chill Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αλλο win7 αλλο vista...... Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ. Ότι είναι θέμα λειτουργικού και όχι dx11 όπως είπες πριν και εσύ Στο dx11 δεν εμφανιζονται τα fps στα corner
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Στα 7 μια χαρά δουλεύει το fraps. Ίσως είναι πρόβλημα 7 & DX11.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Στα 7 μια χαρά δουλεύει το fraps.Ίσως είναι πρόβλημα 7 & DX11. Ακριβως αυτο 7 και dx11
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις το εγκατέστησα και νομίζω για άλλη μια φορά η codemaster απόδειξε ότι είναι κυρίαρχος στα racing games. Φοβερό παιχνίδι με απίστευτα γραφικά και με ένα καλογραμμένο κώδικα σχεδόν bug free που επιτρέπει στο game να τρέχει άψογα. Στον χειρισμό νομίζω έχει την ίδια συμπεριφορά με το race drive grid και είναι και αρκετά πιο δύσκολο λόγο ότι οι πίστες είναι σε χώμα με νερά και διάφορα υψώματα. Πάντως είναι και θέμα επιλογής αμαξιού γιατί μερικά αν και έχουν γκάζια είναι τελείως δύσχρηστα. Χθες που έβαλα το game την περισσότερη ώρα την έφαγα online. Στο multiplayer γίνετε χαμός από κόσμο και από τα match που διοργανώνονται. Υπάρχουν επιλογές να τρέξεις κανονικά σε racing αγώνα με ποιός θα βγεί πρώτος η να επιλέξεις με ποιός θα κάνει τον καλύτερο χρόνο. Υπάρχει επιλογή για full dmg στα αυτοκίνητα αλλά δυστυχώς σπάνια έβλεπα να το έχουν επιλέξει δεν ξέρω τον λόγο. Και το καλύτερο υπάρχει πλέον η δυνατότητα για team speak άμεσα και έτσι μπορούμε να ρίχνουμε άφοβα τα καντήλια μας όταν χάνουμε κάποιον αγώνα Σε γενικές γραμμές ένα must game για όσους τους αρέσουν τα racing. edit: Μπορούμε να κανονίσουμε και ένα αγώνα από το insomnia
sozz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 δοκιμασε να παιξεις με φουλ τα ηχεια αμα εχεις 5.1 λες και οδηγας εσυ ειναι στο rally ρωτηστε τους γειτονες μου
bikatini Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια πως κανεις .....προφιλ στο windoww live του παιχνιδιου χρησιμοποιω τα στοιχεια που εχω στο mesanger και δεν γινεται τιποτα .... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ---------- ρε παιδες ας βοηθησει καποιος εχω καινουργια καρτα εχω και το game και δεν μπορω να παιξω ...... το παιχνιδι ειναι original
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Φτιαξε ένα άλλο λόγαριασμό στο windowslive και μην βάλεις με τίποτα ελλάδα γιατί δεν υποστιρίζει online το windowslive. Βάλε μια άλλη πόλη όπως NY με postcode 10001. Αλλά πρωτού συνεχίσεις με το κλειδί για το game μπες στο κεντρική σελλίδα του νέου λογαριασμού σου στο windows live και πήγαινε στις επιλογές και άλλαξε την χώρα σε usa. Μετά κάνε ενεργοποίηση για να μπορείς να παίξεις σε windows live online.
bikatini Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Φτιαξε ένα άλλο λόγαριασμό στο windowslive και μην βάλεις με τίποτα ελλάδα γιατί δεν υποστιρίζει online το windowslive. Βάλε μια άλλη πόλη όπως NY με postcode 10001. Αλλά πρωτού συνεχίσεις με το κλειδί για το game μπες στο κεντρική σελλίδα του νέου λογαριασμού σου στο windows live και πήγαινε στις επιλογές και άλλαξε την χώρα σε usa. Μετά κάνε ενεργοποίηση για να μπορείς να παίξεις σε windows live online. οτι και να γραψω μου βγαζει αυτο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μέρος ενός δεσμευμένου τομέα, όπως live.com, hotmail.com ή msn.com. Εισαγάγετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ---------- δεν ξερω τι να κανω εστω δεν υπαρχει αλλος τροπος να εχω saves
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 κάνε ένα νέο λογαριασμό. Μην μπαίνεις με το ίδιο. Ψάξτο λίγο κάτι κάνεις λάθος..
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 [..] Βάλε μια άλλη πόλη όπως NY με postcode 10001[..] official geek postcode σε δυαδικό.
bikatini Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 κάνε ένα νέο λογαριασμό. Μην μπαίνεις με το ίδιο. Ψάξτο λίγο κάτι κάνεις λάθος.. εκανα εγαττασταση το Game μετα εκει μου λεει για το windows live εβαλα το αυτο που εχω και στο messeνger εβαλα τον κωδικο του game και μετα μου ειπε οτι κατι για region οκ μεχρι εδω ... μετα εκανα καινουργιο mail οπως ειπες με τα αμερικανικα και παλι τιποτα ... δηλ γιατι δεν κανει απλα saves και ας μην παιζω on line εστω να παιξω το game μου φενεται τζαμπα εφυγε το 40Ε αιντε ρε παιδια καντε μια προσπαθεια ακομα να μου εξηγησετε τι πρεπει να κανω με απλα λογια ............
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Aν δεν θελετε να το παιξετε online απλα μπειτε και καντε εναν offline lογαριασμο.
bikatini Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ολα καλα επιτελους offline game καταφερα να παιξω και καταφερα να συνδεσω με hdmi και την tv σε 1080p παει ικανοποιτικα .. εφοσον εχω συνδεση me hdmi δεν επρεπε να εχω και ηχο κατευθειαν και οχι με extra καλωδιο το καλωδιακη στην καρτα το συνδεσα spidf κατι τετοιο ...
sa3rdna Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 για πείτε καμιά γνώμη γιατί θα το σπάσω, ενώ σε dx9 mode πάει αέρα σε dx11 με το που ξεκινάει και δείχνει τα πρώτα διαφημιστικά μετά σέρνεται το σύμπαν και δεν μιλάω για απλό σύρσιμο δείχνει 1 καρέ ανά 30-40 δεύτερα. win 7 x64 ultimate, 5870, phenom 2 x4 955 και 4gb OCZ στα 800 με 4-4-4-10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα