VKostas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα κουπόνι από την 5850, αλλά με έχουν ξενερώσει αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα (handling, τύποι οχημάτων κλπ.). Μήπως να πουλήσω το κουπόνι και να πάω για άλλα; Γενικά δε με πολυψήνουν οι arcadeιές... (Ενδεικτικά σε ασφάλτινα περιμένω να τελειώσω κάποτε το πρωτάθλημα στο GTR2 για να περάσω σε GTR evolution). Ακούω απόψεις...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε.
sozz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα κουπόνι από την 5850, αλλά με έχουν ξενερώσει αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα (handling, τύποι οχημάτων κλπ.). Μήπως να πουλήσω το κουπόνι και να πάω για άλλα; Γενικά δε με πολυψήνουν οι arcadeιές... (Ενδεικτικά σε ασφάλτινα περιμένω να τελειώσω κάποτε το πρωτάθλημα στο GTR2 για να περάσω σε GTR evolution). Ακούω απόψεις... ειναι αρκετα arcade αμα το παιξεις
koulouri Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδη με το συστημα μου ( της υπογραφης μου ) και την 8800GT μου θα παιζει καλα? γιατι τωρα το "αγοραζω".. σε 1 μερα θα το χω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, αν και δε ξερω αν θα παιξει καλα σε full HD με ταπανταολα τερμα. Αλλα θα παιξει τουλαχιστον αξιοπρεπως.
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδη με το συστημα μου( της υπογραφης μου ) και την 8800GT μου θα παιζει καλα? γιατι τωρα το "αγοραζω".. σε 1 μερα θα το χω http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/ 38 average και Min 33 με την κάρτα σου σε 1680χ1050 4AA (για full Dx9 πάντα) καλά είναι...ρίχνεις και λίγο ΑΑ ή ανάλυση να πιάσεις τα 40 και είσαι τζετ
sozz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/ 38 average και Min 33 με την κάρτα σου σε 1680χ1050 4AA (για full Dx9 πάντα) καλά είναι...ρίχνεις και λίγο ΑΑ ή ανάλυση να πιάσεις τα 40 και είσαι τζετ καλυτερα να ριξει αα η τιποτα στο medium παρα αναλυση
grhgorhs1976 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα κολλάει ενώ παίζω και μου λέει dirt2 executable σταμάτησε να λειτουργεί,καμιά ιδέα? googλαρα φυσικα μπας και βρω λυση και παρολο που παρα πολυ εχουν το ιδιο προβλημα μ`εμενα λυση δεν βρηκα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μου το εκανε 3 φορες μεχρι τωρα στις ~10 ωρες παιχνιδιου, αλλα μη τα θελεις κι ολα τελεια ε. U know... Το autosave κανει τη δουλεια του.
grhgorhs1976 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 I know GeorgeMan,αλλα δεν εχει να κανει μ`αυτο,το ιδιο πρόβλημα εχουν και αλλοι που ειχαν κουπόνια απο την αγορά vga για να κατεβάσουν το παιχνίδι. Το autosave με εχει σώσει μέχρι τώρα,αλλα δεν την παλεύω άλλο έτσι.
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι που και που το κάνει (σε εμένα χωρίς μήνυμα)
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μου έχει συμβεί και εμένα 2 φορές σε 6 ώρες παιχνιδιού. Έχω την γνήσια κόπια (steam version) άρα είναι γενικό το προβληματάκι.
pscrazy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Eμενα δεν μου εχει κανει τιποτα κουλα...Παιζουν πολλα ρολο! Chillako πως παει η ΑΤΙ σου? Εμενα τα μωρα μου ΘΕΡΙΖΟΥΝ!
chill Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλά πάει. Αν μπορούσα να παίξω και το γαμώwitcher δεν θα είχα κανένα απολύτως παράπονο. Ευελπιστώ με τους 9.12 ή έστω με τους 10.1 να το καταφέρω.......Αν πάλι όχι θα ακούσουν πολλά γαμησιάτικα . Πάλι καλά που βγήκαν risen και dao (και τρέχουν απροβλημάτιστα ) και την βγάζω με rpgs γιατί αλλιώς.......
pscrazy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το dragon age τρεχει ΝΕΡΑΚΙ παιξε αυτο ρε Man! Εχω 25 παιχνιδια instal στο δισκο, ολα τρεχουν ΝΕΡΑΚΙ. Μονο για το NFS SHIFT ειχα παραπονο αλλα τελικα η ΕΑ εβγαλε το patchaki και παιζει ΝΕΡΑΚΙ και αυτο! Το dirt 2 εχει τα καλυτερα γραφικα EVER! και ενα απιστευτο gameplay....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα