pscrazy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θες να μας πεις οτι παιζεις με Χ16QAA με την 260 και παει καλα! Μιπως επειδη σου παει πιο αργα απο το replay βλεπεις τετραγωνα! Αυτα λεγονται drops frames ξερεις ! Eαν σου παιζει νορμαλ τελικα σε τι αναλυση παιζεις 640χ480, εε γι αυτο βλεπεις τετραγωνα παντου!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θες να μας πεις οτι παιζεις με Χ16QAA με την 260 και παει καλα! Μιπως επειδη σου παει πιο αργα απο το replay βλεπεις τετραγωνα! Αυτα λεγονται drops frames ξερεις ! Eαν σου παιζει νορμαλ τελικα σε τι αναλυση παιζεις 640χ480, εε γι αυτο βλεπεις τετραγωνα παντου! Εμενα παντως αν και δεν υπαρχει SLI profile αρα δουλευει το ενα GPU(GTX275) παει ανετα 16xQ 1680x1050
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 απο driver ή απο το παιχνιδι ? από το κινητό
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 απο driver ή απο το παιχνιδι ? Απο το παιχνιδι
pscrazy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το φανταστικα γιατι της nvidia το AA ειναι λιγο για τον Π..... !!!
sozz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θες να μας πεις οτι παιζεις με Χ16QAA με την 260 και παει καλα! Μιπως επειδη σου παει πιο αργα απο το replay βλεπεις τετραγωνα! Αυτα λεγονται drops frames ξερεις ! Eαν σου παιζει νορμαλ τελικα σε τι αναλυση παιζεις 640χ480, εε γι αυτο βλεπεις τετραγωνα παντου! lol φουλ παιζω σε 1680χ1050 με 16xq και ειμαι στα 45fps μεσο ορο αλλα ειναι λιγο ανεβασμενη δεν ξερω τωρα πως ειναι με μια απλη gtx 260 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:07 ---------- Το φανταστικα γιατι της nvidia το AA ειναι λιγο για τον Π..... !!! ο δεν ειμαι fanboy ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:12 ---------- ξερει κανενας αμα μπορω να το βαλω απο το nhancer το aa γιατι απο μονο του δεν μου το βγαζει το game
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θες να μας πεις οτι παιζεις με Χ16QAA με την 260 και παει καλα! Μιπως επειδη σου παει πιο αργα απο το replay βλεπεις τετραγωνα! Αυτα λεγονται drops frames ξερεις ! Eαν σου παιζει νορμαλ τελικα σε τι αναλυση παιζεις 640χ480, εε γι αυτο βλεπεις τετραγωνα παντου! Σιγουρα το δοκιμασες το παιχνιδι? Αν ναι, σε τι συστημα παρακαλω? Γιατι δεν στεκουν και πολυ αυτα... Εδω με το ταπεινο διπυρηνακι του 2008 (E8400) και τη 4870 1GB των 100ευρω παιζω κομπλε σε 1920x1200 με οσο με αφηνει max detail (~45fps) ...αρα δουλευει το ενα GPU(GTX275)... GTX295 only 1 core working<>GTX275 Η 275 ειναι καλυτερη εκει που δε δουλευει το internal SLi της 295, λογω υψηλοτερων χρονισμων.
spyros007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Συγνωμη ρε παιδια για το ασχετο αλλα με εχουν πιασει τα νευρα μου .Εχω το DIRT 2 απο το STEAM με κουπονι,το κατεβασα ,εγραψα ενα κωδικο που σου δινει με την εγκατασταση,το ξεκινησα και φτανω στο LIVE ID PROFILE για να κανει save το παιχνιδι.Μπορει να μου πει καποιοσ τι πρεπει να κανω.. Ευχαριστω
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Χρειάζεται να φτιάξεις profile στο games for windows live.
pscrazy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα για χωρα βαλε στο email σου Αγγλια για να εχεις internet . Εαν δηλωσεις το παιχνιδι σε email account απο ελλαδα την ΕΒΑΨΕΣ! Δεν θα μπορεις να μπεις ONLINE!
paonikgt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια θελω μια βοηθεια οταν παω στα control του παιχνιδιου δεν μου εμφανιζει το gamepad μου εχει μονο το πληκτρολογιο.....το εχω εδω και δυο μερες και δεν μπορω να παιξω.Ξερει κανεις τι γινεται?
spyros007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ποιον κωδικο βαζω,αυτον του κουπονιου η αυτο που σου δινει το παιχνιδι κατα την εγατασταση Το μαιλ μπορει να ειναι yahoo? Εκανα ενα προφιλ με ελλαδα και δεν την αναγνωριζει οντος,μπορω να το αλλαξω?Δεν ολοκληρωνη την διαδικασια ,ειτε βγαζει λαθος περιοχη,ειτε λαθος κωδικο.
GrafeioTeleton Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει uninstall μετα απο 10 λεπτα gaming..Το sega rally που επαιζα μου φανηκε πιο αληθινο..Κριμα για τον τιτλο του..
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια θελω μια βοηθεια οταν παω στα control του παιχνιδιου δεν μου εμφανιζει το gamepad μου εχει μονο το πληκτρολογιο.....το εχω εδω και δυο μερες και δεν μπορω να παιξω.Ξερει κανεις τι γινεται? Ούτε για τιμόνι εμφανίζει προφίλ ,αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα υπάρχων πλήκτρα με τα αντίστοιχα (του μοχλού) που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα