Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάνα παιχνίδι F1 θα δούμε ποτέ στα PC? Είχα διαβάσει κάποτε για φήμες ότι η Codemasters είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Η Codemasters ήδη ετοιμάζει το F1 2009 και είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 (κατά τη διάρκεια της σεζόν της F1). Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται να ανεβάσουν και ένα blog οι developers του παιχνιδιού και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες (ίσως και τα πρώτα screenshots). Από τη στιγμή που θα βγει το blog, θα γνωρίζουμε περισσότερα πάντως για το σε πιο στάδιο είναι η ανάπτυξή του.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Συμφωνω απολυτως. Εκτος απο το "Καλό το Colin"...

Οσο για τις φωτογραφιες σιγουρα δεν θα ειναι σε τετοιο επιπεδο τα γραφικα.

Πιο πολυ τις ποσταρα τις φωτογραφιες για να δουμε το καινουργιο στυλ στις πιστες.

Παντως αν κρινω απο τα τελευταια παιχνιδια της Codemasters και αυτο θα εχει μονο ωραια γραφικα και τιποτα αλλο αξιολογο...

τι να σου πω ρε μεγαλε εσυ με τιποτα δεν ικανοποιησε.και srdt20 να σου δινανε και διπλοτουρμπινο grredy συστημα παλι χαλια θα σου φαινοτανε....τι να πεις.....:P

Δημοσ.
τι να σου πω ρε μεγαλε εσυ με τιποτα δεν ικανοποιησε.και srdt20 να σου δινανε και διπλοτουρμπινο grredy συστημα παλι χαλια θα σου φαινοτανε....τι να πεις.....:P

Ε οταν εχεις παιξει παιχνιδια οπως το Richard Burns Rally δυσκολα εντυπωσιαζεσαι απο παιχνιδια οπως τα Colin McRae.

Βεβαια αυτα ειναι γουστα. Σε πολλους αρεσουν τα Colin McRae, εγω προτιμω πιο πολυ τα simulation racing παιχνιδια.

Υ.Γ: Ειναι Greddy και οχι Grredy.

Δημοσ.

To grind πάντως είναι φοβερό. Ακόμα στους server γίνονται καθημερινά σφαγές με συμμετοχή από όλες τις χώρες του κόσμου.

Δημοσ.

Χρειάστηκε τόσος καιρός να περάσει για να έχει το Colin "4-wheels physics" (για την ιστορία, το RBR το διέθετε εδώ και καιρό αυτό). Κάτι είναι και αυτό πάντως :P

Δημοσ.

Dirt 2 - Multiple DLC packs planned

Codemasters has revealed to CVG plans to release multiple DLC packs for Colin McRae: Dirt 2 shortly after the game's release.

When asked about the possibility of DLC for the sequel, senior executive producer, Gavin Raeburn, said: "We have plans to launch a number of small DLC packs soon after launch which players can use to personalise and augment the boxed game."

He held back on exactly what we can expect, although the notion of "small DLC packs" suggests stuff like new car liveries, possibly a new motor or two.

Check out the full interview right here, which also boasts five new shots.

Δημοσ.

Άμα πω ότι από τα παιχνίδια colin μου άρεσε μόνο το 2 οδηγηκα θα με πάρετε με τις πέτρες? το rbr το βρίσκω κορυφαίο οδηγηκα ειδικά στο δύσκολο level που οδηγείς με την ταυτότητα και την ψυχή στα δόντια

Δυστυχώς δεν ζει κανείς και να βγάζουν ακόμα παιχνίδια με το όνομα τους μου φαίνεται πολλή άσχημο

Δημοσ.
Άμα πω ότι από τα παιχνίδια colin μου άρεσε μόνο το 2 οδηγηκα θα με πάρετε με τις πέτρες? το rbr το βρίσκω κορυφαίο οδηγηκα ειδικά στο δύσκολο level που οδηγείς με την ταυτότητα και την ψυχή στα δόντια

Δυστυχώς δεν ζει κανείς και να βγάζουν ακόμα παιχνίδια με το όνομα τους μου φαίνεται πολλή άσχημο

Για την ακρίβεια, το καινούριο λέγεται απλά DiRT 2. Το Colin McRae 2 ήταν όντως το κορυφαίο οδηγικά, δεν είσαι ο μόνος που το πιστεύει...;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...