SomnusRX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγω πηρα το παιχνιδι με κουπονι μεσα στην Sapphire 5850 απο το Steam και δοξα το θεο ολα τρεχουν ρολοι μεχρι σημερα. Ολα τα settings στο Ultra με αναλυση 1920x1080 πιανω τα 35 FPS. Αν και καποια στιγμη καταλαθος εσβησα το OpenAl απο το pc μου και δεν ξεκινουσε με τιποτα, το κατεβασα αυτονομα και ολα καλα και παλι.
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ολα τα settings στο Ultra με αναλυση 1920x1080 πιανω τα 35 FPS. Πάει αρκετά χάλια δηλαδή... Τι πράμα είναι αυτό ρε γαμώτη με τα παιχνίδια... Μα καθόλου Optimized δεν είναι με το σημερινό Hardware? Έλεος!
pagratios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όταν το έκανα εγκατάσταση ήταν μία χαρά τώρα παίζει σε παράθυρο και όχι full screen τι πρέπει να κάνω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πας στα settings τσεκαρεις το Fullscreen apply ready!
pagratios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Να σε ρωτήσω έχει setting και εκτός παιχνιδιού?
pagratios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 alt + enter ? δεν πρόλαβα να δοκιμάσω και κάτι άλλο αλλά αυτό δούλεψε
Voodooman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κάθησα και διάβασα τις τελευταίες 5-6 σελίδες του thread, όλοι ασχολούμαστε με fps, ρυθμίσεις γραφικών και controllers, για το παιχνίδι σαν παιχνίδι τίποτε. Και εγώ το έβαλα και σαν παιχνίδι δεν έχει να προσφέρει τίποτε. Δεν είδα και τίποτε συγκλονιστικό στα γραφικά, το DX11 δεν το κατάλαβα κάπου, σαν αίσθηση το αυτοκίνητο είναι υπερβολικά πλαδαρό λες και κινείται πάνω σε στρώμα αέρα, τα μενού υπερβολικά φιγουράτα, βαριά και κουραστικά, όλες αυτές οι χαζές κατηγορίες αγώνων μου είναι αδιάφορες...Δεν περιγράφω άλλο!
activex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Voodooman μεσα είσαι... αλλά Μην ξεχνάμε ότι έχει και γαμάτη φυσική/damage ε!
Voodooman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το damage model ήταν καλό, αν θυμάμαι καλά, από την εποχή του Colin 3, τότε που έφευγαν προφυλακτήρες και στράβωναν οι αναρτήσεις. Ή το 4 ήταν; Σίγουρα είναι καλό, αλλά δεν του δίνουμε πια και τόση σημασία, παρά μόνο αν είναι κακό, όπως στο Shift ας πούμε. Για την φυσική, δεν ξέρω... Επίσης καλή, αλλά δεν είδα κάτι που να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Αλλά μάλλον αυτό το παθαίνω γενικότερα με τα παιχνίδια πλέον.
stefkos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια, εγω προσπαθω να το παιξω με μια Αti 4670 512MB, αλλα χαλαει η εικονα και κλεινει... μηπως ειναι ανεπαρκης η καρτα?
activex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια, εγω προσπαθω να το παιξω με μια Αti 4670 512MB, αλλα χαλαει η εικονα και κλεινει... μηπως ειναι ανεπαρκης η καρτα? Δεν είναι θέμα κάρτας...όταν λες χαλάει ή εικόνα ; έχεις τελευταίο driver ;
stefkos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασα τους τελευταιες και τους προτελευταιους drivers εικονας και ηχου (sounblaster). Δοκιμασα το σχετικο hotfix της Αti. Εκανα επανεγκατασταση των Win Ultimate 7-64. Oλα χωρις αποτελεσμα. Το πολυ -πολυ να βγαλω τη πρωτη πιστα, μετα χαλαει(διαλυεται/παγωνει) η εικονα και αποκταει και γενικως προβλημα το pc, πρεπει να γινει restart.
activex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασα τους τελευταιες και τους προτελευταιους drivers εικονας και ηχου (sounblaster). Δοκιμασα το σχετικο hotfix της Αti. Εκανα επανεγκατασταση των Win Ultimate 7-64. Oλα χωρις αποτελεσμα. Το πολυ -πολυ να βγαλω τη πρωτη πιστα, μετα χαλαει(διαλυεται/παγωνει) η εικονα και αποκταει και γενικως προβλημα το pc, πρεπει να γινει restart. Μάλλον δε πάει κάτι καλά με το σύστημα σου. Σε άλλα παιχνίδια δεν έχεις τέτοια προβλήματα ; Αυτό το "χαλάει η εικόνα" θα μπορούσε να ισχύει πχ αν ζεσταίνεται η μνήμη της κάρτας σου (ή ακόμα και αν είναι ελλατωματική..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα