Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τι να πω και εγω που πριν απο 1 χρονο κοντα ειχα παρει αυτην εδω 276:p

ποτε δεν πρεπει να κλαις για τετοια πραγματα

αφου καθε μισο χρονο θα εχεςι χειροτερα πραγματα ;)

μια σαν την gtx 260 ειναι η 5770 που δεν εχασες και πραμα που δεν περιμενες τους 5 μηνες να την παρεις :P

δεν μου λες με την gtx σε 1680χ1050 παιζεις με ολα τερμα γιατι εγω κατι κοληματακια

τα εχω λες να φταιει η μνημη ?? εχω 2χ1gb sta 800

να βαλω 2x2gb 800 αλλα εχω και xp32

στο 1080p μου φενεται οτι παει λιγο καλυτερα ......

αλλα ειτε ολα τερμα τα εχω η ολα ποιο μετρια στα benchmarks μου βγαζει μικρες διαφορες αλλα τα κοληματα του τα εχει ...

πλεον που η πιστες γινανε ποιο γρηγορες παιζω 1680χ1050 -0AA και ολα medium

για να μην με κανει κανα ξαφνικο σε καμια στροφη

Επεξ/σία από bikatini
Δημοσ.

εγώ με την 285 παίζω με όλα στα full και δεν έχω κολήματα μέσα στους αγώνες ακόμα και που παίζω συνέχεια online. Πολύ ελαφριά frame drop έχω σε μερικές πίστες στην μαλαισία αλλά και αυτά πρέπει να τα προσέξεις για να τα καταλάβεις.

Δημοσ.
δεν μου λες με την gtx σε 1680χ1050 παιζεις με ολα τερμα γιατι εγω κατι κοληματακια

τα εχω λες να φταιει η μνημη ?? εχω 2χ1gb sta 800

να βαλω 2x2gb 800 αλλα εχω και xp32

στο 1080p μου φενεται οτι παει λιγο καλυτερα ......

αλλα ειτε ολα τερμα τα εχω η ολα ποιο μετρια στα benchmarks μου βγαζει μικρες διαφορες αλλα τα κοληματα του τα εχει ...

πλεον που η πιστες γινανε ποιο γρηγορες παιζω 1680χ1050 -0AA και ολα medium

για να μην με κανει κανα ξαφνικο σε καμια στροφη

εγω σε 1680χ1050(το 1080 p που το βρηκες??)

ειμαι σε ολα στα φουλ 16xqaa και ειμαι στα 40 fps(ουτε ενα κολημα δεν εχω παθει ποτε την ωρα που παιζω ;)

μαλλον η μνημες σου φταινε βαλε 4gb και ξανα δες

εγω ειμαι με vista

Δημοσ.
εγω σε 1680χ1050(το 1080 p που το βρηκες??)

ειμαι σε ολα στα φουλ 16xqaa και ειμαι στα 40 fps(ουτε ενα κολημα δεν εχω παθει ποτε την ωρα που παιζω ;)

μαλλον η μνημες σου φταινε βαλε 4gb και ξανα δες

εγω ειμαι με vista

1680χ1050 ειναι η οθονη του pc 22

και για τα γουστα βαζω στην μεγαλη 37 1080p και home cinema

να βαλω 2χ2gb η αλλες 2 απο 1gb

και τα xp32 βλεπουν μεχρι 3 gb

Δημοσ.

εγώ το dirt 2 το βάζω 1280*1024 (17')

όλα στο ultra (όσα πάνε)τα υπόλοιπα στο high και με 4aa

με αυτές τις ρυθμίσεις πιανει 30-35 fps (όταν πεζω αγώνα , στο menu παει με 60 (vsync)

Δημοσ.

Η μουσικη δεν ειναι αρκετα εκνευριστικη ?

Αν θελετε να αλλαξετε τη μουσικη των replays μπορειτε να βαλετε τα δικα σας mp3

αφου τα μετατρεψετε σε ogg τα βαζετε στο φακελο audio/music με τα ονοματα που εχουν τα αρχεια εκει

rp_mus_loop_02.wav.ogg ...................

Δημοσ.
Το vsync πάντως σου κόβει σε αρκετές περιπτώσεις frame και είναι από τα πρώτα που πρέπει να αφαιρείς.

Μονο αν δε σε ενοχλει το screen tearing και αναλογα το παιχνιδι φυσικα.

Δημοσ.
τα ΑΑ πως τα ανεβαζουμε?

γιατι στα graphics δεν τα εχει?

απο τις ρυθμισεις της καρτας?

To εχει μεσα στις ρυθμισεις γραφικων,ειναι το Multisampling(MSAA).

Δημοσ.
To vsync πρέπει να είναι πάντα ON για να μην έχεις tearing. Κόβει frames μόνο πάνω από τα 60 (όταν μιλάμε για 60Hz). Κάτω από τα 60 δεν κόβει

Νομίζεις ότι δεν κόβει....

[...}There is however a more fundamental problem with enabling VSync, and that is it can significantly reduce your overall framerate, often dropping your FPS to exactly 50% of the refresh rate.[..]

[..}But since most recent monitors refresh at 60Hz, and in most recent games it is difficult to achieve 60FPS consistently at your desired resolution and settings, enabling VSync usually ends up reducing your FPS.[...]

http://www.tweakguides.com/Graphics_9.html

Δημοσ.
Νομίζεις ότι δεν κόβει....

[...}There is however a more fundamental problem with enabling VSync, and that is it can significantly reduce your overall framerate, often dropping your FPS to exactly 50% of the refresh rate.[..]

[..}But since most recent monitors refresh at 60Hz, and in most recent games it is difficult to achieve 60FPS consistently at your desired resolution and settings, enabling VSync usually ends up reducing your FPS.[...]

http://www.tweakguides.com/Graphics_9.html

Πράγματι κόβει, όταν πέσει κάτω για λίγο από τα 60fps το πάει στα 30. Οπότε πρέπει να ρυθμιστεί το παιχνίδι ώστε να μην πέφτει κάτω από 60fps και μετά vsync ON. Το tearing ιδίως στις LCD δεν παλεύεται.

Άλλη μια λύση είναι να παίξεις με refresh rate στα 50Hz και να φερεις το παιχνίδι στα 50 fps minimum για vsync ON.

Βασικά μόνο όταν κάνω benchmarking βγάζω το vsync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...