ψάξε και τι δεν πάει καλά με τα openal σου...

καλά πόσες κάρτες ήχου δουλεύεις στο σύστημα; σε βλέπω να έχεις καμιά διένεξη είτε με το Openal ,

είτε καθαρά με τους drivers των καρτών ήχου.

Δημοσ.

Πόσες καρτες ηχου εχω? την ΟnΒοard βεβαια(realteck) συν την pci_xpress που αγορασα για καλυτερα και χρησιμοποιω. Γιατι σου κανει εντυπωση? Οσοι αγοραζουν καρτα ηχου 2 εχουν, πως αλλιως δηλαδη?:-)

Δημοσ.
Πόσες καρτες ηχου εχω? την ΟnΒοard βεβαια(realteck) συν την pci_xpress που αγορασα για καλυτερα και χρησιμοποιω. Γιατι σου κανει εντυπωση? Οσοι αγοραζουν καρτα ηχου 2 εχουν, πως αλλιως δηλαδη?:-)

Ναι αλλά απενεργοποιούν τη μια και ΠΕΤΑΝ ότι driver έχει η παλαιά...

πως γίνεται να έχεις δυο Openal εγκατεστημένα μια για τη μια και μια για την άλλη όπως λες;

Εκτός και αν είναι κάτι άλλο...

Δημοσ.
Ναι αλλά απενεργοποιούν τη μια και ΠΕΤΑΝ ότι driver έχει η παλαιά...

πως γίνεται να έχεις δυο Openal εγκατεστημένα μια για τη μια και μια για την άλλη όπως λες;

Φυσικα και απενεργοποιειται αυτη που δεν χρησιμοποιειται, γινεται να ειναι και οι 2 ενεργοποιημενες? Στο bios δεν εχω επιλογη για απενεργοποιηση της οnboard παντως.

Πρεπει να απεγκαθιστω τους drivers της ΟnBoard οταν δεν τη χρησιμοποιω? Δεν το ηξερα αυτο.

Βασικα, με το που βαζεις τα Win 7, oπως ξερεις, το συστημα σου εγκαθιστα αυτοματα τους drivers της μητρικης σου, συμπεριλαμβανομενων και αυτων της soundcard.

Θα κοιταξω τωρα να βγαλω αν γινεται της Realtec.

Δημοσ.
Φυσικα και απενεργοποιειται αυτη που δεν χρησιμοποιειται, γινεται να ειναι και οι 2 ενεργοποιημενες? Στο bios δεν εχω επιλογη για απενεργοποιηση της οnboard παντως.

Φυσικά έχεις, στο tab ntegraded peripherals. Κάπου θα σου γράφει "onboard sound" ή κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε από έναρξη, εκτέλεση, γράφοντας dxdiag και πηγαίνοντας στην καρτέλα ήχος,

να κατεβάσεις τέρμα κάτω την hardware επιτάχυνση ήχου...

Πηγα στο dxidiag και στις καρτελες Ηχος 1 και Ηχος 2 αλλα δεν βρηκα καπου που να γινεται αυτο που λες.

Εν τω μεταξυ υπαρχει μπερδεμα και με τριτη καρτα ηχου, αυτη που εχει η ΑΤΙ !

Φυσικά έχεις, στο tab ntegraded peripherals. Κάπου θα σου γράφει "onboard sound" ή κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση.

Bασικα στη προσθαφαιρεση προγραμματων δεν υπαρχει κατι, εχει μονο το nvidia drivers που αφορα ολοκληρη τη μητρικη.

Αυτο το tab που λες που ειναι?

Παντως στο control panel εκει που λεει για τον ηχο(με το εικονιδιο του ηχειου) τα πραγματα εινα καπως μπερδεμενα, εν αντιθεσει με τα XP.

Xτες που ηθελα να εγγραψω κατι απ το desktop με το Camtasia, δεν υπηρχε ηχος διοτι δεν μπορουσε να βρει τη συσκευη...

Να προσθεσω οτι μαζι με το Dirt2 εγκαθισταται και ενα αλλο προγραμμα, δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη το ονομα του, αλλα οσοι εχουν βαλει το Dirt2 ισως το εχουν προσεξει.

Δημοσ.
Πηγα στο dxidiag και στις καρτελες Ηχος 1 και Ηχος 2 αλλα δεν βρηκα καπου που να γινεται αυτο που λες.

Εν τω μεταξυ υπαρχει μπερδεμα και με τριτη καρτα ηχου, αυτη που εχει η ΑΤΙ !

Bασικα στη προσθαφαιρεση προγραμματων δεν υπαρχει κατι, εχει μονο το nvidia drivers που αφορα ολοκληρη τη μητρικη.

Αυτο το tab που λες που ειναι?

Παντως στο control panel εκει που λεει για τον ηχο(με το εικονιδιο του ηχειου) τα πραγματα εινα καπως μπερδεμενα, εν αντιθεσει με τα XP.

Xτες που ηθελα να εγγραψω κατι απ το desktop με το Camtasia, δεν υπηρχε ηχος διοτι δεν μπορουσε να βρει τη συσκευη...

Να προσθεσω οτι μαζι με το Dirt2 εγκαθισταται και ενα αλλο προγραμμα, δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη το ονομα του, αλλα οσοι εχουν βαλει το Dirt2 ισως το εχουν προσεξει.

Πατάς το κουμπί του υπολογιστή να ανοίξει. Με το που θα ακούσεις το μπιπ 1-2 δευτερόλεπτα μετά, αρχίζεις και πατάς το delete 6-7 φορές και μετά από λίγα ακόμη δεύτερα βγαίνεις σε μία μπλε οθόνη. Εκεί πλοηγήσαι σε μία καρτέλα που μοιάζει σαν integrated peripherals, βρίσκεις την επιλογή onboard sound ή κάπως έτσι και το κάνεις disable. Save & exit και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Kαλα φιλε μου, δεν ειμαι τοσο ασχετος που να μην ξερω το bios.

Oπως ειπα ομως, στο bios αυτο δεν υπαρχει επιλογη που να απεν/εις την OnBoard.

Για τα υπολοιπα που εχω γραψει μπορεις να βοηθησεις καθολου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...