Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε guys μου κολλαει στο μενου και οταν μπαινω μεσα στο τροχοσπιτο ενω οταν τρεχω παει τελεια με τερμα ρυθμισεις.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?Επισης στο μενου ειναι ολα λες και δεν εχω καθολου aa..

Επεξ/σία από vocals_
Δημοσ.
Επισης στο μενου ειναι ολα λες και δεν εχω καθολου aa..

Αυτό συμβαίνει και σε μένα ενώ το παρατηρώ και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Το aa το έχω x8 και παίζω όλα high σε ανάλυση 1920x1080 με την 4850...

Δημοσ.
Αυτό συμβαίνει και σε μένα ενώ το παρατηρώ και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Το aa το έχω x8 και παίζω όλα high σε ανάλυση 1920x1080 με την 4850...

κατεβασε το aa στα 4χ

Δημοσ.
κατεβασε το aa στα 4χ

Τo εκανα μολις,το εκλεισα και τελειως,κατεβασα και την αναλυση και δεν πετυχε τιποτα απο αυτα.:-( Τρελο fail.

Δημοσ.
Τo εκανα μολις,το εκλεισα και τελειως,κατεβασα και την αναλυση και δεν πετυχε τιποτα απο αυτα.:-( Τρελο fail.

Το ίδιο και σε εμένα:mad:Τί κάρτα έχεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

αναμενόμενα τα αποτελέσματα αφού η κάρτα είναι μια γενιά μπροστά, θα θέλα να δω GTX295 όταν με το καλό υπάρξει SLI Profile όμως...

for the record οι φήμες λένε ότι ένας πυρήνας Fermi θα αναγκάσει την ΑΤΙ να ρίξει την τιμή της 5970 :o

Δημοσ.
Δε διαφωνώ αλλά η GTX295 που πήγε; Ρωτάω επειδή βλέπω την 5970...

δεν εχει sli profile για αυτο δεν την εβαλαν

θα ητανε σαν μια gtx 260 :P

Δημοσ.
αναμενόμενα τα αποτελέσματα αφού η κάρτα είναι μια γενιά μπροστά, θα θέλα να δω GTX295 όταν με το καλό υπάρξει SLI Profile όμως...

for the record οι φήμες λένε ότι ένας πυρήνας Fermi θα αναγκάσει την ΑΤΙ να ρίξει την τιμή της 5970 :o

Σωπα ρε τοσο τερας θα ειναι.......

• Moderators
Δημοσ.
Ούτε για τιμόνι εμφανίζει προφίλ ,αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα υπάρχων πλήκτρα με τα αντίστοιχα (του μοχλού) που θες.

Μπα μια χαρα μου εμφανισε εμενα προφιλ με τη G25 και ηταν και σωστα τα κουμπια και τα καλιμπραρισματα του τιμονιου...

Και εμενα στο τροχοσπιτο/μενου δεν κολλαει καθολου. Δε ξερω αν πεφτουν τα fps απο 45 σε 30 ας πουμε, αλλα ουτε λογος για κολληματα εκει.

Δημοσ.
Σωπα ρε τοσο τερας θα ειναι.......

Oι γνωστες αγνωστες Τατιανες αυτο λενε! Προς το παρων δεν ξερουμε τιποτα...Απο Ιανουαριο ισως μαθουμε , ισως ξανα λεω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...