chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σε μένα το saitek παίζει άψογα μετά από το σετάρισμα που έκανα στα κουμπιά.
pagratios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Έχω βάλει το dirt2 και το ninja blade και στα δύο μου πετάει το εξής λάθος στο οποίο αν πατάω ignore την κάνει κανονικά. Επισυνάπτω μία εικόνα για να δείτε το λάθος
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclic_redundancy_check
pagratios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Με απλά λόγια αν γίνεται γιατί διάβασα αλλά δεν πολυ κατάλαβα τι παίζει!Δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ή όχι?
Nitseg4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 παιδες για απλο χειριστηριο πηρα 2 τετοια απο το mediamarkt http://www.skroutz.gr/s/69528/HAMA-Black-Force.html Για 10 ευρω που εχουν μια χαρα ειναι...(και ειναι οτι πρεπει για το pes10) Tωρα θα θελα να ρωτησω κατι:εκει που επαιζα εβγαλα το παιχνιδι απο την πληρη οθονη και ειναι σε παραθυρο. Που ειναι η ρυθμιση για να το κανω πληρη οθονη παλι??.
skiabox Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Τρωει τρελα κρασαρισματα το original. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Εχω μια saphire 5850 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ---------- Εκανα και format και μετα περασα τον τελευταιο catalyst αλλα παλι κολαει και κρασαρει σε τυχαια σημεια!
skiabox Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Εκανα ελεγχο τις μνήμες με το ενσωματομενο utility που υπαρχει στα windows 7 και ειναι οκ. Υπαρχει καποιο utility να τσεκαρω και την καρτα γραφικων?
nikosblade Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Εκανα ελεγχο τις μνήμες με το ενσωματομενο utility που υπαρχει στα windows 7 και ειναι οκ.Υπαρχει καποιο utility να τσεκαρω και την καρτα γραφικων? http://www.insomnia.gr/forum/downloads.php?id=192&do=file
c-max Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Aν δεν θελετε να το παιξετε online απλα μπειτε και καντε εναν offline lογαριασμο. Δηλαδη, πως το κανω;Που να μπω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:12 ---------- Δηλαδη, πως το κανω;Που να μπω; Ακυρο το βρηκα.
aliakas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 πολύ καλό game μπορεί κάποιος να βάλει τις ρυθμίσεις για την G25 ? δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου βγάζει profil με τιμόνι παρά μόνο keyboard
skiabox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 To borderlands που ετρεξα πριν απο λιγο τρεχει μια χαρα. Αρα κατι γινεται με το DirectX11 και κρασαρει το συστημα με το Dirt 2.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 To borderlands που ετρεξα πριν απο λιγο τρεχει μια χαρα.Αρα κατι γινεται με το DirectX11 και κρασαρει το συστημα με το Dirt 2. Ωχχχχ,λες να ετυχες καμια προβληματικη HD5xxx?Γιατι και στο Guru3d ακουω κατι περιεργα προβληματα οπως το δικο σου.Ενας παντως που εκανε RMA εφτιαξε.
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε μενα προς το παρον σκανε (με ιδιο κωδικο λαθους Exception code: 0xc0000005) τα Dirt2, Crysis, Red Alert 3 και Batman. Το RMA τι ειναι? (Χρησιμοποιω τους τελευταιους catalyst drivers) PS : Το λειτουργικο μου ειναι windows 7 64bit. PS2 : Το borderlands το ξαναδοκιμασα και δε λεει να σκασει! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2010 από skiabox
bikatini Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 επιτελους μετα απο πολυ πεδεμα καταφερε το παιχινιδι να πεξει τζαμι κατεβασα ενα προγραματακι απο την σελιδα τησ amd για τους doual core (κατι για συχρονισμο τον πυρηνων ) και επιτελους το παιχνιδι δεν κολαει πουθενα παιζω σε 1920x1080 ola high και εχω στο τεστ min 36 kai max 47 ειχα κανει format ειχα κανει update σε ολους τους driver και στο chipset και δεν γινοταν τιποτα και με αυτο απο την amd τι να πω θαυμα εχω εναν amd6000+ - gtx 260 - 2x1gb στα 800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα